- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
az çok bilenler vardır kızlar ocakta 1 yıl olacak bir birlikteliğim var nerden başlasam bilmiyorum ki ilk başlar çok güzeldi herşey çok güzeldi hatta ben buldum onu kızlar biliyormuusunuz ben istedim çok istedim hemde . neyse biz aynı şehirlerdeydik ama su an burda değil ailevi nedenlerden dolayı 4 ay sonra burda olacak hiç ayrıl kalmadık belkide ondan haliyle sadece telefon mesaj kaldı oda sanrım beni sıktı bir süre sonra ben farkında olamadım malesef ve kızlar kendimi bu soruyu sorgularken buldum onu artık eski si kadar sevmiyormuyum ? saçmalama dedim kendi kendime kendine gel dedim . dün tartıtşk telefonunu kapatmıştı sonra açtı tabi ama ben nasıl korkmuştum bunları düşünüyorum ama bu içimdeki sesi susturamıyorum içimdeki ses diyor ki onu sevmiyorsun onu sevmiyorsun susmuyo lanet olsun kızlar susmuyo güzel düşünmeye çalışıyorum ama bu içimin sesi beni rahat bırakmıyor ben deli gibi severken onu su içimin dediği sesede bakın bana biraz mesaj atmadıgında ilgisizleştiğinde ne kadar üzülürüm oysa ama bu içimdeki ses ben napacagm kızlar çaresizim neolur bi akıl bana