Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
Arkadaşlar sırf derdimi anlatıp rahatlamak ve yardım almak için üye oldum. Kadının halinden en iyi hemcinsi anlar diye düşünüyorum. nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum...
Abimin samimi olduğu bir arkadaşı var 29 yaşında. Bize gelip gider biz onlara gideriz yani ailecekte tanışırız. Abimle arası çok iyi olduğu gibi bende severim ve abim gibi görürüm. Yani görürdüm. Fakat bir süre önce onun farklı düşünceleri olduğunu anladım. Yani benden hoşlandığını. Defalarca arıyor msj atıyor her fırsatta seni çok seviyorum bana her uzak kalışın beni bin kez öldürüyor sorun abinin arkadaşı olmamsa abinlede konuşucam vs. gibi cümleler kuruyor. Ben her defasında abim olarak sevdiğimi aksini düşünmek dahi istemediğimi söylediysem de vazgeçiremedim. Ne yapmam lazım ne olur bi akıl verin abimlede konuşursa çok utanırım hem kendi adıma hem onun adına ben hiç ona o gözle bakmadım nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık

Uzatmadan abinizle konuşun bence.
Demek laftan anlamıyor abiniz konuşursa ondan çekinir belki.
Çözüm için ne kadar geç kalırsanız o kadar tatsızlaşır çünkü.

Abin öğrenirse ne tepki verir ?

aslında kötü tepki vermez çünkü özünde o kadar iyi bir insanki...gerçekten çok iyi niyetli merhametli bir insan aksine onun gibi biriyle arkadaşlık etmemi ister abim ama ben konuşmasını istemiyorum hem utanıyorum hemde dediğim gibi ben ona o şekilde bir düşünceyle yaklaşmadım bazen düşünüyorum acaba bilmeyerk ona umut mu verdim diye ama aklıma hiç öyle birşeyde gelmiyor. Gerçekten zor bir durumdayım

O adamla konuşmayı deneyebilirsin önce istemiyorum falan diye .
Eğer ısrarlarına devam ederse annenle konuşabilirsin o abinle konuşur madem utanıyorsun .

Eğer sen ona karşı birşey hissetmiyorsan abine anlat mseajlarına cevap verme o da bir süre sonra ümidi keser zten

sizin yaşınız kaç sakıncası yoksa, evlilik amaçlı mı yaklaşıyor acaba

Madem böyle bir abiniz var. Konuşun. bunda utanacak ne var ki.
Hem abinizin istemesiyle olmaz bu arkadaşlık.
Bilmeyerek umut mu verdim diye şüpheye düşürecek ne oldu??

Eğer sen ona karşı birşey hissetmiyorsan abine anlat mseajlarına cevap verme o da bir süre sonra ümidi keser zten

Aslında herkesin beğenebileceği kadar hoş biri belki başka bir ortamda yada durumda karşılaşsaydık belki aşık bile olurdum çünkü kalbende çok çok iyi bir insan asla sapıklık derecesinde yaklaşımı olmadı bana yanlışda anlaşılmasını istemem. Ben yıllardır abimin arkadaşı benim de abimdir bir büyüğümdür olarak gördüğüm için çok tepkiliyim aslında...

Ayrıca bu aralar bir kaç defa aradıysa da açmadım zaten ama cesaret edipte bu konuyu bizimkilere açar konuşur diye çekiniyorum işte

Madem böyle bir abiniz var. Konuşun. bunda utanacak ne var ki.
Hem abinizin istemesiyle olmaz bu arkadaşlık.
Bilmeyerek umut mu verdim diye şüpheye düşürecek ne oldu??

Şüphe değilde yani yinede bir muhasebesini yaptım kendimce..belki benim bir davranışım onun için umut verici olmuştur diye.

buarada yaşımı soran bir arkadaş olmuştu cevap vereyim 24 yaşındayım.. biriside evlenmek için mi yaklaşıyor demişti galiba onada cevap vereyim olabilir. Yaşı müsait ama bana bu konu hakkında bişey söylemedi sadece seviyorum dedi

Son düzenleme:
Canım bırak konuşsun abinle çekinmene hiç gerek yok belkide çok hayırlı olur senin için bunu bilemezsin kaderinde ne varsa sonuçta onu yaşayacaksın. Madem aileninde uygun gördüğü biri bence konuşmasında sakınca yok zaten sen istemezsen olmaz...yaşın genç illa evleneceksin diye bir kaide de yok kendini üzme herşey olacağına varır

kendini bu çocuğa karşı engellemeye çalışıyor olabilir misin

yaşın kaç canım, bu işler farklı biraz bugün abi gibi gördüğün adamı yarın sevebiliyosun

evliliği düşünüyorsan eğer düzgünde bir insansa neden olmasın..

öyle mi diyorsunuz bilmiyorum ki ya kafam gerçekten çok karışık

sizce öyle mi :) bilmiyorumki dediğim gibi aslında çok hoş biri beğeniyorum da ama yıllarca bir büyüğüm olarak görünce kendime bu düşünceyi yakıştıramıyorum sonra bazen diyorum olur mu acaba diye ama bunu düşündüğüm için bile kendime kızıyorum. Kesinlikle olmayacak bişeymiş gibi geliyor bana

yaşın kaç canım, bu işler farklı biraz bugün abi gibi gördüğün adamı yarın sevebiliyosun

evliliği düşünüyorsan eğer düzgünde bir insansa neden olmasın..

evliliği tabiki düşünüyorum yaşım 24 uygun bi yaş olduğu kanaatindeyim..

Son düzenleme:
Bu isler kısmet canım bence iyice duşun hemen kestirip atma hakkında hayırlısı olsun :)

diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum canım sen hep abi abi deyince kendini öyle şartlamışsın o yüzden çocuğun duygularına karşı çıkıyorsun bana öyle geliyor yani...ama bence sende ondan hoşlanıyorsun akışına bırak derim ben..Dediğim gibi olacağı varsa zaten olur senin dilin bağlanır ne olduğunu bile anlamadan bir bakmışsın herşey yoluna girmiş. Ama kısmetinde yoksa herkez yoluna bakar bence hiç çekinme bırak konuşsun ailenle..

Birde aklıma ne geldi biliyo musun belkide sen ailenden habersiz bu gelişmeler oldu diye çekiniyorsun belkide konuyu onlarda öğrenince rahatlayıp sende bir şans vereceksin olamaz mı :)

buraya konuyu açtığına göre bu olay seni heyecanlandırmış. birşeyler hissetmeseydin anında kestirip atardın..

kısmet bu işler hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Bu isler kısmet canım bence iyice duşun hemen kestirip atma hakkında hayırlısı olsun :)

peki öneriniz için çok teşekkür ederim :)

sizede teşekkür ederim :)

buraya konuyu açtığına göre bu olay seni heyecanlandırmış. birşeyler hissetmeseydin anında kestirip atardın..

kısmet bu işler hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

aslında birgün çok kızıp baya laflar saymıştım ona detaylara girmeyeyim baya ağır konuşmuştum. neyse ilerleyen zamanlarda abimin bir arkadaşının bir düğünü vardı o kişi aynı zamanda beni seven kişininde arkadaşıydı yani ortak arkadaşları. Neyse biz ailecek gittik oda annesiyle gelmiş zaten bir tek annesi var babasını çok küçük yaşta kaybetmiş. neyse biz annemle ve yengelerimle annesinin olduğu masaya geçtik oturuyoruz abimlerde ayrı masada oturdular. Arada baktığımda o kadar üzgün bi hali vardı ki anlatamam hatta sordum annesine ekrem abinin nesi var diye..O da bilmiyorum ki son zamanlarda bi garip oldu hep üzgün bi hali var soruyoruz ama hep geçiştiriyor dedi. benim bi içim cız etti sonra baktım masada yok dışarı çıkmış meğer tek başına sigara içiyordu bildiğim kadarıyla sigara dahi içmeyen bir insandı sanırım bunlara ben sebep oldum çok üzüldüm ve mecburen bir süre daha konuştum yani kestirip atmak istedim ama yapamadım güzellikle anlattım bu sefer ama hep daha fazla üzülüyor en sonunda işte abinle konuşacağım deyince yine ipler koptu bende telefonları açmıyorum artık öyle işte arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…