Aslında herkesin beğenebileceği kadar hoş biri belki başka bir ortamda yada durumda karşılaşsaydık belki aşık bile olurdum çünkü kalbende çok çok iyi bir insan asla sapıklık derecesinde yaklaşımı olmadı bana yanlışda anlaşılmasını istemem. Ben yıllardır abimin arkadaşı benim de abimdir bir büyüğümdür olarak gördüğüm için çok tepkiliyim aslında...
Ayrıca bu aralar bir kaç defa aradıysa da açmadım zaten ama cesaret edipte bu konuyu bizimkilere açar konuşur diye çekiniyorum işte
hepinize çok çok teşekkür ederim... Güzel yüreğinizle derdimi paylaştınız...Ben annemle konuşucam birazdan onların düşüncesine göre artık duruma yön vermem gerek sanırım zaten burdaki ortak kanıda bu yönde. Annem zaten çok anlayışlı bir insandır eminim bana en doğru davranış hakkında yön verecektir şimdiye kadar konuşmadığım içinde kendime kızmaya başladım açıkçası. sizin sayenizde bunun farkına vardım herşey için tekrar teşekkürler arkadaşlar.
Ahsen 16 yüzümde mutlu ve arsız bir gülümseme ile okudum yazdıklarını:))
hadi ya nasip de...bir çık bakalım dışarı başbaşa...önce tutuk kalsanda açılıcaksın gibi geliyor...senin adına mutlu oldum...Aşkgüzel şeydir...
Hele bir de adam gibi birinden geliyorsa...kısa zamanda hayır haberlerini alalım insallah...sana tek tavsiyem aileni baştan haberdar ettin duygularını --karşındakini sevgili adayı olarak ölçüp tartmadan işin ciddiye binmesine razı gelme...
hem kendini bu ikili ilişkide test et.onu ekrem abin degil erkek arkadaşın olarak hayatına yerleştirmeye çalış,hemde DURUMUN TADINI ÇIKART DOYA DOYA YAŞA...
SEVGİLER
ALLAH kimseye dert acı tasa vermesin
annemle bu akşam konuştum. Konuyu enine boyuna anlattım. Önce tabi şaşırdı ama fazla tepki vermeden sakin bir şekilde şunu dedi Kalp bu nerde kimin için çarpacağı belli mi seni seviyorsa bu suç değilki dedi.Asıl önemli olan seninde onu sevip sevmediğindir dedi. Ayrıca ekrem iyi biri çocukluğundan beri hem onu hem ailesini tanıyoruz hiç bir yanlış davranışına rastlamadık dedi. Sana bırakıyorum kızım sen istersen bizim için sakıncası yok dedi. sonra babama da anlattı oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Açıkcası ben bu olgunluğu beklemiyordum tamam annem anlayışlı bir insandır ama biraz tepki verebilir diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı hatta acaba ben mi bu kadar büyüttüm diye düşünmedim değil hani :) abime henüz söylemedik fakat annem babam onaylıyorsa o pek karışmaz sanırım..... anlayacağınız iş bende bitiyor. Bu duruma alışabilecek miyim bilmiyorum sanırım zamana ihtiyacım var. Kendimi soktuğum bu moddan çıkabilirsem sanırım daha sağlıklı düşünüp karar vericem gibi görünüyor şimdilik.
ahsen nicki varmış burda bende bursalı oldugum için 16 kodunu ekledim 24 yaşndym bensadece tek birşey sormak istiyorum,nickinizdeki gibi 16 yaşında değilsiniz değil mi?
yani anlattığınız şeyler ciddi,evlilik adımları falan gibi göründü de bana..16 yaşındaysanız işin rengi değişir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?