Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

Bu işler kader kısmet arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise o olsun,ama şu mesajındaki cümlelere dayanarak sen bu kişiden hoşlanıyorsun gibime geliyor şuan sırf abinin arkadaşı oldugu için duygularını gizliyorsun gibime geliyor.

Son düzenleme:
ahsen_16 Kendinize bu eziyeti neden çektiriyorsunuz arkadaşım? Ailenin tanıdığı bildiği bir kişi belki de durumun kabul görüp onaylanacak sen de o da üzüldüğünüzle kalacaksınız.Onların tanımadığı birini karşılarına çıkarıp sevdiğim kişi demekten iyidir onlar için belki de..Abinin arkadaşı sıfatında sadece..O seni kardeşi olarak görmesi gerekir prosedür olarak ama duygular karşılıklıysa ortada abilik bir durum kalmamış.Anne bir kızın en yakın arkadaşı dostudur.Lafı ondan açıp onla ilgili duygularını öğrenmeye çalışmaktan başlayabilirsin mesela..Zaten söylemek istediğini anlamış olacaktır içine atarak hepten çıkmaza sürükleniyorsun..Anne faktörü varsa ortada çık meydana kavuş aşkına..=) AŞK,Sevgi herşeye değer..Mutluluklar dilerim..

içten içe ona karşı adını koyamadığın bişeyler hissediosun ve bunu kendine bile itiraf edemiyosun :) msjlarından çok belli bu.. cnm kader kısmet bu işler.. şöyle bi düşün bakalım.. o kişi yarın evlenecek olsa ne hissedersin.. direk Allah mutlu etsin ne deyim mi diyosun yoksa nasıl yani ne evliliği,kaptılar mı şimdi güzelim çocuğu diye mi düşüneceksin

ay ne olcak canım, bence kendinizi engellemeyin , eğer seviyorsanız hoşlanıyorsanız karşılık verin..biz de abime benim çocukluk arkadaşımı alıyoruz , gelin adayımız da baya tereddüt etmişti,o benim abim diye ,nasıl olur falan filan.. ne yaptım ettim ,bir kere konuşmaya ikna ettim..sonra gerisi geldi zaten..

bence sizin ben gibi bir görümceye ihtiyacınız var..

ailenizle bi konuşun bakalım , annenizle özellikle, bir destekçiniz olursa daha rahat olursunuz belki.(=

hepinize çok çok teşekkür ederim... Güzel yüreğinizle derdimi paylaştınız...Ben annemle konuşucam birazdan onların düşüncesine göre artık duruma yön vermem gerek sanırım zaten burdaki ortak kanıda bu yönde. Annem zaten çok anlayışlı bir insandır eminim bana en doğru davranış hakkında yön verecektir şimdiye kadar konuşmadığım içinde kendime kızmaya başladım açıkçası. sizin sayenizde bunun farkına vardım herşey için tekrar teşekkürler arkadaşlar.

Sende istiyorsun bence abinden utandığın için çekiniyorsun iki kişi sevdikten sonra abin karşı çıkmaz diye düşünüyorum
Aşk güzel şey kaybetme

canım annenle konuşma kararı almana çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Belkide herşey beklemediğin kadar güzel olacak temennim bu yönde :) Bizi habersiz bırakma

Ben de tam anne ile görüşmek lazım diyecektim ki arkadaşlar da öyle demiş ve sen de karar vermişsin :))) en güzeli anne koruması altına girmek.

annemle bu akşam konuştum. Konuyu enine boyuna anlattım. Önce tabi şaşırdı ama fazla tepki vermeden sakin bir şekilde şunu dedi Kalp bu nerde kimin için çarpacağı belli mi seni seviyorsa bu suç değilki dedi.Asıl önemli olan seninde onu sevip sevmediğindir dedi. Ayrıca ekrem iyi biri çocukluğundan beri hem onu hem ailesini tanıyoruz hiç bir yanlış davranışına rastlamadık dedi. Sana bırakıyorum kızım sen istersen bizim için sakıncası yok dedi. sonra babama da anlattı oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Açıkcası ben bu olgunluğu beklemiyordum tamam annem anlayışlı bir insandır ama biraz tepki verebilir diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı hatta acaba ben mi bu kadar büyüttüm diye düşünmedim değil hani :) abime henüz söylemedik fakat annem babam onaylıyorsa o pek karışmaz sanırım..... anlayacağınız iş bende bitiyor. Bu duruma alışabilecek miyim bilmiyorum sanırım zamana ihtiyacım var. Kendimi soktuğum bu moddan çıkabilirsem sanırım daha sağlıklı düşünüp karar vericem gibi görünüyor şimdilik.

Son düzenleme:
Ahsen 16 yüzümde mutlu ve arsız bir gülümseme ile okudum yazdıklarını:))

hadi ya nasip de...bir çık bakalım dışarı başbaşa...önce tutuk kalsanda açılıcaksın gibi geliyor...senin adına mutlu oldum...Aşkgüzel şeydir...

Hele bir de adam gibi birinden geliyorsa...kısa zamanda hayır haberlerini alalım insallah...sana tek tavsiyem aileni baştan haberdar ettin duygularını --karşındakini sevgili adayı olarak ölçüp tartmadan işin ciddiye binmesine razı gelme...

hem kendini bu ikili ilişkide test et.onu ekrem abin degil erkek arkadaşın olarak hayatına yerleştirmeye çalış,hemde DURUMUN TADINI ÇIKART DOYA DOYA YAŞA...

SEVGİLER

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

kısmet canım ya tavsiyen için teşekkür ederim kulağıma küpe ettim :) Valla o kadar hızlı gelişmeler olduki ben bile şaşkınım hala :)

ALLAH kimseye dert acı tasa vermesin

amin canım hayırdır seninde bir derdin mi var yoksa

ahsen cim senin adına sevindim..hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz

Annenize anlatmakla en doğrusunu yapmışsınız.

Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek, sizin adınıza sevindim çünkü yazdıklarına göre sende ona karşı boş değilsin, içinde kıpırtılar var.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

bak gördün mü ne kadar güzel bir tepki almışsın. İyi ki evdekilerinde fikrini aldın yoksa kendi kendini yiyip bitirecektin. Şimdi karar senin burdaki arkadaşların çoğunluğu seninde ondan hoşlandığın yönünde bende öyle düşünüyorum bence bir şans vermelisin canım inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

Canim annene anlatmakla gercekten cok iyi yapmissin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, bence sende bos degilsin ona karsi :). Bizi habersiz koyma güzel ve hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

sadece tek birşey sormak istiyorum,nickinizdeki gibi 16 yaşında değilsiniz değil mi?
yani anlattığınız şeyler ciddi,evlilik adımları falan gibi göründü de bana..16 yaşındaysanız işin rengi değişir de..

ahsen nicki varmış burda bende bursalı oldugum için 16 kodunu ekledim 24 yaşndym ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…