Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

dünden beri takip ettiğim ama henüz yazmaya fırsat bulamadığım bir konuydu bu ,şimdi yazayım dedim ,ahsencim ,çok güzel gelişmeler olmuş dün akşam ailen ile ilgili ,şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ,ekreme ne cevap vereceksin ,durup dururken arayıp ,evet seninle sevgili olmak istiyorum mu diyeceksin ,yoksa önce abininde fikrini alacakmısın ,ben bu durumda en çok ekremin tepkisini merak ediyorum ,ne yapacak acaba ,çok heyecanlı ,dizi tadında resmen ,bugün hallet bu işi hadi bakalım görelim seni ..

Kafam hala karışık ama sanırım bugünlerde evdekilerle konuştuğumu ona söyleyeceğim sadece biraz daha cesaretimi toplamak istiyorum çünkü bunca zamandır hep kaçtım olmaz gözüyle baktım birden herşey tersine döndü afalladım..Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum duygularım çok karışık gerçekten dizi gibi ama bu dizinin finali nasıl olacak şuan kestiremiyorum

ben sana dizinin finalini söyleyeyim mi bence çoookk mutlu olcaksınız hissediyorum :) Ne bileyim bana çok samimi geldiniz yani tabi sizi tanımıyorum senin anlattıklarına göre yorumluyoruz ama 6. hissime dayanarak söylüyorum herşey güzel olacak. Tabi inşallah öyle olur herzaman hakkınızda hayırlısı olsun olumluda olsa olumsuz da :)

Ailenle konuştuğunu hemen söylemesen de olur.. Şimdilik sadece birbirinizi ciddi olarak tanımaya çalışın.

Sen onu bu zamana kadar hep abi gibi gördün şimdi sevgili eş konumuna gelicek ve farklı olucak o yüzden zamana bırak ve olayların akışına göre şekillenir ilişkiniz.

Bizi de habersiz bırakma ama sakın çünkü çok merak ettim nasıl olucak bu işin sonu

2. hesap açıp gerçek üyeliğinizi deşifre etmeden konu açma hakkınız var ama esas üyeliğiniz ile buraya yorum yazıp neden insanları salak yerine koyuyorsunuz işte bunu çözemiyorum !

konu hakkında açıklama gelecek sanırım şimdi

offf yine mi keklendik ya ,bu kadar saf temiz bir duyguda bile bize kelek atmaya çalışanlara sinir oluyorum ,bide o kadar masumane cevap verdim ki ..töbe yarabbim ya ..çok kızdım şimdi ,konu gerçek olsa bile ,diğer üyeliği ile bide cevap mı vermiş ,hey allahım ,bu durumda gerçekliğini yitirdi benim gözümde ..

Heyecanla bekliyordum bende ne olucak bu işin sonu diye... Hayal kırıklığına uğradım malesef

Arkadaşlar benim yüzümden arkadaşım yanlış anlaşıldı..ahsen benim hem komşum hem arkadaşım aynı apartmanda oturuyoruz ve interneti ortak kullanıyoruz o yüzden ıp adreslerimiz aynı görünüyor sanırım bu yüzden aynı kişiye ait 2 hesap zannedildi ve onun hesabı bloke edildi bende hatayı düzeltmek adına kazen admine msj attım saolsun o da yardımcı oldu hepsi benim hatam ben tanıdığım halde tanımamış gibi davrandım o kabul etmedi ama benim ısrarımla oda sanırım beni kırmamk için bu duruma devam etti.Tanımamış gibi davranmamı açıklamak gerekirse, konusunu güncel tutmak istedim çünkü gerçekten başka insanlardan yardım almak iyi gelir diye düşündüm konuyu hep yukarda tutmak istedim....ve burda eski konumda yanlış anlaşıldığım noktalar olmuştu ve benim arkadaşım olduğunu öğrendiğinizde ''arkadaşının konusunu güncel tutmak için sürekli msj atıyor'' dersiniz diye yine yanlış anlaşılır diye tanıdığımdan bahsetmedim. Biliyorum saçma gelecek ama durum bu özür dilerim...zaten bir daha siteye girmeyi düşünmüyorum giderkende bir hatayı düzeltmek istedim hoşçakalın tekrar herkezten özür dilerim başta arkadaşım ahsenden

ayy bu KK çok komik yaaa...hayal kur ,düşün,hisset ama bu hayali gerçek yapmak için 10 larca kadından yorum almak...

valla yaratılıcıkta sınır tanımıyoruz...

Nasıl durumu bu raddeye getirdi anlamıyorum. Ben ona neden yalan söyledin ne gerek var dedim bir bildiğim var heralde sen çaktırma dedi bişey anlamadım ama arkadaşımdır deyip sesimi çıkarmadım ama keşke o an arkadaşlığımı gözden geçirseydim. Neden yalan sölediğini burda açıklamış gerçekten çok saçma ben ondan aman benim konum yukarıda kalsın felan demedim ki yaaa şimdi eminimki banada güveniniz kırıldı ama ben gerçekten çok üzgünüm keşke baştan böyle bişeye izin vermeseydim Konumu kilitleyedebilirsiniz yada yazmayabilirsiniz sizi anlıyorum çünkü bende yerinizde olsam öyle yapardım. herşeye rağmen bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim inanmayacağınızı biliyorum ama sonuna kadar gerçektim anlattıklarımda ama dediğim gibi bende hatalıyım yalana göz yumduğum için... çok üzgünüm ve çok utanıyorum..

Ahsencim bunda utanacak ne var bizde aynı konu altında arkadaşlarla yazışıp fikir alışverişi yapıyoruz,ama konuyu yukarda tutmak amaçlı yapılması elbet hoş değil,senin buna ihtiyacın olmamalı ,sonuçta bir sıkıntın var ve fikir almak için geldin ,bizde yardımcı olmaya çalıştık,arkadaşında fikirlerini yazdı,bunda arkadaşlık bitirecek bir durum görmedim ben ,bence oturun konuşun barışın ,bu arada kazeni tebrik ediyorum ,nasıl çaktın abi durumu ? :) :)

gerçekten çok iyi niyetlisiniz bende o yüzden utanıyorum ya zaten...Sanki iyi niyetinizi suistimal etmişim gibi geliyor. Arkadaşlığımı bitirmedim tabi ama kırıldım yani beni zor durumda bıraktı pembede olsa yalan yalandır...Kazeni bende tebrik ediyorum adminliğin hakkını verdi nerden anlamış olabilir Zaten dilanın açıkladığı gibi ıp den olabilir yada benim mailim yoktu açmak içinde uğraşmadım diladan mail istemiştim kullanmadığı bir tane varmış;
o da kendi profilindeki maile aynen benziyo sadece mailin birinin sonu 18 bana verdiği ise 08... belki bu ona garip gelmiştir. bilemiyorum zaten onu bile sinirimden yeni mail adresi alıp değiştirdim tamam burda kimse kimseyi tanımıyor ama tüm içtenliğiyle yardım ediyor kimsenin krılmasını kendini kötü hissetmesini istemem o yüzden üzgünüm

zaten konunda fake olacak, dalga geçilecek birşey bulamadım, hatta bence son zamanlarda okuduğum en tatlı konu dedim kendime :) o yüzden çift üyelik denilince çok şaşırmıştım. açıklamanız iyi olmuş, zaten kazen inanmasa üyeliğinizi de, konunuzu da açmazdı tekrar.. o yüzden siz kaldığınız yerden devam edin bence konuya

ne yalan söyliyeyim ben pek inanmadım.. evet ekrem diye biri vardır, hatta gerçekten abinin arkadaşıdır ama sanki o sana değilde sen ona aşıksın gibi geldi bana.. hem hani sen o gözle bakmazdın, abindi ya hani, hemen nasıl annene hatta babana söyledin, buna çok şaşırdım. ortada fol yok yumurta yok, çocuk sana seviyorum demiş sende olmaz demişsin, istememişsin..

ee niye söyledin o zaman annene? fikrin değişti diyelim o zamanda önce bi çocukla oturup konuşman lazımdı bakalım anlaşabilecekmisiniz diye.. ne bu acele? hem söyledinde ne oldu, ekremin haberi varmı tüm bunlardan?

ama sen daha hiç bi şey yokken ailene anlattığını söyledin ya,işte o zaman bu konu inandırıcılığını kaybetti gözümde ve senin abinin arkadaşına platonik şekilde aşık olduğunu düşündüm- ki sanırım bu düşüncem doğru..
galiba hayal gücünün bir ürünü bu anlattıkların

ben başkasını seviyorum onunla evlilik düşünüyoruz sen benim abim gibisin sana başka gözle bakamam demelisin o zaman.anlamıyosada abine söylemekten baska yapabılcek bişeyın yok.

çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Banada samimi geldi ,bencde devam edin.gelişmeleri bekliyorum

çok teşekkür ederim...İnşallah anlatacağım hala böyle düşünen arkadaşların olduğunu bilmek sevindirici oldu bnm için..

ben annemden babamdan bugüne kadar hiç birşey saklamadım ilk kez birşeyi söylemek istemedim ama burdaki arkadaşlarda en azından annemle görüşmemi önerince hak verdim ve konuştum aslında benim beklediğim konuşma olmaz kızım demesiydi ama demedi çok anlayışlı davrandı o yüzden acaba olabilir mi diye düşündüm ben mi büyütüyorum meseleyi diye. Ama kesin olucak demedim ki zaten önce benim karar vermem lazım böyle bir şeyi istiyor muyum diye hemen çocukla konuşsam daha çok ümitlenmez mi? bak ailesiyle bile görüşmüş olucak bu iş demez mi. Ben olsam derdim işte o yüzden daha konuşmadım.Olumlu yada olumsuz hiç birşey söylemedim. Platonik olarak seviyorsun diyosunuz ya belkide haklısınız seviyor da olabilirim ama kesinlikle platonik değil. Duygularımdan zaten emin değilim ki. Gerçekten seviyor muyum yoksa sadece abi gözüyle bakıyorum diyemi hep red ettim kafam da bir sürü deli sorular. ama sizide anlıyorum inanmayada bilirsiniz..yorum için sağolun

ben başkasını seviyorum onunla evlilik düşünüyoruz sen benim abim gibisin sana başka gözle bakamam demelisin o zaman.anlamıyosada abine söylemekten baska yapabılcek bişeyın yok.

Aklımın bir köşesinde kalsın ..
yorum için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…