dünden beri takip ettiğim ama henüz yazmaya fırsat bulamadığım bir konuydu bu ,şimdi yazayım dedim ,ahsencim ,çok güzel gelişmeler olmuş dün akşam ailen ile ilgili ,şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ,ekreme ne cevap vereceksin ,durup dururken arayıp ,evet seninle sevgili olmak istiyorum mu diyeceksin ,yoksa önce abininde fikrini alacakmısın ,ben bu durumda en çok ekremin tepkisini merak ediyorum ,ne yapacak acaba ,çok heyecanlı ,dizi tadında resmen ,bugün hallet bu işi hadi bakalım görelim seni ..
Kafam hala karışık ama sanırım bugünlerde evdekilerle konuştuğumu ona söyleyeceğim sadece biraz daha cesaretimi toplamak istiyorum çünkü bunca zamandır hep kaçtım olmaz gözüyle baktım birden herşey tersine döndü afalladım..Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum duygularım çok karışık gerçekten dizi gibi ama bu dizinin finali nasıl olacak şuan kestiremiyorum
Ahsencim bunda utanacak ne var bizde aynı konu altında arkadaşlarla yazışıp fikir alışverişi yapıyoruz,ama konuyu yukarda tutmak amaçlı yapılması elbet hoş değil,senin buna ihtiyacın olmamalı ,sonuçta bir sıkıntın var ve fikir almak için geldin ,bizde yardımcı olmaya çalıştık,arkadaşında fikirlerini yazdı,bunda arkadaşlık bitirecek bir durum görmedim ben ,bence oturun konuşun barışın ,bu arada kazeni tebrik ediyorum ,nasıl çaktın abi durumu ? :) :)
zaten konunda fake olacak, dalga geçilecek birşey bulamadım, hatta bence son zamanlarda okuduğum en tatlı konu dedim kendime :) o yüzden çift üyelik denilince çok şaşırmıştım. açıklamanız iyi olmuş, zaten kazen inanmasa üyeliğinizi de, konunuzu da açmazdı tekrar.. o yüzden siz kaldığınız yerden devam edin bence konuya
Banada samimi geldi ,bencde devam edin.gelişmeleri bekliyorum
ne yalan söyliyeyim ben pek inanmadım.. evet ekrem diye biri vardır, hatta gerçekten abinin arkadaşıdır ama sanki o sana değilde sen ona aşıksın gibi geldi bana.. hem hani sen o gözle bakmazdın, abindi ya hani, hemen nasıl annene hatta babana söyledin, buna çok şaşırdım. ortada fol yok yumurta yok, çocuk sana seviyorum demiş sende olmaz demişsin, istememişsin..
ee niye söyledin o zaman annene? fikrin değişti diyelim o zamanda önce bi çocukla oturup konuşman lazımdı bakalım anlaşabilecekmisiniz diye.. ne bu acele? hem söyledinde ne oldu, ekremin haberi varmı tüm bunlardan?
ama sen daha hiç bi şey yokken ailene anlattığını söyledin ya,işte o zaman bu konu inandırıcılığını kaybetti gözümde ve senin abinin arkadaşına platonik şekilde aşık olduğunu düşündüm- ki sanırım bu düşüncem doğru..
galiba hayal gücünün bir ürünü bu anlattıkların
ben başkasını seviyorum onunla evlilik düşünüyoruz sen benim abim gibisin sana başka gözle bakamam demelisin o zaman.anlamıyosada abine söylemekten baska yapabılcek bişeyın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?