Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

dizinin haftaya ki bölümünü bekler gibi heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Çok hoş bir örnekleme aynen öyle..=) Gidişaat beni heyecanlandırmaya başladı..Giriş,gelişme,sonuç hepsini istiyoruz =) Şaka bir tarafa verdiğin kararlar hep mutluluğun olsun arkadaşım..Hakkınızda hayırlısı olsun umarım k.k olarak cesaretlendirmelerimiz güzel şeylere vesile olur....
Asla olmaz ııı ıııhh dedikleriniz başınıza geliveriyor bunu en güzel yaşayanlardan biri de benim =)) Abi olarak görmedim ama bir kaşık suda boğmak üzereyken olan oldu..=) Ben mutluyum herkes bu güzelliği yaşasın inşallah..
Sabırsızlıkla beklemedeyimm ben de..

Ah ahsencim birgün bakamadım olay nerelere gelmiş,biliyorsun destekçinim her daim,çok güzel bir mesaj atmışsın,bende bekliyorum yarını,hadi hayırlısı olsun

Ah ahsencim birgün bakamadım olay nerelere gelmiş,biliyorsun destekçinim her daim,çok güzel bir mesaj atmışsın,bende bekliyorum yarını,hadi hayırlısı olsun

arkadaşlarım çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...Heyecanlıyım nedense uyuyamadım bile hafta sonu 8 de asla kalkmayan ben şimdi ayaktayım :) ne giycem saçımı nasıl yapcam yada buluşunca ne konuşçam hiç bir fikrim yok :S Şimdi böyleyken buluşma vakti yaklaşınca ne yaparım acaba :)

Ahsenciiimm valla olumlu gelişmeler bunlar ve de çok heyecanlı

Şaşırmıştır o yüzden de biraz temkinli konuşmuştur ondan soğuk gibi gelmiştir sana.. İnşallah herşey yolunda gider hakkınızda hayırlısı olsun tatlımm merakla bekliyoruz akşam yaz mutlaka

En onemlisi kendin ol ve dogal ol : )

Ne konusacagina gelince dusuncelerini anlat. Basta neden olumsuz dusundugunu ama sonda sense ona karsi bos olmadigini anladigini. Ama gec kalmis olmandan korktugunu. Bu taru seylerden bahset.

Ve havadan sudan konusun bir birinizi taniyin ve zamanla ciddi konulara girin gelecek ile ilgili sorular vs bunlar daha sonra ki isler.

Onu tanimaya calis onda kendini sana acacaktir duygularini anlatacaktir : )

Cok guzel bir bulusma olacak diye dusunuyorum : )

arkadaşlar tekrar merhaba...Nihayet görüştük akşam 6 da görüşcektik ama iş çıkışı msj atmış biraz daha erken buluşalım demiş 5 uygun mu diye tabi afalladım :) olur dedim. Tam 5 te buluşcağımız yerdeydim ben ondan önce gelmişim meğer :)bi cafede oturdum masanın birine işte bekliyorum yaklaşık 10 dakika sonra geldi yanıma ama karşıdan da görüyorum ya bi heyecan yaptım sanki ömrümde ilk kez görüyorum onu...neyse geldi yanıma tokalaştık felan..hal hatır faslı malum. sonra oturdu. yiyecek bişeyler söyledik ama ben heyecandan yiyemedim hiç bişeye parasına yazık neyse muhabbet açıldı yavaş yavaş konuşuyoruz önce tabi neden geri adım attığımı sordu bende ona size anlattığım gibi açıklamasını yaptım. Çok şaşırdığını söyledi benden hiç böyle bişey beklemediğini yani zaten benim isteğimin vazgeçmesi olduğunu düşündüğünü ve asla geri adım atmayacağımı zannettiğini söyledi.. sonra dedi ki benim sevgim geçici bir duygu değil gerçekten ben ciddi düşünüyorum şuan iste evlilik için adımları atayım yani o derece seviyorum seni ve ilk kez biri için bu kadar kararlıyım ve herşeyi göze alabilecek kadar güçlüyüm . Ama senin fikirlerini bilemem sonuçta sen benden yaşça küçüksün hayallerin ideallerin mutlaka vardır eğer ben engel olucaksam lütfen baştan bunları konuşalım ki sonrası için pişman olmayalım ikimizde dedi senin ileride üzülmeni hele benim yüzümden üzülmeni hiç istemem dedi. bende benim ideallerim var zaten ama seni öncelikle bir abi olarak değil erkek arkadaşım olarak tanımak istiyorum ondan sonra olacaksa evlilik olur ben acele etmek istemiyorum dedim ideallere gelecek olursak senin benim hayatımda olmanla ideallerimi gerçekleştirememem arasında hiç bir bağlantı yok ben her durumda onları gerçekleştirecem zaten şüphen olmasın dedim. Gülümsedi ..ama o kadar güzel gülümsemeydi ki hala aklımda :) peki o zaman ben cevabımı aldım dedi. sonra havadan sudan bir süre daha konuştuk. sonra bi ara sıkıldıysan biraz dışarda dolaşalım istersen dedi. olur dedim çıktık cafeden..öyle dolaşa dolaşa konuşmaya devam ettik...saat 8 gibi ayrıldık yine resmi bir tokalaşma ile :) ama kızlar bu benim çok hoşuma gitti yani sadece tokalaşması, bu devirde böyle erkekler var mı yaa hani yanağımdan bile öpmeye çalışmadı canım benim...

Kızlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın en özet halini yazmaya çalıştım.. atladığım detaylar vardır ama şu an idrak edemiyorum aklıma gelirse yazarım.. :)

Canim ya bunlar cok güzel haberler, hersey cok güzel gecmis, Allah tamaminida erdirsin insallah :)). Simdi resmen cikmaya basladiniz yani :). Peki annenler ve abine söyliyecekmisin? Bilmiyorum ama belki abine sevgilinin söylemesi daha uygun degil mi, yillardir arkadaslar di yanlis hatirlamiyorsam

o söyleyecek zaten... ama korkuyorum yinede tamam abim ona çok güveniyor çok da seviyor ama sağı soluda pek belli olmuyor yanlış düşünür de aşırı tepki verirse diye tedirginim.

Off süper valla ya ne güzel konuşmuşsunuz.. :) Canım çok sevindim senin adına.

Eğer sen buraya yazmasaydın hayatının fırsatını kaçırmış olacaktın belki de :)

Hayırlısı olsun ikiniz içinde her şeyin...

Ahsencim ne mutlu sana ,parasına yazık,gülümsemesi aklımda ,ayy canım filan ne güzel anlatmışsın ,seviyorsun sen bu adamı ya.hayırlı olsun ,allah mutlu etsin inş.çok sevindim

evet bu kararı almamda burdaki arkadaşlarımın çok etkisi oldu eğer ileride çok mutlu olursam bu sizin ve ailemin desteğiyle olmuş olacak hepinizden Allah razı olsun

Ahsencim ne mutlu sana ,parasına yazık,gülümsemesi aklımda ,ayy canım filan ne güzel anlatmışsın ,seviyorsun sen bu adamı ya.hayırlı olsun ,allah mutlu etsin inş.çok sevindim

çok teşekkür ederim inşallah herşey daha da güzel olacak...

şu anlık en önemli gelişme annesi bizi ailecek iftara çağırıyor bu hafta sonu...yine kafama takcak bişey buldum anlayacağınız ne yapcam bilmiyom

neyse abimin daha haberi yok cesaret edemedim ekreme kalsa şu dakika söler ama ben engelliyorum.. annemin geçen gün görüştüğümüzden haberi var anlattım biraz kızdı neden buluşacağını daha önce sölemedin diye ama o kadar yani...
ayrıca telefondan felan konuşuyoruz face ten...ama o buluşmadan sonra tekrar bir buluşma olmadı :) bakalım daha önemli gelişmeler olursa zaten ilk size anlatırım :)

aaaa süper çok sevindim :) kesin konusunu açarlar bence, sen sakin ol. çok tatlı heyecanlar gerçekten, allah gönlüne göre versin mutlaka yaz bize haftasonu atlatınca durumu. ama bence ufaktan abine söyleyin bir şekilde, orada duyarsa şok olmasın çocuk yazık

tamam canım yazarım :) annesine açtımı bu konuyu bilmiyorum belki ailecek gidip geliyoruz diye öylesine bi iftar yemeği yapmak istemişte olabilir.. ekreme de sormadım açıkcası sormakta istemiyorum dediğin gibi anlattıysa zaten ortaya çıkar hafta sonu ama haklısın abime anlatmayı geciktirmemek lazım fakat hala cesaret edemiyorum, başkasından öğrense belki daha kötü olacak durum ama işte...
hafta sonuna kadar inşallah abimle konuşmayı deneriz bakalım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…