Caniiim hemen gönder tusuna basiyorsun ve bize cevabi bildiriyorsun :)))). Zaten eger gercekten seni seviyorsa olumlu cvp verecektir, hakkinda hayirlisi olsun
Sonradan pişman olacağına en azından denedim dersin, bence gururunu boşver ve mesajı gönder, oturup bi konuşun.
İkinizde birbirinize bi şans verin. :)
çok sağolun kızlar...Gönderiyorum ozman...Ne olucaksa olacak artık en azından karşılıklı 2 medeni insan gibi konuşalım kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz sonuçta ama dediğiniz gibi en azından denedim diycem...
ama cevabını şuan verir mi bilmiyorum bildiğim kadarıyla çok erken işe gidiyor belki uyumuş olabilir :S
çok sağolun kızlar...Gönderiyorum ozman...Ne olucaksa olacak artık en azından karşılıklı 2 medeni insan gibi konuşalım kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz sonuçta ama dediğiniz gibi en azından denedim diycem...
ama cevabını şuan verir mi bilmiyorum bildiğim kadarıyla çok erken işe gidiyor belki uyumuş olabilir :S
Mesajı gönderdiysen eğer çok doğru bir karar vermişsin :) kesinlikle karşılıklı oturup konuşmak en mantıklısı.. Mesajını görünce cevap verir emin ol buna. Eğer uyuduysa da sabah cevaplar hadi bakalım hayırlısı :)
yalnız var ya ben bile inanamıyorum konuyu açarken ben onu nasıl bu işten vazgeçiririm derken şimdi nerdeyse tam tersini düşünücem ne oldu bana kendime inanamıyorum saçmaladım iyice :S
yaşın kaç canım, bu işler farklı biraz bugün abi gibi gördüğün adamı yarın sevebiliyosun
evliliği düşünüyorsan eğer düzgünde bir insansa neden olmasın..
Neye niyet neye kismet canim vardir bunda da bir hayir :). Ama kendini suclar gibi konusuyorsun, kendime inanamiyorum falan diyorsun ama bu yasadiklarin cok dogal, illaki karsina biri cikicak
açok doğru ya yıllar önce eşim beni sevdiğini söylediğinde seni abi gibi görüyorum demiştim. Ama ben seni kardeş gibi görmüyorum demişti. bazen hatırlatır sözümü gülüyorum büyük konuşmamak lazımmış
kızlar ya uyudu yada yazmak istemiyor henüz bir gelişme yok :S bende yatıcam yarın sabah iş görüşmem var uykulu gözlerle gitmek istemiyorum belki yarın yazar diyorum...
neyse kızlar bana dua eder misiniz yarınki iş görüşmem için sizleri seviyorum Allaha emanet olun iyi geceler.
yaa heyecanla her mesajı teker teker okudum olayın sonunu öğrenme hevesiyle bir geldim ki sonuç yok epey güncel bir konuymuş tarihe saate dikkat etmeden olaya daldım anında.inşaallah iyi şeyler olmuştur hayırlısı önce tabii ki.takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?