- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi fataldanger
Evet gzellergzeli odtüde okuyorum. yapabileceğim tek şey okulun itiraf sayfasına olayı yazmak oldu.Okursa belki altına yorum yazar ,birşekilde kendini belli eder diye düşünmüştüm.Ama yazarken imla kurallarına dikkat etmemişim gece uykusuzluğunda.Şu kısım var ya:"Teypte çok güzel bir şarkı başladı" diye. onu "Teyipte..." diye yazmışım.Ve altına yorum yazanlar da hep bununla alay etmiş.Ve yazanlardan biri de "teyip" yazıp yanına üzgün smileyi koymuş.Acaba bu o ve benim "teyip" yazmış olmamla hayal kırıklıgına uğradı ve oyüzden mi böyle bi yorum yazdı diye düşünüp kendimi yiyorum sabahtan beri.Keşke yazmasaydım,çokpişmanım. Senin dediğin gibi okulda bişeyler yapsaydım keşke...
sakın pişman olma canım. halen yapabilirsin herşeyi. sevginin arkadasında durmak kadar güzel birşey yok merak etme. itiraf sayfasına yazdıgını birdaha düzelterek yaz. asla pişman olma ben olsam bulana kadar ugraşırdım bununla mı yıkılacaksın hemen? tabıkı hayır. ne var teyip yazdıysan canım allah allah insanlık hali. yılma sakın ya! aşık olmak kolay degil ki böyle otostop ile aşık olup evlenmeyi planlanan bir çift tanıyorum ben.