Onu Bir Daha Nasıl Görürüm...

Evet gzellergzeli odtüde okuyorum. yapabileceğim tek şey okulun itiraf sayfasına olayı yazmak oldu.Okursa belki altına yorum yazar ,birşekilde kendini belli eder diye düşünmüştüm.Ama yazarken imla kurallarına dikkat etmemişim gece uykusuzluğunda.Şu kısım var ya:"Teypte çok güzel bir şarkı başladı" diye. onu "Teyipte..." diye yazmışım.Ve altına yorum yazanlar da hep bununla alay etmiş.Ve yazanlardan biri de "teyip" yazıp yanına üzgün smileyi koymuş.Acaba bu o ve benim "teyip" yazmış olmamla hayal kırıklıgına uğradı ve oyüzden mi böyle bi yorum yazdı diye düşünüp kendimi yiyorum sabahtan beri.Keşke yazmasaydım,çokpişmanım. Senin dediğin gibi okulda bişeyler yapsaydım keşke...

sakın pişman olma canım. halen yapabilirsin herşeyi. sevginin arkadasında durmak kadar güzel birşey yok merak etme. itiraf sayfasına yazdıgını birdaha düzelterek yaz. asla pişman olma ben olsam bulana kadar ugraşırdım bununla mı yıkılacaksın hemen? tabıkı hayır. ne var teyip yazdıysan canım allah allah insanlık hali. yılma sakın ya! aşık olmak kolay degil ki böyle otostop ile aşık olup evlenmeyi planlanan bir çift tanıyorum ben.

Çok güzel bir olay yaşamışsın canım, ama bundan sonra başka bir arabaya otostop falan çekme. Hayatın ne getireceği belli değil. Ama hangi gün çektiysen o gün aynı saatte orada bekleyebilirsin onu. :31: Oradan geçeceğine eminim. Ayrıca şu itiraflar panosunada bayıldım :52: Üniversiteye geçince bende oraya bir şeyler asacağım :52: :52: Umarım istediğin gibi olur hayat ve aşık olduğun kişiyi bulursun canım çünkü bu devirde aşık olmak çok zor. İnsanlar sadece yalan duygular besliyip birbirini kandırmaya çalışıyor. Ama sen ilk görüşte birini sevmişsin gerçekten. Bu yüzden onu arıyorsunda. Zaten senin için önemli olmasaydı burada ondan bahsetmezdin. Umarımm bulursun ve her şey gönlünce olur kolay gelsinnn :32:

Son düzenleme:
bende , tehliklei değilmi otostp diye düşündüm:53: ama bilemidm yani:ssz:
valla ben senin yerinde olsam ne yapar eder bulurdum onu, ne yapıp edeceğimi bilmiyom ama kesin bulurdum yani. yemez içmez bunun için yöntem ve teknik geliştirirdim. :27:

Baktım şimdi yazdığın itirafa. Ne olmuş "teyip" dediysen? Büyütme, gül geç sen de onlar gibi. İnsanlık hali.
Plaka almadığına göre, yine aynı saatlerde orada beklemen tek çare gibi görünüyor. Dikkat et kendine.

Hangi bölümde olduğunu bilsen işin daha kolay olabilirdi
Ama bu şekilde biraz zor olur
Keşke plakasını almak aklına gelseydi not filan bırakırdın camına

Teyip diyince ne oluyormuş sanki çok mu dikkat ediyorlarmış Türkçe kullanımına
Aşkısııııı canoooooo bebiş diyenler kendileri değil sanki
Onları takma sen ama otostop çekme derim bir daha.
O arabadan sağsalim inemeyebilirsin her defasında.

Bu arada üzgün işareti koyan arkadaşı gördüm ama o değildir bence
Çünkü 2006 mezunuymuş o kişi.:34:

Onu zor bulursun artık ama onunda gözü kaldıysa, mutlaka tekrar karşılaşırsınız.
aslinda cok merak ettim, sizin okuldaki öğrenciler, sen dahi ne kadar cesaretleriniz. Millet taksiye binmeye korkuyor, siz maşallah hiç tanımadığınız adamların arabasına. Cok tehlikeli! Cok!

Hangi bölümde olduğunu bilsen işin daha kolay olabilirdi
Ama bu şekilde biraz zor olur
Keşke plakasını almak aklına gelseydi not filan bırakırdın camına

Teyip diyince ne oluyormuş sanki çok mu dikkat ediyorlarmış Türkçe kullanımına
Aşkısııııı canoooooo bebiş diyenler kendileri değil sanki
Onları takma sen ama otostop çekme derim bir daha.
O arabadan sağsalim inemeyebilirsin her defasında.

Aaa buldun mu yazdığım itirafı:) sen de mi bizim okuldansın?

Baktım şimdi yazdığın itirafa. Ne olmuş "teyip" dediysen? Büyütme, gül geç sen de onlar gibi. İnsanlık hali.
Plaka almadığına göre, yine aynı saatlerde orada beklemen tek çare gibi görünüyor. Dikkat et kendine.

rroz bugün okula sırf o yüzden gidecektim yine,ve yine aynı saatlerde orda otostop çekecektim.Ama evde sürekli bi şeyler çıktı,dışarı çıkamadım.

Çok güzel bir olay yaşamışsın canım, ama bundan sonra başka bir arabaya otostop falan çekme. Hayatın ne getireceği belli değil. Ama hangi gün çektiysen o gün aynı saatte orada bekleyebilirsin onu. :31: Oradan geçeceğine eminim. Ayrıca şu itiraflar panosunada bayıldım :52: Üniversiteye geçince bende oraya bir şeyler asacağım :52: :52: Umarım istediğin gibi olur hayat ve aşık olduğun kişiyi bulursun canım çünkü bu devirde aşık olmak çok zor. İnsanlar sadece yalan duygular besliyip birbirini kandırmaya çalışıyor. Ama sen ilk görüşte birini sevmişsin gerçekten. Bu yüzden onu arıyorsunda. Zaten senin için önemli olmasaydı burada ondan bahsetmezdin. Umarımm bulursun ve her şey gönlünce olur kolay gelsinnn :32:

voedream evet ,çok değişik bir ruh haline girdim o günden beri.Ben hiç böyle duygular hissetmezdim,ama bir daha onu asla bulamayacağımı biliyorum.Yüzü,ayrıntılar silinmeye başladı hafızamdan..Her güzel duygu gibi bu da başlamadan bitecek.

Onu zor bulursun artık ama onunda gözü kaldıysa, mutlaka tekrar karşılaşırsınız.
aslinda cok merak ettim, sizin okuldaki öğrenciler, sen dahi ne kadar cesaretleriniz. Millet taksiye binmeye korkuyor, siz maşallah hiç tanımadığınız adamların arabasına. Cok tehlikeli! Cok!

Aslında sticker olayı var,arabalarda sticker görürsen okulun stickerını bil ki güvenilirdir,okuldan biridir.

hangi fakültede olduğunu bilsen o fakülte tarafındaki otoparklara bak derdim en azından plakayı bulup yeni bir itiraf yazardın :31:

ya olacak inanbuna. uptown a git,çarsıya git. ben çok inandım ya sende inansana ümidini kaybetme sürekli araştır.

Kaderinde varsa bulursun:) eski sevgilimi iki yil once benzeri bir olayla gormustum :) kalabalik bir sitede oturuyoduk adini bile bilmiyodum, sadece kacinci katta oturduklarini bilirdim, 6 ay platonik takildim sonra cok yakin bir arkadasimin arkadasi cikti:). Yani kader guzelimm. Sen arastirmaya devam et:)

ya olacak inanbuna. uptown a git,çarsıya git. ben çok inandım ya sende inansana ümidini kaybetme sürekli araştır.

Nasıl bu kadar inanabiliyorsun ki.aslında böyle umut dolu bir cümle duymak beni inanılmaz mutlu etti.Sence çarşıya gidip nerelerde ne kadar vakit geçirmeliyim,bu arada uptown nerde bilmiyorum,uzaylı gibi yaşıyorum sanırım bu okulda.yurtta kalmadığım için çoğu şeyi bilmiyorum okuldaki yaşamla ilgili.Hem ne bileyim gzellergüzeli sanki fazla yakışıklıydı ya,bana gelene kadar bir sürü kız vardır onun hayatında.öyle geldi bana.

hangi fakültede olduğunu bilsen o fakülte tarafındaki otoparklara bak derdim en azından plakayı bulup yeni bir itiraf yazardın :31:

işte en büyük pişmanlığım plakasını almamış olmak.indiğimde o giderken arkasından bakıp plakasını almaya düşündüm ama başımı yerden kaldıramadım.ne bileyim ya aynadan dikkatle plakasına baktığımı görürse diye korktum..

Son düzenleme:
işte en büyük pişmanlığım plakasını almamış olmak.indiğimde o giderken arkasından bakıp plakasını almaya düşündüm ama başımı yerden kaldıramadım.ne bileyim ya aynadan dikkatle plakasına baktığımı görürse diye korktum..

ODTÜ mezunu arkadaşlarımla sık sık Drunk'a içmeye gideriz oralarda da takılıyor olabilir:) okulun dibinde olduğu için biçok ODTÜlü akşamları orda vakit geçiriyor. Boşa korkmuşsun ya baktığını görse nolcak nie bakıosun demezdi:) Umarım tekrar karşılaşırsın

Bugün yine bekledim aynı yerden geçer belki diye,geçmedi.imkansız artık.sanırım unutmam gerek.ama yapamıyorum,takılı kaldım işte.

Back
X