Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

ne oldu ki bu konunun akıbeti
Ayrildik canim. Soyle ki; bir sabah yazmayi kesti. Ben gunaydin canim nasilsin bugun diye yazip gondermistim mesaji o ise gorup yazmamayi tercih etti... Ben de ustune dusmedim elbette... Ve bitti... Bence bitirmeye bahane aradi, buldu da...

Ayrildik canim. Soyle ki; bir sabah yazmayi kesti. Ben gunaydin canim nasilsin bugun diye yazip gondermistim mesaji o ise gorup yazmamayi tercih etti... Ben de ustune dusmedim elbette... Ve bitti... Bence bitirmeye bahane aradi, buldu da...
internetten başlayıp daha sonra yüz yüze görüşülen çoğu ilişkide iki taraftan biri bunu yapıyor keşke herkes içindekini söyleyebilecek kadar cesur ve açık sözlü olsa. umarım üzülmemişsindir.

60 gündür nette görüştüğün bir çocukla buluşup elele tutuşup sevgili!!! oluyorsunuz
ve arkadaşlarıyla buluşuyor.Ama sana haber vermesi lazım
sebep?

Uzuldum cnm ama kisa surdu diyebilirim sanirim henuz bir kez gorustugumden olsa gerek unutma surem cabuk oldu :) hayirlisi buymus.... Tsk ederim sorup ilgilendigin icin..

Evet Laylaylom, sallamıyor seni fazla. Ayrıca netten tanıştıgın adama nasıl güvenebiliyorsun ciddi ilişki için onuda anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…