- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
A/S/L ?Selam ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum gecen gun geldi gorustuk el ele gezdik normal bir sevgili gibi filan neyse.. Sevgili olduk yani kizceler.
Dun gece de arkadaslariyla cikmisti ben de yazdim filan bana 3 saat sonra eve geldim arkadaslarimlaydim yazmis. Tabi bnm niyetim bogmak degil kesinlikle kizlar.
Ben de sunu yazdim;
Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :) dedim.. O da tmm canim demis ama bugun bana oylesine soguk ki.. Kizlar kotu bisey mi yaptim ben?? Daha once hep bakiyodum buraya uye olup bi sorim dedim. Uslubum hos olmamis mi? Hyr haber vermesini istemem bu kadar sogutmus olabilir mi onu benden? Sorayim dedim size. Yoksa bu cocugun niyeti laylayloum mu?ben nasil davranayim simdi?
Tesekkurler kizceler.
Anlamadim :)A/S/L ?
A/S/L ?
Ben anlamadimoff yarıldım desem yeridir.
Ne nostalji yapmışsın yav
Di mi eskiden ilk soru bu olurdu chatte...Gençler bilmiyor...off yarıldım desem yeridir.
Ne nostalji yapmışsın yav
Ben 25 o 30 :)İnternetten tanışan erkeklerin bir çoğu senin tabirinle laylaylom oluyor ne yazıkkı. Yaşlar kaç
Bilmiyorum aynen :)))Di mi eskiden ilk soru bu olurdu chatte...Gençler bilmiyor...
Yaş ,cinsiyet ,yer üçlemesinin İngilizce karşılıklarının baş harfleri.Ben anlamadim
Eheheh :))) ben bilemedim bak :)Yaş ,cinsiyet ,yer üçlemesinin İngilizce karşılıklarının baş harfleri.
İnternet yeni yayıldığı zamanlarda ergen nesil tanışmak için bunu ezberlemiş, yazarmış birbirine.Hepsi İngilizce biliyormuş gibi.
Soğuk davranmışsa sıkmış olabilir.Eheheh :))) ben bilemedim bak :)
Peki sorum sence onu bogmus mudur?
Bir daha konuyu ikimiz de acmadik.. Dun aksamdan bu yana soguk bana karsi. Ben yazarsam yaziyor. Yanlis mi yapmisim sizce??Soğuk davranmışsa sıkmış olabilir.
İzin almayacağını sadece haber vermesini istediğini belirtip yumuşatabilirsin eğer konuyu o açarsa.
Yaa oyle mi diyorsun....Bence konu senin onu boğup boğmaman ya da üslup değil konu adamın seni takmaması.
Büyük ihtimalle iki gün takıldık hemen haber ver tripleri atıyor hiç çekemem demiştir =((
Kendine göre doğru olmasaydı yapmazdın.Bir daha konuyu ikimiz de acmadik.. Dun aksamdan bu yana soguk bana karsi. Ben yazarsam yaziyor. Yanlis mi yapmisim sizce??
Bir daha konuyu ikimiz de acmadik.. Dun aksamdan bu yana soguk bana karsi. Ben yazarsam yaziyor. Yanlis mi yapmisim sizce??
Yaa oyle mi diyorsun....
Yok yazmam ben de daha.o zaman sende yazma, hyr yanlış bir şey yapmamışsın. ama adam demek böyle bir ilişki sevmiyor daha çok özgür takılmak istiyor beli ki.
boşver yazma sende. bakalım ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?