evine ilk gidisimdi ev arkadaslarindan biriyle samimi diger iksiiyle pek degil son dakika ayni eve ciktilar biraz karisik orasiyani erkek arkadaşınızın bu duruma neden kızdığını ben anlayamadım.
sonuçta siz gayet rahat yaşıyorsunuz birlikte. e diğer arkadaşları da ev arkadaşları. onlardan mı kıskanıyor yani sizi?
bilmiyorum bana ortada bir çelişki var gibi geldi. çünkü bu tarz erkekler , yani bu kadar kıskanç olan, zaten evine gelen bayana da sıcak bakmaz ve bu yaşam tarzından hoşlanmaz bence.
Zamana bırak seviyorsa gelir zaten. Giderse de sevgisinin çok bir önemi yok içinde yaşadığı sevginin bana faydası yok sa o sevgiyi ben ne yapayım gittikten sonrabeklemem lazim da ben biraz sabirsizim ve beklerken onunda uzuldugunu cok iyi biliyorum sinirle attigim mesajlari da okuyor olabilir dolaysiiyla ikimizde uzuluyoruz
tesekkur ederim ilk aciklamalarda tartisma esnasinda yazdim ona simdi birkc gun bekleyecegim o yazdiginda eger tartisma konusundan bahsedersek soyleyebilirim bunu bahsetmezsek de ileride acildiginda uyku durumu elimde degildi diyerek yazarim devamini ama iki gundur ustelemis oldum o yuzden biraz kendi haline birakacagimTekrar.
gideegini sanmiyorum yani boyle birsey hic aklimdan gecirmedim ben gelmesi uzun surmez insallahZamana bırak seviyorsa gelir zaten. Giderse de sevgisinin çok bir önemi yok içinde yaşadığı sevginin bana faydası yok sa o sevgiyi ben ne yapayım gittikten sonra
tesekkur ederim peki ben birsure arayip sormasam o beni arar degil mi neticedeEşim boğa burcu olayı anlattım ne yapsın dedim bir süre arayıp sormasın dedi.
arar arar :)tesekkur ederim peki ben birsure arayip sormasam o beni arar degil mi neticede
tesekkur ederim peki ben birsure arayip sormasam o beni arar degil mi neticede
tamam cok tesekkur ederim hem rahatladim hem de bekliyorum bakalim ne olacakEşim de böyle konularda çok hassas. boğa burcu erkeği çok kıskançtır, sahiplenicidir hatta eşim sevglin için çok kızmıştır eminim dedi. aynen söylediğini söylüyorum ''arayıp sormasın dönecekse dönecektir'' dedi. hatta dedim ki peki arayıp sormazsa niye aramadın falan der mi dedim'' hayır demez'' dedi. Eğer aramazsa da değer vermiyordur dedi.
ustune gittim dun biraz aksam mesaj attim barisalim tekrari olmayacak diye o kizmasini bekledigim bircok seye kizmaz yanlissam guzelce uyarir biz bu konuda konusmustuk evdeki 2 arkadasiyla pek samimi degil biri evde degildi o gun digeri ve en yakin arkadasi vardi evde yani uzatmayayim hakli
ustune gitmeyecegim bugunden itibaren o yazana kadar bekleyecegim siniri gecince mutlaka yazacaktir degil mi?
duzelelim onu soguyacagi seylerden uzak duracagim o zamanburcunuz dıkkatımı cektı
ben yay eşim boga
bırseyden sogudumu ömru bıllah gerı duzelemez
bence hıcbısey olmamıs gıbı davranın zamana bırakın
onu bekleyın derım
ooo cok iyi bu ya darisi basimiza :) okurken yuzumde guller acti :)arar. eşimle sevgililik sönemimizde çok büyük bi tartışma yaşamıştık. üstelik yerden göğe haksızdım. haksız olduğumu bildiğim için bitti gözüyle bkamıştım ve aramadım hiç sormadım. o aradı ve hemen nişanlandık
Bende koç burcuyum yayın kız kardeşi yani
ooo cok iyi bu ya darisi basimiza :) okurken yuzumde guller acti :)
insallah yumusar cevresindekiler de oyle soyluyor biraz zaman ver diye ben de cumaya kadar yazmamaya karar verdim cuma gunu ya ben araycagim onu konusacagim ya da o yazana kadar beklemeye devam edecegim bilmiyorumZaman istemis senden.
Bogma. Sik sik mesaj atma.
Arada sirada onu ne kdr sevdgin cok pisman oldugun adina uzun cumleler yaz.
Ve yanit bekleme. Sadece bil istedjm...
Diye ekle yazinin sonuna.
Git gide yumusar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?