onu çok incittim kızdırdım şimdiyse ben ne yapacağım nasıl düzelteceğim

Önce bir mesaj atın. Uyku halinin sizin elinizde olmayan birşey olduğunu yoksa ona ters olduğu kadar size de ters gelen bir durumu yapmayacağınızı yazın.
Kişilerin elinde olmayan durumlardan dolayı bu şekilde kırgın geçilen günlere yazık olduğunu ve o size yazana kadar bekleyeceğinizi yazabilirsiniz ..

evine ilk gidisimdi ev arkadaslarindan biriyle samimi diger iksiiyle pek degil son dakika ayni eve ciktilar biraz karisik orasi

beklemem lazim da ben biraz sabirsizim ve beklerken onunda uzuldugunu cok iyi biliyorum sinirle attigim mesajlari da okuyor olabilir dolaysiiyla ikimizde uzuluyoruz
Zamana bırak seviyorsa gelir zaten. Giderse de sevgisinin çok bir önemi yok içinde yaşadığı sevginin bana faydası yok sa o sevgiyi ben ne yapayım gittikten sonra

tesekkur ederim ilk aciklamalarda tartisma esnasinda yazdim ona simdi birkc gun bekleyecegim o yazdiginda eger tartisma konusundan bahsedersek soyleyebilirim bunu bahsetmezsek de ileride acildiginda uyku durumu elimde degildi diyerek yazarim devamini ama iki gundur ustelemis oldum o yuzden biraz kendi haline birakacagim

Zamana bırak seviyorsa gelir zaten. Giderse de sevgisinin çok bir önemi yok içinde yaşadığı sevginin bana faydası yok sa o sevgiyi ben ne yapayım gittikten sonra
gideegini sanmiyorum yani boyle birsey hic aklimdan gecirmedim ben gelmesi uzun surmez insallah

Eşim boğa burcu olayı anlattım ne yapsın dedim arayıp sormasın dedi.

tesekkur ederim peki ben birsure arayip sormasam o beni arar degil mi neticede

Eşim de böyle konularda çok hassas. boğa burcu erkeği çok kıskançtır, sahiplenicidir hatta eşim sevglin için çok kızmıştır eminim dedi. aynen söylediğini söylüyorum ''arayıp sormasın dönecekse dönecektir'' dedi. hatta dedim ki peki arayıp sormazsa niye aramadın falan der mi dedim'' hayır demez'' dedi. Eğer aramazsa da değer vermiyordur dedi.

burcunuz dıkkatımı cektı
ben yay eşim boga
bırseyden sogudumu ömru bıllah gerı duzelemez
bence hıcbısey olmamıs gıbı davranın zamana bırakın
onu bekleyın derım

tamam cok tesekkur ederim hem rahatladim hem de bekliyorum bakalim ne olacak

arar. eşimle sevgililik dönemimizde çok büyük bi tartışma yaşamıştık. üstelik yerden göğe haksızdım. haksız olduğumu bildiğim için bitti gözüyle bkamıştım ve aramadım hiç sormadım. o aradı ve hemen nişanlandık

Bende koç burcuyum yayın kız kardeşi yani

ooo cok iyi bu ya darisi basimiza :) okurken yuzumde guller acti :)

Zaman istemis senden.
Bogma. Sik sik mesaj atma.
Arada sirada onu ne kdr sevdgin cok pisman oldugun adina uzun cumleler yaz.
Ve yanit bekleme. Sadece bil istedjm...
Diye ekle yazinin sonuna.

Git gide yumusar.

Zaman istemis senden.
Bogma. Sik sik mesaj atma.
Arada sirada onu ne kdr sevdgin cok pisman oldugun adina uzun cumleler yaz.
Ve yanit bekleme. Sadece bil istedjm...
Diye ekle yazinin sonuna.

Git gide yumusar.
insallah yumusar cevresindekiler de oyle soyluyor biraz zaman ver diye ben de cumaya kadar yazmamaya karar verdim cuma gunu ya ben araycagim onu konusacagim ya da o yazana kadar beklemeye devam edecegim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…