Onu cok istiyorum :(

BadRomanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
151
0
46
Eskişehir
Merhaba bayanlar. Belkı sımdı yazdıklarım sızlere cok basıt onemsız gelıcek ama ben anlatmak ve yardım ıstemek ıcın konuyu actım. Ben son sınıf ogrencısıyım ve dershaneye gıdıyorum dershanede ne zamandır ara sıra karsılastıgımız ve cok dıkkatımı ceken bırı var. Bız bu kısıyle sınıflarımız yan yana. Ben tenefuslerde ,ders gırıslerınde vs. Sureklı onu gormek ıcın cabalıyorum. Ve ben bu kısının ısmını bıle bılmıyorum ıste bu kısının bızım sınıfta erkek arkadasları var acaba ondanmıdır bılmıyorum ama her tenefuse cıkarken arkasına donup bızım sınıfa yanı tam benım oturdugum yere ve bana bakıyor goz goze bırcok kez gelıyoruz ve bazen bızım sınıfa gelmeye kapıda dıkılmeye basladı ınsanlar varken bıle onların arasından bana baktıgını farkedıyorum ama ben onu gorunce hemen kafasını cevırıyor. Bayanlar cok hoslanıyorum. Hem mutluyum hem uzuntulu. Ne yapmalıyım lutfen bana akıl verın mantıklı dusunemıyorum ama gıt konus gıbı yorumlar yapmayın lutfen gıdıp yanına tanısabılecek cesaret yok bende.. Bılıyomusunuz onu ılk gordugum gunlerde aynı etude denk geldıgımızde ben onun arkalarında bıyerlerde oturuyordum hep ve hoca benım yanıma geldıgınde falan arkasını donup bakıyordu, kımseye bakmadıgı halde

Son düzenleme:
Ben yanına git konuş demeyeceğim çünkü ne bir samimiyet var aranızda ne de şüphelerrinizi doğrulayabilecek durumunuz. Bence bekleyin zaten sınava az bir zaman kaldı sınav sonrasına kadar o size açılmamış olursa ve bu sürede arkadaş olmuşsanız duygularınızı açın derim. Hoş bana göre erkek duygularını açmalı öncelikle, sizde reddedilme şüphesine düşmezsiniz

uzaktada olsa bakışını yakalarsan gülümse ve başınla selam ver.
o anlar muhtelen bakışını yakaladığın için güldüğünü

umarım dedıgınız gıbı olur umarım arkadas olabılırız bı sekılde off of of

ço k güzel duygular bunlar bakışlarını yakalıyorsan iyi bence umut var demek sen bakınca gözlerını kaçırıyorsa işte bu süper ama bence sen acılma aranızda elektırıklenme olmuşsa ki sende var zaten bekle derım o sıralardada arada bak o senın baktığını görsun ama gördügü anda gözlerını kaçır bu taktık işe yaramıştır

uzaktada olsa bakışını yakalarsan gülümse ve başınla selam ver.
o anlar muhtelen bakışını yakaladığın için güldüğünü

evet bu olabılır ama ben bunu bır kac kez bakısını yakalayıp tebessum ettıkten sonra yapabılırım bılmıyorum sonrada bakısıp durmaktan sıkılıp bırdaha bakmazsa dıyede cok korkuyorum ne yapıcagım bılmıyorum...

Hayırlısı olsun,bir süre beklemede kal bence.

zaten ıstemsız olarak hep o benım baktıgımı gordugunde gozlerımı kacırıyorum devamda edıcem ınsallah ıse yarar lutfen yarasınn :)

Walla bu ısler su gercekkı ortak noktaları bırlestırerek yanı yan sınıfta kı arkadaslarınla varsa daha kolay olur bı aktıvıte yaparsanız tanısmanız onu tanıman daha ıyı olur bolece bı cafeye gıdersını sınama olur olur yanı bısıler muahkkak

arkadasımın arkadası var sadece :\

Bakışa bakışa buluşursunuz emin ol

Muhakkak gelip tanışmak isteyecektir bu kadar sık baktığına göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…