Merhaba bayanlar. Belkı sımdı yazdıklarım sızlere cok basıt onemsız gelıcek ama ben anlatmak ve yardım ıstemek ıcın konuyu actım. Ben son sınıf ogrencısıyım ve dershaneye gıdıyorum dershanede ne zamandır ara sıra karsılastıgımız ve cok dıkkatımı ceken bırı var. Bız bu kısıyle sınıflarımız yan yana. Ben tenefuslerde ,ders gırıslerınde vs. Sureklı onu gormek ıcın cabalıyorum. Ve ben bu kısının ısmını bıle bılmıyorum
ıste bu kısının bızım sınıfta erkek arkadasları var acaba ondanmıdır bılmıyorum ama her tenefuse cıkarken arkasına donup bızım sınıfa yanı tam benım oturdugum yere ve bana bakıyor goz goze bırcok kez gelıyoruz ve bazen bızım sınıfa gelmeye kapıda dıkılmeye basladı ınsanlar varken bıle onların arasından bana baktıgını farkedıyorum ama ben onu gorunce hemen kafasını cevırıyor. Bayanlar cok hoslanıyorum. Hem mutluyum hem uzuntulu. Ne yapmalıyım lutfen bana akıl verın mantıklı dusunemıyorum ama gıt konus gıbı yorumlar yapmayın lutfen gıdıp yanına tanısabılecek cesaret yok bende.. Bılıyomusunuz onu ılk gordugum gunlerde aynı etude denk geldıgımızde ben onun arkalarında bıyerlerde oturuyordum hep ve hoca benım yanıma geldıgınde falan arkasını donup bakıyordu, kımseye bakmadıgı halde

Son düzenleme: