Bakışa bakışa buluşursunuz emin ol
Muhakkak gelip tanışmak isteyecektir bu kadar sık baktığına göre...
yada oyle bakısmakla kalıcak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakışa bakışa buluşursunuz emin ol
Muhakkak gelip tanışmak isteyecektir bu kadar sık baktığına göre...
MAdem bakışıp kalmak istemiyorsun biraz çaba harca bence. Senin sınıfında arkadaş olduğu çocuklarla aranı iyi tut. Onların yanına geldiğinde gidip konuşmanın abes kaçmamasını sağlayacak kadar samimi ol. Ortak tanıdıklarınız olursa sana ulaşması daha kolay olur. Hem de birbirinizi tanımış olursunuz, uzaktan uzaktan bakışmayla nasıl anlayabilirsin ki birini sevip sevmeyeceğini, belki konuştukça sana göre çok boş olduğunu düşüneceksin çocuğun.
haklısın fakat onlar sureklı erkek erkege takılıyorlar. Bende caba harcamak ıstıyorum fakat ne yapıcagımı bılmedıgımden actım bu konuyu...
Ama artık ortaokulda değilsiniz ki kızlar sadece kızlarla erkekler sadece erkeklerle arkadaş olsun. Bence belli bir düzeni yoksa sınıfın bundan sonra dershaneye gittiğinde o çocuğun arkadaşlarının önündeki sıraya otur, öyle öyle yakınlaşıp samimi olursunuz. Bİr de şimdi havalar karardı, o çocuk sizin sınıftan birileriyle eve gidiyorsa, karanlık oldu yalnız başıma gitmiyim şimdi, metroya/otobüse kadar sizinle yürüyeyim filan diyip ordan da konuşulacak bir ortam yaratabilirsin.
bence çok umutlanma sonradan çok üzülürsün. sınıfta herkes herkese bakar. ama sen o kişiye odaklandığın için sürekli sana bakıyo gibi hissedebilirsin. bakmasının başka nedenleri de olabilir.
bide bu çocuk yakışıklı bi çocuk mu? öyleyse eğer ilgi görmekten hoşlandığı için de bakıyor olabilir. bu erkeklerden herşey beklenir. bence ilk adımı atıp da gururundan olma. seviyosa gelir konuşur zaten. sen başka şeylerle ilgilenmeye bak.
ay ne güzel zamanlar ne güzel heyecanlar bunlar....
ortak arkadaşların aracılığıyla bi tanış bakalım sonra selamlaşma fln derken ilerler zaten...
ben esımle bu sekılde tanıstım ve evlendık :))
ama bızım mekan da zordu metro
bır gun karsılasıp 10 gun denk gelmedıgımız oluyordu
ege rcok ıstersen olur dıyorum![]()
canım benim yaaa kıyamam cok tatlısın hep bu yasının masumlugunda kal hersey gönlünce olsun![]()
bızım hıc tanısıklıgımız yok ama. Sadece bakısmak. Olur mu dersınız?
ben dıkkat ettım gozumun icine icine bakıyor. Bana bakmayıp bızım sınıftakı arkadaslarınada baktıgı zaman oluyor. Sız bu is olmaz mı dersiniz? ;(
bızımde hıc tanısıklıgımız yoktu 3 ay arada karsılastık
ben kacamak kacamak baktım
ama ona hıssettırdgıımı bılıyordum
artık 3 ayın sonunda bır gun gene metroda karsıalstık ve benımle tanısmaya geldı cok heycanlıydı![]()
Ne seviyorum böyle okuldaki baslayan asklari heycanli okula gitmek icin bahane oluyor bir nedi![]()
Bence sana baktigini gördügün bir an bir arkadasinla ona dogru yürüyor gibi yapip yanindan gec gözlerine bakip büyük bir tebessümle..
Etkisinde kalip elbet yaklasmaya caliscaktir sana..
Nasipse oluyor
Sen yüz vermesen bile olur
Ben tamda anlattığın hikayedeki gibi çocukla evliyim, hemde ona selam bile vermeyi düşünmediğim halde![]()