Onu çok özlüyorum.

Zorluklarını da düşünüyorum tabi ki ama zor diye de ondan ayrılmak, vazgeçmek çok kötü olur. Çünkü çok seviyorum. Eğer kaderimde yazılıysa, Allah o zaman da sabrını verir. Şu durumunda hele, yanında olmalıyım.
Evet senin güçlü olman lazım ki onun gözü de arkada kalmasın hiç.

Sevgili,eş desteği onlar için çok önemli.Benim eşim de bırakmak istiyor benimle vakit geçiremediği için ama işine ısınsın diye gizli gizli Aglayıp yanına gittiğimde mutluymuş gibi motive ediyorum.En başta kabullenip girdim bu yola çünkü.

Sen de destek ol ki o da orda Mutlu olsun.8 ay da geçer hemen ne ki yani.

Ne mutlu :) Emin olun o da anlamıştır zaten tepkinizin ona karşı olmadığını.Sabredin.Çok zor olsa da en zoru yaşayan o
Özür dilemene gerek yok, anlayışlı olman yeter dedi o da. :) Biliyorum en zoru yaşayan o. Elimden geldiğince yanındayım zaten ama arada böyle duygusallıklar yaşıyorum ve yansıtabiliyorum malesef.

Evet senin güçlü olman lazım ki onun gözü de arkada kalmasın hiç.

Sevgili,eş desteği onlar için çok önemli.Benim eşim de bırakmak istiyor benimle vakit geçiremediği için ama işine ısınsın diye gizli gizli Aglayıp yanına gittiğimde mutluymuş gibi motive ediyorum.En başta kabullenip girdim bu yola çünkü.

Sen de destek ol ki o da orda Mutlu olsun.8 ay da geçer hemen ne ki yani.

Onun da mesleği bu olacak ama ne yapalım. Ben tehlikeli bir meslek olduğu için açıkcası hiç istemiyordum ama hep de destek oldum. Olurum da. Hayırlısıyla evlilik olacaksa bile en az 3-4 yılımız var. Biz o zamana kadar hep ayrı kalacaz. Sabretmem lazım. Yoksa onu da kötü etkilerim.

Onun da mesleği bu olacak ama ne yapalım. Ben tehlikeli bir meslek olduğu için açıkcası hiç istemiyordum ama hep de destek oldum. Olurum da. Hayırlısıyla evlilik olacaksa bile en az 3-4 yılımız var. Biz o zamana kadar hep ayrı kalacaz. Sabretmem lazım. Yoksa onu da kötü etkilerim.
Zor vallahi kolay degil tabi.3 4 yıl baya çok ama seviyorsa insan bekler ve eminsen onun buna degdiğine.Allah kavuştursun inşallah sizi.

Zor vallahi kolay degil tabi.3 4 yıl baya çok ama seviyorsa insan bekler ve eminsen onun buna degdiğine.Allah kavuştursun inşallah sizi.

Güzel bir gelecek kurabilmemiz için bu gerekiyor. Belki Allah daha erkenini nasip etmiştir. Belki de birbirimizin yazgısında yokuzdur ama şu anda bunları düşünemem. Zaman her şeyi belirler. Ve inşAllah Allah kavuşturur. En çok istediğim bu. Çok sağolun. :) Allah sizi de kavuştursun.

Güzel bir gelecek kurabilmemiz için bu gerekiyor. Belki Allah daha erkenini nasip etmiştir. Belki de birbirimizin yazgısında yokuzdur ama şu anda bunları düşünemem. Zaman her şeyi belirler. Ve inşAllah Allah kavuşturur. En çok istediğim bu. Çok sağolun. :) Allah sizi de kavuştursun.
Amin Can'ım bizde 3 4 yıl var derken 1.5 yıl sonra evleniverdik.Zamana bırak herşey olur Allah'ın izniyle..

Back
X