• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Kraker-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözünde büyütme.2yıl gibi şeyleri de aklına getirme.Akışına bırak.
Sözzlünü yarın görecekmişsin gibi düşün................................

Çok daha iyi hissediyorum çk şükür :) saolun :)

sesini duyup uyumak da güzel olucak :)

iyi geceler ve tekrar teşekkürler :)

Canim sen yine sanslisin.
Biz ayri ülkelerdeyiz, öyle herzaman görüsemiyoruz. Iliskimiz 2007de basladi, 2008de tekrar görüstük, 1 yil sonra yani. 3 ay sonra Allah izin verirse tekrar görüsecegiz. Sonra bir yil dügünü bekleyecegiz, o orda ben burda.

Bence oldugun hale sükret ve mutlu ol. Cok zor biliyorum. Insanin burnunun diregi sizliyor bazen. Ama en azindan senin gidip görme imkanin var, ben mecburen uzun süre beklemek zorundayim.

Ayrica böyle ayri ayri kalmanizda iyidir, evlendikten sonra acisini cikarirsiniz;)
Önemli olan saglik güzelim, gerisini düsünme, uzaklik yakinlasir er yada gec.

Planlara göre daha 2 yıl var evlenmeye :) 2 yıl daha yaşıcaz böle bu duyguları demekki..

Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

kavusacagınızı düşünnnn şekerım,
bırlıkte olacaksınız sonucta nıhayetınde belkı bu bekarlık gunlerını aramazsın tamam ama gene de sonucta kac yıl evlı kalıp bırlıkte olacagınızı düşn bu yılların su gıbı akıp gececegını düşün ıyı gelır, hem uzaksınız onun da bır tadı vardır aşkınız derınlesıyordur vs, zor tabı uzaktan uzaga sevgılılık ama senden zor durumda olanları düşün,
bır tanıdıgım arkadasım yıllarca uzaktan uzaaga cıkmıstı,
bırısı de keza aynı sekılde uzak uzak cıktılar sonra ayrıldılar derken bırlestıler sımdı ıstedıklerı bır bır oluyor onlar da bırlesıcek o gunu beklıyor, boyle yasayan cok cıft var en azından sevgılın var sevgılısı olmayanları düşüün...
:1hug:
kolay gelsın
a.s.

Birbirinizin kıymetini anlarsınız fena mı,Zor ele geçen her şey daha kıymetlidir buna kavuşma da dahil.Ne güzel özleyecek kadar çok sevdiğin biri var ve onunla evleneceksin.
:teselli:

bende çokkkk özlüyorum benimde içim parçalanıyor yüreğim burkuluyo gün geçtikçe içimden bi parça kopuyor senağlama
ama sanırım ben senden azcıcık daha şanslıyım ben haftadan haftaya görüyorum
ama yine de çok özlüyorum bazen onun gelemeyipte görüşmemizin diğer haftaya sarktığı oluyor işte o zaman dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum onun sesini duyduğumda içim kopuyor hele kii bide onunda sesine hasretin hüznü çökmüş oluyor mecburen ben moralim iyimiş gibi davranıyorum daha da hüzünlenmeyelim diye
ben haftalık yaşıyorum hayatımı cumartesi ve ya pazar sevgilimi görüyorum
pazartesi olduğun da önceki onun yanında olmanın mutluluğu hala devam ediyor yüzümde huzur dolu bi tebessüm oluyor
salı özlemeye başlıyorum
çarşamda ohh be hafta yarılandı diyorum
perşembe üzerime hüzün çöküyor sesim burkulmaya başlıyor kafamı dağıtacak bişeylerle meşgul olmaya çalışıyorum
cuma paranoyalarla dolu oluyorum yaa gelemesse yaa işleri yoğun olursa yaa patron çalışcaz bu haftasonu derse diye korkularla dolu oluyorum cuma akşamı kesin olarak gelip gelemiyeceni söyler eğer kii cevap olumsuzsa mahvolurum o an üzüntüden ama olumluysa o kadar mutlu olurum kii kardeşim annem bile anlar hemen sevgilimi göreceğimi :))

yanii annıcan benim aşkımda hasret dolu :) ama böyle mi daha hayırlı inan ki bilmiyorum her gün beraber olan çiftlere imreniyorum ama işte elden gelende bişey yok sonu iyi olsunda ben sonuna kadar sabrederim allah güç versin yeter kii
sen ne kadar da bir görüşebiliyosun tatilden tatile yazmışsın ama ?? sonu hayırlı olsun mutlu olsun öyle dua edelim
dediğim gibi belki böylesi hayırlıdır her gün beraberken ilişkiyi yürütmek çok kolay ama uzaktayken?? çok zor olabiliyor bi derdin olduğunu telefonda kendini ne kadar ifade edebilirisn
o hasta olduğunda sen yanınıda olmassın telde sesini duyarsın için koparr yanında olsan ona bi çorba yapsan baksan ama yapamıyosun işte sürekli neden niye hep bu sorular olur aklında
napalım sabredicez sonu iyi olsun inşallah

birbirinize ne kadar uzaklıktasınız bilmiyorum canım ama en azındna izin günlerinizde görüşebiliyosunuz.
ya ben napiim :(((( o kadar uzağız ki birbirimize o türkiyenin bir ucunda ben bi ucundayım :(
ve hafta sonu tatillerimizde görüşmemiz mümkün değil ancak 5-10 günlük bayram tatili olması gerekiyor ki görüşebilelim :(
seni çok iyi anlayabiliyorum.bir an oluyo ki yanında olmasını çok istiyosun,çok özlüyosun,çok ihtiyaç duyuyosun ama yok.
ama sabretmekten başka çare yok canım.
birbirini seven insanlar için özlemin sevgiyi güçlendirdiğine inanıyorum ben.
ben de sevgilimi 2.5 aydır görmüyorum ve belki de 2 ay daha göremiycem :(

Sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz iş yüzünden :( .uzun zamandan beri kendimize ilk defa zaman ayırıp kısacık bi tatil yaptık. ama şimdi herkes kendi evinde ve ben ona o kadar alışmışım ki kısacık sürede şimdi kendimi eksik tek yapayalnız hissediyorum. o da aynı şeyleri söylüyor. oooff sadece derdimi anlatmak biraz rahatlatır zannetmiştim.. :(

ortalama kaç ayınızı ayrı geçiriyorsunuz canım

aslında her ayrılık kavuşmak içindir.... cok severım bu sözü

çabuk geçer 2 sene
çok hayirli bir is yapmissiniz ailenize tebrik ederim
yinede bu gunlerinizin tadini çikarin
zaman oyle akip geçiyor ki...siz bile sasiracaksiniz
Allah sabir versin

eski günler geldi aklıma
bizde sözlüyken 1 hafta kaçamak yapmıstık
kimsenin haberi yok
öyle güzel gecmiştiki
sonra o memleketine ben memleketime
otogarda sarılıp ağlayısımızı asla unutamam

ama zaman öyle cabuk geciyorki
daha dün gibi hatrladığım olayın üstünden 4 sene gectii :asigim:

bunllar güzel ayrılıklar rabbim baska ayrılık vermesin

Sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz iş yüzünden :( .uzun zamandan beri kendimize ilk defa zaman ayırıp kısacık bi tatil yaptık. ama şimdi herkes kendi evinde ve ben ona o kadar alışmışım ki kısacık sürede şimdi kendimi eksik tek yapayalnız hissediyorum. o da aynı şeyleri söylüyor. oooff sadece derdimi anlatmak biraz rahatlatır zannetmiştim.. :(

ayyy çok iyi bilirim bu duyguyu..
okurken kuşadasına gittik birlikte 1 haftalığına..tabi kimsenin haberi yok aramızda kalsın=)
dönüşte ayrılırken okadar ağladım ki...
nasıl alışmışım ona anlatamam..
hatta ayrıldıktan 5 dk sonra bana msj atmıştı bana..
ona da çok tuhaf gelmişti yanımda olmayışım..
otobüsteyim yan koltuğa bakıyorum ve sen yoksun yazmıştı..
bir haftada bile öyle alışıyor ki insan..
bazen buluştuğumuzda bile o günü birlikte geçirdiysek akşam eve gelmek çok zor oluyor benim için..
ama sonra alışıyorsun yaw kaydirigubbakcemile3

Yorumlarınız için teşekkür ederim :) şuan daha bi alışmış durumdayım ama işte ne kadar labilirse. :)

biz ayda 2 defa anca görüşebiliyoruz. bu şekilde sevdiğini göremeyen arkadaslarımda varmış okudum şimdi çok çok üzüldüm Allah yardımcımızı olsun hepimizin.Allah sabır versin ve sonu güzel olsun inşallah :)

benimde sewgilimmm bu haftasonu yurtdışına gidiyor iş için ve ne zman geleceği belli değill:çok üzgünüm:ben şimdiden çok kötüyüm. en fazla 1 hafta ayrı kalmıştık buna hiç hazır değildim...hergün bunları düşünüyorum.en çok üzende ne zaman gelicek belli değil.1 ay mı 1 yılmı hiç belli değill:a015:ben şimdiden özledim onuu...ALLAH herkese sabır versin sonunu güzel yazsınn:1hug:

sen yine evlenceksin şükret sözlüsün canım .ben sevdigimle ayrı şehirlerde oturuoz ve o şuan asker neyin ne olacagı hiç belli bile degil:(:(:(bak yaramı deştin aman boşver saglık olsn hep gül hep mutlu ol şükret;)o seninle yüreginde

çok mutluyum kızlar aşkım 2 hafta sonra geliyor.ilk defa 7 aydır göremedim onu normalde 2 ayda bir görüşürdük allah tüm sevenleri kavuştursun..

Yorumlarınız için teşekkür ederim :) şuan daha bi alışmış durumdayım ama işte ne kadar labilirse. :)

biz ayda 2 defa anca görüşebiliyoruz. bu şekilde sevdiğini göremeyen arkadaslarımda varmış okudum şimdi çok çok üzüldüm Allah yardımcımızı olsun hepimizin.Allah sabır versin ve sonu güzel olsun inşallah :)

Ayda 2 defa görüşebilmek benim için bir mucize olurdu:( ancak 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz, o da sadece haftasonu için. henüz evli değiliz, o ankarada okuyor, ben istanbulda çalışıyorum ve bu ilişkiye başlarken de bütün bu uzaklıkları göze alarak başladık. bazen senede bir kez görüştüğümüz de oldu, bazen onca yolu gidip hemen ertesi gün döndüğümüz de oldu:(
bu cumartesi doğum günü aşkımın, yanına gideceğim allah izin verirse. ve bir ihtimal yine 24 saat bile olmayacak bu buluşmamız:( ama onu bir dakikalığına bile görmek herşeye değer. o kadar çok özledim ki, tarifi yok :(
aslında bizi ayakta tutan bu bir iki günler. o "bir-iki günler" gelene kadar sabırla bekliyoruz, sanki gelince zaman duracakmış gibi! sonra tabi ki bitiyor ve biz yeniden yeni "bir-iki günler"i bekliyoruz.
Bana sorun bana
Ben bilirim:(

siz ayri sehirler, bizde ise ayri ulkeler... offffffffff

Back
X