Onu çok özlüyorum:(

:27:
slm kızlar..
konu açmıştım sevgilim başka bi şehire gidiyo diye..
ondan sonra bisürü sorunlar yaşadık falan..ama hiç kopmadık birbirimizden..
o konuyu açtıktan sonra atamasını bekledi daha..ataması olmamıştı..
taaa ki..düne kadar..2 gün önce haber verdiler..dünde 1de otobüse bindi şimdi orda..tam 7 saat var aramızda..kızlar onu çok özlüyorum..şimdiden onun olması gereken onca olay yaşadım..herdk ağlıyorum..bunalımdayım..yüzyüze konusup hiç sorun yaşamıycamız şeylerde tartısıyoruz..özürdiliyoruz sonra..dayanamıycam ben artık..benim işim 5 ay sonra allah nasip ederse eğer olucak..çok umutluyum..
5 ay sonra da ailem gelir ister seni nişan düğün derken evleniriz diyo..
kızlar koskoca 5 ay????? nasıl geçer?
ben daha ilk günden bu haldeyim..okadar alışmısım ki hiç bişey yapamıyorum..dışarda yürürken herkez bana bakıyo gibi geliyo..1 gün içinde yaşadıklarım bunlar düşünün..
ailemle kavga ettim az önce..offfçok kötüyüm..
nolur beni biraz rahatlatın..yapmam gerekenleri söyleyin..dua edin:(:(

Bunca yıl sabretmişsin 5 aymı sabretmiycen :26:

Beni ve sevdigimi 1400 km ayiriyor. En az 5 ülke var aramizda. Günde 8 saat ben calisiyorum. En az 10 saatte o calisiyor. Telefonda ve internette kisitli olarak görüsebiliyoruz.

Onu ne kadar cok özledigimi kelimelerle ifade edemem. Hic bir söz ona olan hasretimi anlatmaya yetmez.

Amma ve lakin tüm bu uzaklara ve zorluklara ragmen Allah bir türlü sabrini veriyor. Kavusacagimiz günün hayali ile yasiyorum.

Ikimiz bir birimize destek oluyorum gün geliyor ben kahroluyorum özlemekten gün geliyor o cok kötü oluyor hasretten.

Ama sevince insan bir türlü dayaniyor iste.

5 ay simdi sana cooook uzun bir sürec olarak geliyor. Ama inan bana bir gün gelecek nice 5 aylar atlatmis olacaksiniz.

Evet, katiliyorum.. Bence ayni ulkede olmaniz bile bir guzelliktir. En azinda gorme, gorusme ihtimaliniz var. Ya aralarina ulke girenlere ne demeli.. Ben sevdigimi yilda BIR KERE goruyordum oda yazin... Sabir edin, hasret acisi kadar aci bir duygu yoktur hele ayri iken... Ama en guzel duygu da Ozlem duygusu.. 5 ay gelir gecer merak etme, is guc'tu derken zmn nasil gecer sasarsin. Insallah kavusursunuz canim..

ayrilik neymis bende bunu cokk iyi bilenlerdenim. bende nisanlimla ayriyiz, ayri ulkelerde yasiyoruz, onu cokk ozluyorum ama elimden bisi gelmiyo, beklemek ve sabretmekten baska.

ben nisanlimla ilk defa yazin beraber oldum ve yaz bitince koca kis girdi aramiza oyle cok zordu ki dayanilacak gibi degildi. yaklasik 6 ay boyunca hep kavga tartisma cok zor gunlerdi ama subartda oyle bisi olduki nisanlim yanima yasadigim yere geldi ve o butun kavgalar sanki biz yapmamisiz ve o iki hafta sanki bulutlardaydim, birbirimizi hic ama hic uzmedik uzemedik cunku birbirimize hasrettik.
suan yine yanlizim ve yazi bekliyorum. dun hatta nisanlimla konusuyoduk ve etrafindaki ciftleri kiskandigini soyluyo ama bende ona dedim ki "biz farkliyiz, bizim askimizda ozlem var hasret var, ve bu cok zor olsada birbirimize kavustumuzda birbirimizin kiymetini ve degerini daha iyi anliyoruz.

sen bekleyecegin sure sade ve sadece 5 ay. keske benimde sadece 5 ayim olsaydi kavusmaya, ama yaz bitince yine o soguk kis baslicak:43:

Ne guzel.. benim sevdigim hep icimde kalacak.. Ne kdr zor bu hasretlik :59::59:

ah cnm 5 ay saylı gün geçer ya biz ne yapalım aramızda 18 saat var ancak bir kaç aya ben gidiyorum yada o geliyo sen sürekli onunla olmaya alışmışsın o yüzden ayrılınca koymuş sana ondan bu kadar üzülüyorsun alışırsan kendini rahat tutmaya çalış kavuşacağını hayal et o güzel günler ve sevgin için sabret yapacak bir şey yok allah sabir versin

canim belki guleceksin ama su mesela bende de olan timetable'lar var ya. ondan yap :D valla ise yariyor. ben ilk yaptigimda 18 aydi. simdi bakiyorum 12 ay 4 hafta kalmis :) ne kadar cabuk gecmis. inanamazsin.
yaa ben anlamadim bu timetable ne dir???

Ne guzel.. benim sevdigim hep icimde kalacak.. Ne kdr zor bu hasretlik :59::59:

canim sanirim sende sevdiginden uzaktasin, hasretlik gercekten dayanilacak gibi degil ama sabrin karsiligi gelicektir. umarim sende bi an once kavusursun sevdigine...

yaa ben anlamadim bu timetable ne dir???

canim sanirim sende sevdiginden uzaktasin, hasretlik gercekten dayanilacak gibi degil ama sabrin karsiligi gelicektir. umarim sende bi an once kavusursun sevdigine...

Evet uzagim, yurtdisinda yasiyorum.. Bizimde yazimiz cok gzl gecmisti araya kis girince siz gibi araya sogukluk giirdi ama o sogukluk gecmedi.. Hasret aldi yuregimi kavuruyor gidiyor.. Allah'tir herseyin dermani.. Sabir etmekten yapilacak baska birsey yok..

Evet uzagim, yurtdisinda yasiyorum.. Bizimde yazimiz cok gzl gecmisti araya kis girince siz gibi araya sogukluk giirdi ama o sogukluk gecmedi.. Hasret aldi yuregimi kavuruyor gidiyor.. Allah'tir herseyin dermani.. Sabir etmekten yapilacak baska birsey yok..

InsaAllah tez zamanda kavusrusunuz canim.. Ayni seyleri bende yasadigim icin cok iyi biliyorum..

Ne güzel söyledin ama Allah'tir herseyin dermani.. :71:

offf bız aynı sehırde olmamıza ragmen ayda bir defa görüşmek zorunda kalıyoruz çok özlüyorum keske günler hemen geçse dayanamıyorum :50:

offf bız aynı sehırde olmamıza ragmen ayda bir defa görüşmek zorunda kalıyoruz çok özlüyorum keske günler hemen geçse dayanamıyorum :50:

keşkeee canım keşke geçse hemen günler..
bizayda 2 sefer görüşüyoruz ayrı şehirlerde olmamıza rağmen..
sizin noldu kii..sınava falan mı hazırlanıyosunuz:s

ahh 15 gune senin gozune buyuktue elbette, ama 365 gun olmadi ya cok sanslisin.. insallah hafta sonunuz guzel gecer..

sağol canım benimm..
şuan yanımda valla çok mutluyum yaa(:
allah herkese bu anı nasip etsinn:1:
şimdi burayla ilgileniyorum diye kızıyo..
herkesin yorumlarını okudu ve doğru söylemişler hemen geçicek tabi diyo:1:

5 ay mııı:9:
canım 5 ay dediğin nedir ki yaanii, ve ne güzel 15 günde bir yanına gelme imkanıda var. Hatta iyi olmuş belkide birbirinizi biraz özlersiniz birlikteliğinizin değerini daha iyi anlarsınız ve umarım 5 ayın sonunda son ayrılığınız olur :8:

benim erkek arkadaşımda şehir dışında okuyo daha birinci sınıftayız 3 sene okuucaaktaa askere gidicekte oohoooooo..... dese bana 5 ay değil 10 ay sonra biticek bu mesafe havalara uçardım, şanslısın:34:

5 ay mııı:9:
canım 5 ay dediğin nedir ki yaanii, ve ne güzel 15 günde bir yanına gelme imkanıda var. Hatta iyi olmuş belkide birbirinizi biraz özlersiniz birlikteliğinizin değerini daha iyi anlarsınız ve umarım 5 ayın sonunda son ayrılığınız olur :8:

benim erkek arkadaşımda şehir dışında okuyo daha birinci sınıftayız 3 sene okuucaaktaa askere gidicekte oohoooooo..... dese bana 5 ay değil 10 ay sonra biticek bu mesafe havalara uçardım, şanslısın:34:

çok sağol..seninkide hemmencecik geçer inşallah canım benim:69:
bugün yanımdaydı yarında yanımda 15gün sonra bidaha yanımdaa:69:
ay bugün bi mutluluk var içimde ya hemde çok:64:
seninde 5ayının kaldığı günler gelicek ki:71:

çok sağol..seninkide hemmencecik geçer inşallah canım benim:69:
bugün yanımdaydı yarında yanımda 15gün sonra bidaha yanımdaa:69:
ay bugün bi mutluluk var içimde ya hemde çok:64:
seninde 5ayının kaldığı günler gelicek ki:71:

önceden kesin ayrılmayız diyodum ama şuan o kadar kesin bakamıyorum, mesafe olunca çok zor :14:
ama inş dediğin gibi olur iyi eğlenceler size yarındaaaa ne güzeeeeeelll:31:

Back
X