ayrilik neymis bende bunu cokk iyi bilenlerdenim. bende nisanlimla ayriyiz, ayri ulkelerde yasiyoruz, onu cokk ozluyorum ama elimden bisi gelmiyo, beklemek ve sabretmekten baska.
ben nisanlimla ilk defa yazin beraber oldum ve yaz bitince koca kis girdi aramiza oyle cok zordu ki dayanilacak gibi degildi. yaklasik 6 ay boyunca hep kavga tartisma cok zor gunlerdi ama subartda oyle bisi olduki nisanlim yanima yasadigim yere geldi ve o butun kavgalar sanki biz yapmamisiz ve o iki hafta sanki bulutlardaydim, birbirimizi hic ama hic uzmedik uzemedik cunku birbirimize hasrettik.
suan yine yanlizim ve yazi bekliyorum. dun hatta nisanlimla konusuyoduk ve etrafindaki ciftleri kiskandigini soyluyo ama bende ona dedim ki "biz farkliyiz, bizim askimizda ozlem var hasret var, ve bu cok zor olsada birbirimize kavustumuzda birbirimizin kiymetini ve degerini daha iyi anliyoruz.
sen bekleyecegin sure sade ve sadece 5 ay. keske benimde sadece 5 ayim olsaydi kavusmaya, ama yaz bitince yine o soguk kis baslicak