Onu çok özlüyorum:(

seni cok iyi anliyorum gercekten ayni seyleri bende yasadim cünkü..

uzakligi engel olarak görme bir sans olarak gör..
bir birinizi bi süre bu sekilde tanimaya calisin..

ahah sorma canim bende o kadar cok $afak saydim ki artik bende evli olmak istioyrum herseyi arkamda birakip :))

o günleride görürüz insaAllah canim :69:

inşallah canım yaaa inşallah:)
en yakın zamanda şu istediğimiz bi olsa ne seviniriz ama :24:
oda kıyamam ben burda yalnız napcam gel artık diyo..kıyamıyorum hiç..:59:

canım en azından bu zamana kadar ilşkinize sağlam bi temel atmışsınız,iyi yönünden bak. bu 5 ayda da özleyin birbirinizi, hem birbirinize daha çok bağlanırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun, sayılı gün çabuk geçer hem sonunda ömür boyu mutlu olacaksınız inşallah.

çok teşekkür ederim canım benim inşallah..
evet canım hayırlısı olsun bakalım..dediğiniz gibi bi geçse hemencecik(:

hiç barışma ihtimali yok mu peki:59:
allaha haval et canım..belkide bi 5 ay sonra hayatında öyle bi gelişme olucak ki sen bile şaşıcaksın..
umutsuz olmamak lazım canım beniim:(

Bilmem güzelim zor görünüyor biraz tekrar birlesmek.
hala evimde yasadigim anlar geliyor gözümün önüne.:14:
sen hiiiiiiic üzülme.
beni düsün daima...o zaman kesin rahatlarsin.
cünkü gözyaslari dügüm oluyor bogazim daraliyor.
icim o kadar yaniyor ki

Ölecem bu acidan:14:

inşallah canım yaaa inşallah:)
en yakın zamanda şu istediğimiz bi olsa ne seviniriz ama :24:
oda kıyamam ben burda yalnız napcam gel artık diyo..kıyamıyorum hiç..:59:

o sana gel dayanamiyorum diyince sen moral vermeye calis ona.. bu ikiniz icinde daha iyi olur :)

dedigim gibi bir birinize destek olucaksiniz moral vericeksiniz günler öylece gelip gececek insaAllah :31:

ayrilik neymis bende bunu cokk iyi bilenlerdenim. bende nisanlimla ayriyiz, ayri ulkelerde yasiyoruz, onu cokk ozluyorum ama elimden bisi gelmiyo, beklemek ve sabretmekten baska.

ben nisanlimla ilk defa yazin beraber oldum ve yaz bitince koca kis girdi aramiza oyle cok zordu ki dayanilacak gibi degildi. yaklasik 6 ay boyunca hep kavga tartisma cok zor gunlerdi ama subartda oyle bisi olduki nisanlim yanima yasadigim yere geldi ve o butun kavgalar sanki biz yapmamisiz ve o iki hafta sanki bulutlardaydim, birbirimizi hic ama hic uzmedik uzemedik cunku birbirimize hasrettik.
suan yine yanlizim ve yazi bekliyorum. dun hatta nisanlimla konusuyoduk ve etrafindaki ciftleri kiskandigini soyluyo ama bende ona dedim ki "biz farkliyiz, bizim askimizda ozlem var hasret var, ve bu cok zor olsada birbirimize kavustumuzda birbirimizin kiymetini ve degerini daha iyi anliyoruz.

sen bekleyecegin sure sade ve sadece 5 ay. keske benimde sadece 5 ayim olsaydi kavusmaya, ama yaz bitince yine o soguk kis baslicak:43:

ayrilik neymis bende bunu cokk iyi bilenlerdenim. bende nisanlimla ayriyiz, ayri ulkelerde yasiyoruz, onu cokk ozluyorum ama elimden bisi gelmiyo, beklemek ve sabretmekten baska.

ben nisanlimla ilk defa yazin beraber oldum ve yaz bitince koca kis girdi aramiza oyle cok zordu ki dayanilacak gibi degildi. yaklasik 6 ay boyunca hep kavga tartisma cok zor gunlerdi ama subartda oyle bisi olduki nisanlim yanima yasadigim yere geldi ve o butun kavgalar sanki biz yapmamisiz ve o iki hafta sanki bulutlardaydim, birbirimizi hic ama hic uzmedik uzemedik cunku birbirimize hasrettik.
suan yine yanlizim ve yazi bekliyorum. dun hatta nisanlimla konusuyoduk ve etrafindaki ciftleri kiskandigini soyluyo ama bende ona dedim ki "biz farkliyiz, bizim askimizda ozlem var hasret var, ve bu cok zor olsada birbirimize kavustumuzda birbirimizin kiymetini ve degerini daha iyi anliyoruz.

sen bekleyecegin sure sade ve sadece 5 ay. keske benimde sadece 5 ayim olsaydi kavusmaya, ama yaz bitince yine o soguk kis baslicak:43:

Inanmiyorum bu kadar olur :)

Ayni durum bende de söz konusu. Gecen yaz birlikteydik sonra kisa kadar ayriydik ve simdi yine yazi bekliyorum gün sayiyorum. Abuk subuk tartismalarimiz oluyordu kisin yan yana geldigimizde hersey muhtesemdi. Oda zaten diyor sen benim yanima gelince masum kedicik oluyorsun diyor :17:

Seninle ayni durumdayiz canim.. Allah yardimcimiz olsun insaAllah :71:

off kıyamam ama:(
bizde her 2 hafta da görüşücez..
hep gelicek yani..15günde bir..sizin çok daha zormuş ya canımbenimmm..
allah tüm sevenleri kavuştursun inşallaaaahh..amiiiiiiin:59:

off kıyamam ama:(
bizde her 2 hafta da görüşücez..
hep gelicek yani..15günde bir..sizin çok daha zormuş ya canımbenimmm..
allah tüm sevenleri kavuştursun inşallaaaahh..amiiiiiiin:59:
amin canim allah sevenleri hep kavustursun ins. ayrilik cok zor ama suan zor kismi atlattim, geriye baktigimda uffff koca kis nasilda bitmis diyorum suan sadece sadece 39 gunum kaldii:52: benim kadar mutlu kimse olamaz. sende sabret canim, sabrin karsiligi gelicektir inan bana.
Inanmiyorum bu kadar olur :)

Ayni durum bende de söz konusu. Gecen yaz birlikteydik sonra kisa kadar ayriydik ve simdi yine yazi bekliyorum gün sayiyorum. Abuk subuk tartismalarimiz oluyordu kisin yan yana geldigimizde hersey muhtesemdi. Oda zaten diyor sen benim yanima gelince masum kedicik oluyorsun diyor :17:

Seninle ayni durumdayiz canim.. Allah yardimcimiz olsun insaAllah :71:

canim yaa bizdede oyle oluyo, yan yana iken birbirimize kiyamiyoruz ama uzak sacma sapan tartismalar oluyo. amin canim ins sende bi an once kavusursun:61:

canim yaa bizdede oyle oluyo, yan yana iken birbirimize kiyamiyoruz ama uzak sacma sapan tartismalar oluyo. amin canim ins sende bi an once kavusursun:61:

insaAllah evrencigim Allah tüm sevenleri tez zamanda kavustursun insaAllah :69:

ben kactim kizlar yarin sabah is var :( iyi geceler hepinize :71:

bu arada senin 39 günün kalmis benimde bu günü saymazsak 40 günüm kaldiii :))

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canim allah sevenleri hep kavustursun ins. ayrilik cok zor ama suan zor kismi atlattim, geriye baktigimda uffff koca kis nasilda bitmis diyorum suan sadece sadece 39 gunum kaldii:52: benim kadar mutlu kimse olamaz. sende sabret canim, sabrin karsiligi gelicektir inan bana.

ayy ne güzel ya çok sevindim senin adınaa çok güzel zaman geçirin artık:69:
sabrediyorum bakalım bende..

insaAllah evrencigim Allah tüm sevenleri tez zamanda kavustursun insaAllah :69:

ben kactim kizlar yarin sabah is var :( iyi geceler hepinize :71:

bu arada senin 39 günün kalmis benimde bu günü saymazsak 40 günüm kaldiii :))
iyi geceler tatlim.. berabere gidiyoruz desene:61: allah senide tez zamanda kavustursun guzelim:61:

ayy ne güzel ya çok sevindim senin adınaa çok güzel zaman geçirin artık:69:
sabrediyorum bakalım bende..

tsk ederim canim, umarimda guzel vakit gecirirz ki buna inaniyorum, bu arada dugunum var yazin onun heyecanida var:61::61:
gececek hersey yeterki birbirinizi sevmeye devam edin..

işte alışkanlıklar..
ben kaç sene yanımda olan insandan bi anda ayrılınca kötü oldum..
buda geçicek..ama çabuk geçsin artık:(

sureklı yanındaymıs sen de ona o sekılde alısmmıssın bu yuzden sımdı cok zorlanıyosun ama yalnızlıga da alısırsın bıraz gecsın ınsan her seye alısır hem ozlersınız bırbırınızı

sureklı yanındaymıs sen de ona o sekılde alısmmıssın bu yuzden sımdı cok zorlanıyosun ama yalnızlıga da alısırsın bıraz gecsın ınsan her seye alısır hem ozlersınız bırbırınızı

çok saol canım evet yanımda olduğu için işte hep ondan zorlanıyorum alışıcam inşallah..

canim belki guleceksin ama su mesela bende de olan timetable'lar var ya. ondan yap :D valla ise yariyor. ben ilk yaptigimda 18 aydi. simdi bakiyorum 12 ay 4 hafta kalmis :) ne kadar cabuk gecmis. inanamazsin.

canim belki guleceksin ama su mesela bende de olan timetable'lar var ya. ondan yap :D valla ise yariyor. ben ilk yaptigimda 18 aydi. simdi bakiyorum 12 ay 4 hafta kalmis :) ne kadar cabuk gecmis. inanamazsin.

yok ben duvara çizik atmayı düşünüyorum falan :D:D
yapmayı becerebilirsem yapiim canım :)
inş hemen geçer:)

dediğin gibi sürekli görüşüyorsanız,alışkanlık olduğu için zor gelecektir ilk başlar. ama zamanla alışcaksın canım. kendine zaman ayır şimdi,çalısıyor musun bilmiyorum ama geçici olarak, işine sarılabilirsin,ya da daha farklı şeylerle ilgilenebilirsin. eğer evde hiç bir şey yapmadan,oturup sürekli onu düşünürsen,ona konstre olursan o 5 ay 5 yıl gibi gelir vala. o yüzden değişik bir şeyler yapmaya çalış canım. sevgiler 5 ayın 5 saat gibi geçmesi dileklerimle:70:

Back
X