- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Hayır kesinlikle hoşlandığından emin değilim hatta hoşlanmadığını düşünüyorum. Ama çok zor biri gerçekten ve bazı geçmiş yaşanmışlıkları var. Pek düşünmüyor bir ilişki yaşamayı. Ama aklında veya hayatında da kimse yok bundan eminim. Onun benden hoşlanmasının bir yolu var mı ya da yapabileceğim bir şey var mı?Senden hoşlandığına emin misin?Samimiyeti hoşlanmayla karıştırıyor olmayasın?2 ay az bir süre değil.Açılırdı bu vakte kadar duyguları olsa.
Söyleyince mi aklına girmiş oldun eşinin. Yoksa zaten onun da sana hisleri vardı da sen mi ilk adımı atmış oldun?Sen adım at. Söyle niyetini. Olmayacaksa da hayal kurup durmazsin. Ben pişman olmadım çok şükür. Soylemesem beni farketmeyecekti eşim.
Uygunsuz demiyorlat uygunsunuz diyorlarSen konuş
Ya da cok uygunsuz diyenler konuşsun
İkimizin de yaşı var bayağı. 25 yaş altı değiliz yaniYaslar kac?
Hep düzeltici yüzündenUygunsuz demiyorlat uygunsunuz diyorlar
İlgi alanlarını biliyorsan onlarla ilgili sohbet açabilirsin.Sıcak fakat çizgiyi aşmadan davran.Ya da kestirmeden kahve içmeye davet et:)Hayır kesinlikle hoşlandığından emin değilim hatta hoşlanmadığını düşünüyorum. Ama çok zor biri gerçekten ve bazı geçmiş yaşanmışlıkları var. Pek düşünmüyor bir ilişki yaşamayı. Ama aklında veya hayatında da kimse yok bundan eminim. Onun benden hoşlanmasının bir yolu var mı ya da yapabileceğim bir şey var mı?
İkimizin de yaşı var bayağı. 25 yaş altı değiliz yani
Kızlar 3 yıldır aynı sınıfta olduğum bir erkek arkadaşıma sonradan bazı duygular hissetmeye başladım
Kızlar işyerimizde biri var. Ben çok seviyorum onu ama o bana çok dengesiz davranıyor.
Sevdiğim birisi var. Yaklaşık 2 aydır ona ilgimi fazlasıyla belli ediyorum. O da ilk başlarda aslında bana önyargıları vardı. Şimdi bana karşı davranışları tamamen değişti. Çok iyi nazik davranmaya başladı. Herkes de aynı şeyi söylüyor. Bazen benimle flört de ediyor. Benimle uğraşıyor, espriler yapıyor. Bana bazen göz kırpıyor. Ama hususi bir adım atması yok. Birbirimize çok uygun olduğumuzu düşünüyorum, herkes de aynısını söylüyor ama neden ondan bir adım göremiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bana akıl verin kızlar lütfen.
2 ay çok uzun bir süre değil mibirşey hissetse açılırdı çoktan
Beni farketmemis bile. Farketseydim de sana acilamazdim sert gorunuyosun diyor. Aynen söyleyince aklına girmiş oldum. İlk adımı ben attım ama gerisi ondan geldi.Söyleyince mi aklına girmiş oldun eşinin. Yoksa zaten onun da sana hisleri vardı da sen mi ilk adımı atmış oldun?
Ya özür dilerim kötü bir şey demek istemedim. Sadece genç değiliz anlamında söyledim.Yasinizi soranlara boyle mi cevap veriyorsunuz? Ayrica, 25 sinir mi oluyor?
Çok özel değilse ilk adımı nasıl attığınızı daha sonra asış davrandığınızı, ve onun karşılığında nasıl davrandığını söyleyebilir misin? Fikir olması açısından soruyorum.Beni farketmemis bile. Farketseydim de sana acilamazdim sert gorunuyosun diyor. Aynen söyleyince aklına girmiş oldum. İlk adımı ben attım ama gerisi ondan geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?