• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu cok uzdugum icin kahroluyorum..

Vakti zamanında össde ful yapmıştım türkçeyi, türkçe öğretmenlerim sağolsun:1: Ki seni de çok takdir ettim, ben de çok zor durumda kalıyorum ama asla sevgilim paramı ödesin falan istemem, gider anam babamdan isterim çok zorda kaldıysam. Adam paramı ödemek istemiyosa da gitmem oraya olur biter. Öyle lüks yerlerde lüks toplantılara gitmek zaruri ihtiyaç değil neticede. Konu sahibi üstüne alınma biz türkçe derslerini tartışıyoruz:3:

:1:
Benimde sözelim iyidir ama kötünün iyisiymiş onu anladım bu konu sayesinde :21:
Sağolun :16:
Bende aynı şekilde sevgilimden istemem kolay kolay.
Neyse biz ''ezik seviyedeki'' :43: türkçemizle özelden konuşalım canım.:43:
Mune yine banlamasın beni zincirlerimi geçen gün bağlamıştı 2 gün önce kırdım zincirlerimi özgürlüğüme kavuştum yine tutsak olmıyayım :34: :35:

Olasılık --> HAYAL GÜCÜ
Konu sahibinin türkçe çok iyi maşALLAH valla ALLAH razı olsun. Bizim olasılık diye bildiğimiz şeyler aslında hayal gücüymüş duyan duymayana okuyan okumayana duyurmalı. Cahil bir nesile hayır :kkk::kkk:

her zaman derim kompleksiz ve paran kadar yaşamak lazım diye:ssz:

işin özü aslında geçici hevesler için herşeyi çok zorlamış olmanız eğlence keyif işidir strese girerek kuruş hesabı yaparak olmaz

bütçenize göre bi etkinlik seçseydiniz bu tatsızlıklar hiç olmazdı

Son düzenleme:
Off tamam hala sevgiliden para almak beni utandirir gibi yorumlar geliyor. Sanki sevgiliden para alma durumu var ortada.

Merak edenlere soyleyim. Ben bu konuyu "ona kizmakla hata ettim, haksizim" diye acmadim. Ben yasadiklarimda hakli oldugumu dusunuyorum. Halka actigim konuda da hakliyim haksiz miyim hadi tartisalim degil. Cok kirildik nasil duzeliriz diye sormustum. Ne yazik ki gelen yorumlarin yalnizca kucuk bi kismi bunu yanitlamis.

Yardim etmeye calisan herkese tesekkur ederim.

Eger mune veya baska bir yonetici konumu gorecek olursa lutfen kapatilmasini istedigimi bilsin.

Daha fazla alakasiz yoruma gerek yok. Stresinizi baska yerde atin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

simdi sen diyorsun ki sorun para degil,sorun sozunu tutmamasi degilmi?
bak simdi ozaman ,senin bu yaptigini 7-8 yaslarinda anneme yapardim ben
bana,tabagini bitirirsen seni parka goturucem derdi,sonra yan donerdi
bende - banane bananee sen sozz verdinn amaa - diye yirtinirdim..
bilmem anlatabildim mi..
yani bu konuda haksiz oldugunu kabul et..ki vicdan azabi cekiyorum diyorsun
vicdan azabi haksizlik ettiginde duyulur degilmi,sende ayni seyleri soyluyorsun aslinda ama bizden duyunca cildiriyorsun tatlim

cimrimi pintimi alkolikmi,ayril gitsin o halde.adamin agzina etmeye gerek yok ki;)

Back
X