o yakın akrabanıza tekrar söyleyebilirIyide hareketleri cok ilginc ama neden oyle davranio o zaman bide utangac biri soyleyememe ihtimalide var yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yakın akrabanıza tekrar söyleyebilirIyide hareketleri cok ilginc ama neden oyle davranio o zaman bide utangac biri soyleyememe ihtimalide var yani![]()
Haklısınız demekki bisey yok bana oyle geldi sanirim nyse allahtan geç kalmadan henüz bi adim atmamisken anladim ilginize teşekkür ederimo yakın akrabanıza tekrar söyleyebilir
Canim anliyorum cok haklisinda bide soyle baksan 68 kilo fazlasi olan birine kim bakardi ki oda var ama bi yanim oyle dio bi yanim boyle dio bnimde(
Haklisin canim beni dış görünüşmle yargilamiycak biri çıkar insallah karsima yuce Rabbim herkesin karsisina cikartsn inşallah aslinda o kadar zoruma gdioki haberim bile olmadan yargilanmamBak canım..
Karşıdan bakarak konuşmuyorum,kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum.
Ve diyorum ki,bu beden kaç kilo olursa olsun "ben değerliyim","ben kendime değer veriyorum". kafam bu benim.
Asla böyle birine kim bakar ki diye kendimi aşağılamam herşeyden önce..
Velev ki sen tersini düşünüyorsun,ama ben çok kiloluydum diyorsun;o zaman söyle bana bir yanın neden kırgın ona karşı?
Neden unutmuyorsun öyle demiş oldugunu?..
Hiçbir zaman da unutmayacaksın bence..
Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
İlk görüşte tabiki dış görünüşüne göre karar verecek. Neye göre karar verecek ?
Şimdi iş sana kalıyor. Dışının değil içinin iyi olduğunu göster ona....
Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
Bütün erkekler ilk etapta dış görünüşe bakio ama ona göre karar verioseni onceden kilolu diye beyenmeyen birini dusunme bile.
Tamam guzellik onemli ama, simdi ilerde kilo alirsan sorun yapabilir.
Seni sen oldugun icin istemeli karsindaki kisi.
Bütün erkekler ilk etapta dış görünüşe bakio ama ona göre karar verio
Bütün erkekler ilk etapta dış görünüşe bakio ama ona göre karar verio
Dışımla cezbolmuş durumdada icimle nasil olucakki?Ee tamam işte onu diyorum.
sen "Dışı" la onu cezbet, "İçin" lede ikna et !
Dışımla cezbolmuş durumdada icimle nasil olucakki?
Oyle yapiyorum canım duruyorum oyle sadece karsisina ister istemez cikiyorum arada okadar oda biçoğu tesadüf oluo zatenErkekler dis gorunuse bakiyor olayini bu kadar kolay kabullenmemek lazim.
Herkes dis gorunuse bakiyor, ama ilk etapta sadece dis gorunus icin istemeyip sonradan isterse bu bence hosdeyil. Sonucta guzellik gecici, bir 15 yil sonra citirligin kalmiyor, o zaman genc hatunlara mi bakicaklar yani ?
Ben 68 kilo verdigini sonradan okudum.
Biraz kilo fazlan var sanmistim, ama bu kadar fazla kilon verken istememsi de normal, sonucta cocuk yapacan, yaslanican, saglik sorunlari, o yuzden anladim sonradan.
Neyse demem o ki, hakkinda hayirlisi olsun.
Bence ne heveslen ne de birsey yap.
Sonucta cocuga gidip evlenme teklif edicek halin yok.
Sen hayatini yasamaya devam et.
teşekkür ederim ilginize en azindan bosver gtsin demednz aksine beni cesaretlendrdiniz Allah razı olsun sizden :)Eeee o kadarınada sen kendine güvenerek yola çıkacaksın dostum.
ben ona kizamiorumyerinde kim olsa ayni tepkiyi verirdiOyle yapiyorum canım duruyorum oyle sadece karsisina ister istemez cikiyorum arada okadar oda biçoğu tesadüf oluo zaten
evet utancindan yapio onuda68 kilo verebilecek irade ve güç varsa sende bu çocuğa boyun eğdirecek yürek gücü de vardır.