Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

Eğer ''mantık evliliği yapacağım, birbirimizden hoşlanıyor olmamız yeterli'' diye bakıyorsanız takılmayın önceki mevzuya. Belli ki kilo verdikten sonra farketmiş sizi. Fakat beni gerçekten seven biriyle evlenmek, beraber olmak istiyorum diyorsanız sizi kusurlarınızla sevemeyen bir insan sizden her an vazgeçebilir. Gerçi siz evleneyim mi diye sormamışsınız ama ben genel olarak fikrimi belirteyim istedim :KK22:[/QUOCok iyi ettiniz ilginize teşekkür ederim henüz evlilik degilde cocuktan bana bi ilgi varmi bu ön planda bnim icin

evet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz
O may gat:KK57: tebrik ederim sizi :KK9: yanlış anlamayın ama o kadar kilolu birine aşık olmazsa görücü usulüyle kabul etmemesi çok normal... diğer konuya gelecek olursak,dikkat çekecek derecede bakiyorsa açılması yakındır :KK19:

O may gat:KK57: tebrik ederim sizi :KK9: yanlış anlamayın ama o kadar kilolu birine aşık olmazsa görücü usulüyle kabul etmemesi çok normal... diğer konuya gelecek olursak,dikkat çekecek derecede bakiyorsa açılması yakındır :KK19:
Teşekkür ederim evet dikkatimi dağıtıcak kadar çok bakıyor ben ne zaman bakmya calissam göz goze gelioruz ikimzde kizarip bozariorz normalde tane tane konusan adam yanimda bianda hizli hizli konusmya baslio yani nefes alacak firsati bulduğunula şaşırıorum o derece

evet bulamadı bulabilseydi evlenirdi cocugun yaşı var hem bnimle isi olmazdi biri olsa hayatinda oyle abaza bi tip degil

yanlış anlamışsınız beni konu sahibi ben öyle bir şey demek istemedim . öyle bir şeyi sizin hoşlandığınız sevdiğiniz insana yakıştırmam ... ben sadece evlenme niyeti olan bir kişi için fazla bir zaman demek istedim .siz bilmeden birisi olabilir sizde yanlış gözlemlemiş olabilirsiniz . hayal kırıklığına uğramayın diye yazmıştım .

yanlış anlamışsınız beni konu sahibi ben öyle bir şey demek istemedim . öyle bir şeyi sizin hoşlandığınız sevdiğiniz insana yakıştırmam ... ben sadece evlenme niyeti olan bir kişi için fazla bir zaman demek istedim .siz bilmeden birisi olabilir sizde yanlış gözlemlemiş olabilirsiniz . hayal kırıklığına uğramayın diye yazmıştım .
Iyi niyetiniz için tesekkur ederim kusura bkmayin bnde biraz sert ciktim bu konuda cok hassasim o yuzden tekrar kusuruma bkmayin

lisede çok kilolu bir çocuk vardı...
teklif etti kabul etmedim...
kilomdan dolayı kabul etmiyorsun sanırım dedi..
yoo ne alaka dedim..
2 sene sonra kaslı maslı bişi oldu, en az 50 kilo vermiştir..
şimdi de ben seni istemiyorum dedi ..
ulan dedim ya... helal olsun çocuga.. azmetmiş..

Kaç yaşındasınız pek bir merak ettim. Öyle uzaktan bakışmayla nasıl anlayacaksınız. Tuhaf.

bütün mesajları okumadan yazıyorum... çocuk sendeki değişimi görüp şaşırmışlıkla bakıyor olabilir... yani sana karşı bişey hissediyor anlamına gelmez.... seni önce ve sonra bende görsem heralde bende her gördüğümde ilk gördüğüm günki şoku yaşarım... 68 kilo ne demek yaa... sana gelince senin yerinde ben olsam bende ona şöyle bir bakarım ve kafamı çevirir giderim.... o zaten ona yeter.... şöyle düşün 68 kilo vermişsin eminimki acayip bir mutluluktur bu... o seni nasıl aşşaladıysa sende ona hadi be sanamı kaldım ben bakışları atabilirsin... onu boşver mutlu olmaya bak.....

Erkeklerin seni seçmesini bekleyeceğine sen seçsene. Neden seçilen olmayı tercih ediyorsun? Bunu nasıl gururuna yedirebiliyorsun? Hep erkek mi seçer?
Siz hiç birine aşık olmadiniZ SANIrim birine gonulden baglanmadiniz bu saydiklarimi yaşasaydiniz boyle bi yorum atmazdiniz askta gurur yoktur hicbir zama
Konuyla alaksiz bi sorum olacak . Acaba nsl kilo verdin
Diyet ve spor

lisede çok kilolu bir çocuk vardı...
teklif etti kabul etmedim...
kilomdan dolayı kabul etmiyorsun sanırım dedi..
yoo ne alaka dedim..
2 sene sonra kaslı maslı bişi oldu, en az 50 kilo vermiştir..
şimdi de ben seni istemiyorum dedi ..
ulan dedim ya... helal olsun çocuga.. azmetmiş..
Benim olaya benzio buda

Back
X