İkizler ya da Aslan burcu mu kendileri?
Oldu pasam baska deseydiniz... Ne yapacakmisiniz beyfendiyi heyecanlandirmak icin? Kendisi biseylere cabaliyor mu? Vallah tepenize bindirmeyin derim... Vurun tekmeyi bak nasil heyecana kapilir...
Vallahi dayanamadım aradım sordum ben delircem burda ne demek istiyosan açık ol dedim. O da ben sana bişey dediğimde inat yapıyosun, telefonu duymuyosun melodini değiştir diyorum sen değiştirmiyosun, ben seni 10 defa arayınca küçülmüş hissediyorum dedi. buna benzer şeyleri arkadaş çevrenle de yaptın dedi. (Arkadaş çevresi dediği gerçekten pek iyi olmayan bir çevrem vardı, iyi insanlardı ama madde kullananlar çoktu, çat diye kesemedim de zamanla hepsini yoluna gönderdim, o yüzden diyor hemen kesmedin inat ettin diye)
sana ne zaman bi laf etsem ilk tepkin inat oluyor beni neden inatlaşacak adam sıfatına soktun bi düşün bence dedi.
fizolof olmamı istiyor sevdiceğim
şair burdada benim için cabalamiyorsun demiş ☺☺☺ dusundugu gibiyse hemen karşı cikmayin bi durup düşünün sonra neden uymadığıni izah edin seni asla dinlemem Benim kendi bildiğim doğru imajıyla yaparsınız biraz zor gibi ☺☺
valla haklısınız ama ben inat ettiğimi düşünerek yapmadım. arada bi damarın tuttu gene nereliydiniz siz filan diye takılıyordu demek bu yüzdenmiş. Benden 8 yaş büyük işte, ben de 23 yaşındayım ama bi kadına göre sağlam atar yapıyorum, bide ona göre daha toyum galiba. hadi benimkinin müşkülpesentliği sonraya kalsın. Ben kendimi nasıl düzeltirim?
Utanilacak birsey yok iyiki evlenmeden arizasini yapmis sonra olsa daha zor olacakti senin icin asil ozmn belki biseylere katlanmak zorunda kalacaktin yada dul kadin olacaktin malum toplulumuzun boyle adi batasi bi baskisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?