onu da istemiyorum bunu da istemiyorum

Sevda85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
47
16
48
E o zaman ne istiyorsun be adam? Ayrılmak da istemiyor ama artık eskisi gibi de heyecanlı değilim evlenmek konusunda diyor. Halbuki evlenicez biz süper olucaz biz diye beni gaza getiren buydu.
5 aylık sevgilim, ilk görüşte aşkımla biraz tartıştık. Vaktinde bir Facebook hesabım vardı, orada 2-3 sene önce yapılmış bir takım yorumları gördü kızdı bağırdı. Ben de sen bana bağıramazsın diye bağırdım. Beyfendi başkalarının da beni beğendiğini görünce kendini tutamamışmış. Artık eskisi gibi beni düşününce heyecanlanmıyomuş. E salak herif bi tek sen mi beğencen yolda öküz gibi bakanları görmüyo musun nedir?

Bide diyo ki sen bu konuyu bi düşün ben ayrılmak istemiyorum ama bu ilişki böyle vasatça devam edemeyecek eskisi gibi olmanın yollarını ara. Ben niye tek başıma arayacak mışım anlamadım. Eskisi gibi olduk sanıyodum o kavgayı 2 ay önce ettik çünkü, ama yok olamamışız. Bi akıl verin, bizim ayrılma vaktimiz gelmiş di mi...

Rezil olucam aileme eğer ayrılırsak ben daha Türkiye'de duramam yolunu yapar bi burs bulur yurtdışına giderim. Çok utandım çok...

Son düzenleme:
İkizler ya da Aslan burcu mu kendileri?

yok yay burcu. hiç ayrılmak istemiyorum ama sanırım başka seçeneğim yok, biz daha biz olmamışız çünkü, çocuk gibi beni eve sepetleyip sen bi düşün dediğine göre. ben onu sevmiyormuşum, ciddiye almıyormuşum....

nasıl olur ki bunlar, ben kah orda kah burda bi insan değilim ki..

Kendi bulsun ozaman eskisi gibi olma yollarini. Sorun onda zaten. Deli mi ne

Ne uğraşcam ki seninle, hadi paşam sen yoluna ben yoluma de. Bunu söyledikten sonra da dik dur. Bak nasıl koşacak peşinden. Taktik maktik sevmem ama böyle tiplere müstehak.

Gerçi arızalı bir adam peşinden koşsa ne olur koşmasa ne olur. O da ayrı mesele.

Vallahi dayanamadım aradım sordum ben delircem burda ne demek istiyosan açık ol dedim. O da ben sana bişey dediğimde inat yapıyosun, telefonu duymuyosun melodini değiştir diyorum sen değiştirmiyosun, ben seni 10 defa arayınca küçülmüş hissediyorum dedi. buna benzer şeyleri arkadaş çevrenle de yaptın dedi. (Arkadaş çevresi dediği gerçekten pek iyi olmayan bir çevrem vardı, iyi insanlardı ama madde kullananlar çoktu, çat diye kesemedim de zamanla hepsini yoluna gönderdim, o yüzden diyor hemen kesmedin inat ettin diye)

sana ne zaman bi laf etsem ilk tepkin inat oluyor beni neden inatlaşacak adam sıfatına soktun bi düşün bence dedi.
fizolof olmamı istiyor sevdiceğim

Oldu pasam baska deseydiniz... Ne yapacakmisiniz beyfendiyi heyecanlandirmak icin? Kendisi biseylere cabaliyor mu? Vallah tepenize bindirmeyin derim... Vurun tekmeyi bak nasil heyecana kapilir...

ya o da kendince çabalıyor ama benden ne istediğini çok anlamıyorum açıkçası

Yay burçları benziyorlar birbirlerine, benim erkek arkadaşım da sizinki gibi özgürlüğüne düşkün ve aşırı kıskanç.. bizimki modern görünümlü tiplerinden kendince kıskançligini gizliyor tabi kendince.. ☺ yer yerde açık ediyor..

erkek arkadasiniz kendince sizi cok sevdigini düşünmenizi istediğini saniyorum, bagirmaniz karşısındaki şaşkınlığı bu yüzden galiba. kısaca hadi bişey yapta kendini affettir demek istediğini düşündüm bir erkek kafasiyla düşünmeye çalışınca bole mantıksız bişey çıktı ortaya

ayrılmak istemiyorsanız ve bu tutumu saçma buluyorsaniz bırakın ayrılığı o teklif etsin.. daha çok sacmalama ya devam ederse Güle güle dersiniz..

Utanilacak birsey yok iyiki evlenmeden arizasini yapmis sonra olsa daha zor olacakti senin icin asil ozmn belki biseylere katlanmak zorunda kalacaktin yada dul kadin olacaktin malum toplulumuzun boyle adi batasi bi baskisi var

Onu bunu degil direk dayak istiyo o.birak cek kendini geri.arama,sorma,ilgilenme.

şair burdada benim için cabalamiyorsun demiş ☺☺☺ dusundugu gibiyse hemen karşı cikmayin bi durup düşünün sonra neden uymadığıni izah edin seni asla dinlemem Benim kendi bildiğim doğru imajıyla yaparsınız biraz zor gibi ☺☺

valla haklısınız ama ben inat ettiğimi düşünerek yapmadım. arada bi damarın tuttu gene nereliydiniz siz filan diye takılıyordu demek bu yüzdenmiş. Benden 8 yaş büyük işte, ben de 23 yaşındayım ama bi kadına göre sağlam atar yapıyorum, bide ona göre daha toyum galiba. hadi benimkinin müşkülpesentliği sonraya kalsın. Ben kendimi nasıl düzeltirim?

Bazen benim erkek arkadaşım da yapıyor, is değiştirecek akşam ailemle konuşup bi karar veririm diyo; benim fikrimi almayacak misin diyorum.. gülüyor ☺☺

Sadece ben bilirim tavrı takinmamak gerekli diye düşünüyorum.. Bu sadece erkek arkadaşınıza değil genel geçer bir kural.. bir bilsende sen yinede 40 bilene sor.. 40 ölçüsü mecazi verilmiştir bu arada..
erkek arkadasiniz fikirlerine önem verdiğini göster. Her dediğine uy demiyorum ama tecrübelerini ve fikirlerini dinle.. senin öğretmenin değil ayrıca .. seninde kendi fikirlerin var bunuda benimset.

Birbirinize sırtınızi dayayacaksiniz, sizi koruyup kollamaya çalışırken sivri cikmayin..Fikrini Reddedeceksiniz bile yumuşatarak yapın. falan filan..

Bide şu tek kişi psikolojisinden kurtulup çift olduğunuzu kavramınız önemli.. bir adım atarken onada uyar mi.. Hesaplamalı.. onunla ilgili vermeniz gereken bir karar varsa danışmalı.. kararsız kaldığınız bi konu varsa gerekli olduğu kadar paylaşmayı gerektiriyor çift olmak.. sizi ilgilendiren birçok şey onuda bağlar unutmayın..

Bazen erkek arkadaşımın bir bakisindan anlarım çoğu şeyi.. bazen hiç anlamam.. iletişimi kuvvetlendirmek gerekli... Ben kendimi net ifade edemiyorum bazen .. Neyi istedigimi cok farkli yollarla ofade edince hele ☺☺Erkekler bize göre çok net düşünürler.. ve karmaşık düşüncelerden de anlamazlar.. ima etmeden direkt ve net konuşun..

Tabi her konuda o karar versin demiyorum yani onun kafasını yaşamayın; aklınız bir olsun..

Dipnot: Hayatinizda başkası için değişmeyin.. ama olumlu yönde torpuleyebileceginiz davranışlarınız varsa bunlar için destek alın.. Yani sizi olduğunuz gibi kabul etsin/edin..

Utanilacak birsey yok iyiki evlenmeden arizasini yapmis sonra olsa daha zor olacakti senin icin asil ozmn belki biseylere katlanmak zorunda kalacaktin yada dul kadin olacaktin malum toplulumuzun boyle adi batasi bi baskisi var

boşansam gam yemiyeceğim, ailem yaşından dolayı sorun yaptıkça, ona hakaret ettikçe ben korudum, evlensek boşansak geçinemedik derim geçerim. ama şimdi böyle kol kanat olmuşum koyar yani ayrılırsam. ya o ya hiç kimse falan dedim çünkü büyük hissediyorum

Reactions: 2k1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…