İstediğim buydu ama onun birden asabileşmesini tam anlayamadım.Zaten engellemissiniz o da engellemis bitmis gitmis? Tam olarak istediginiz bu gibi geldi bana ama ne olması lazım ki?
Bazen tepki verip sonradan dönebilirler onun ne yaptigi pek önemli olmamalı senin ne istedigin muhim..burada kararli olman durumu toksik bir vakaya donusmekten kurtarir.İstediğim buydu ama onun birden asabileşmesini tam anlayamadım.
Yok takip etmeyeceğim teşekkür ederimBazen tepki verip sonradan dönebilirler onun ne yaptigi pek önemli olmamalı senin ne istedigin muhim..burada kararli olman durumu toksik bir vakaya donusmekten kurtarir.
Takip etmeyin bence ne yaptigini.
20lerdeyiz ikimiz de.Yaşlar kaç?
Burda konu acacak kadar ne onemi var bu sahsin?Benim internet ortamından tanıştığım biri vardı. Önceki konularımda da bahsetmiştim. Kendisiyle oyun arkadaşıydık ve oyun oynuyorduk, bunun yanında günlük muhabbetlerimiz de oluyordu tabii. Bana karşı yaptığı saygısızlıklar yüzünden sesli chatten çıkardım ve o da bunu trip olarak algılardı. Bana "özürlü, .......(ingilizce küfür)" tarzı şeyler söylerdi ve ben bunların ne kadar saygısızca olduğunu ona söylediğimde uzatmamam gerektiğini "şaka" olduğunu söylerdi. En sonunda dayanamadım ve her yerden engelledim. Instagramda bana atmış olduğu mesajları teeeeeeek teeeeeek geri çekti. Ben çok üşenirdim şahsen. Bana ergence geliyor böyle şeyler. Sonra da "yeter artık kaç kere aynı şeyi yaptın başarılar sana" yazıp o da üstüne beni engellemiş.
Bana burada tam olarak ne olduğunu ve nerede hata yaptığımı söyler misiniz? İncitmeden tabii. Teşekkür ederim
Haklısınız :)Burda konu acacak kadar ne onemi var bu sahsin?
İnternet ortamında kimseyle tanışmam konuşulanları tartışmaları da ciddiye almam.Benim internet ortamından tanıştığım biri vardı. Önceki konularımda da bahsetmiştim. Kendisiyle oyun arkadaşıydık ve oyun oynuyorduk, bunun yanında günlük muhabbetlerimiz de oluyordu tabii. Bana karşı yaptığı saygısızlıklar yüzünden sesli chatten çıkardım ve o da bunu trip olarak algılardı. Bana "özürlü, .......(ingilizce küfür)" tarzı şeyler söylerdi ve ben bunların ne kadar saygısızca olduğunu ona söylediğimde uzatmamam gerektiğini "şaka" olduğunu söylerdi. En sonunda dayanamadım ve her yerden engelledim. Instagramda bana atmış olduğu mesajları teeeeeeek teeeeeek geri çekti. Ben çok üşenirdim şahsen. Bana ergence geliyor böyle şeyler. Sonra da "yeter artık kaç kere aynı şeyi yaptın başarılar sana" yazıp o da üstüne beni engellemiş.
Bana burada tam olarak ne olduğunu ve nerede hata yaptığımı söyler misiniz? İncitmeden tabii. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sağ olunSiz net olup tavır koyunca oda gerçek yüzünü belli etmiş hiç umursamayın
Haklısınız. Her cümlenize hak veriyorum.Hatan internet ortamında tanıştığın birine anlam yüklemek. Sana hakaret ettiği halde oyun oynamaya, konuşmaya devam etmek.
Şimdi burada durup dururken sana hakaret etsem sonra da şaka yaptım dersem ağzına geleni söylersin haklı olarak değil mi?
E bu arkadaşın benden ne farkı var ki?
Teşekkür ederimYüz göz olmuşsunuz.
Yakın arkadaşlarıyla böyle konuşan bir tip demekki. Sizde taviz verince rahat davranmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?