Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

Ay inanmıyorum şuan o kadar mutluyumki sanki biz barıştık gibi oldum acayip sevindim :)
Hep mutlu olun bundan sonra seni üzgün görmek istemiyorum olurmu yeterince çektin acını zaten...
Mutluluklar...

Bi kaç gündür okuyorum inan çok seviindim barışmana.
Ama eğer kaybetmek istemiyorsan bir süre onun istediği gibi olucaksın.
Gittiğin yerleri söylüyceksin hatta gerekiyosa izin alıcaksın.
İlgi göstericeksin sevgi dolu mesajlar atıcaksın
tartışma konusu kavga konusu açmıycaksın açarsan yaşadıklarını yüzüne vurur
Alttan alıcaksın unutana kadar
Sonrası kendiliğinden geliyor zaten
Bende yaşadım böyle şeyler.
Ama şimdi sorun düzeldi.
Bi kaç gün dene , denemekten zarar gelmez :nazar::nazar:

Düzelir mi diyorsun canım ya .
Alırım sonuna kadar alttan alıcam.
İzinsiz adım atmıcam , kavgaya mehil hiç vermiyeceğim.
Soğuk davranırsa üstüne gitmeyeyim değil mi ?
Bende inanıyorum bir süre sonra eski aşık adamı bulucam

Ben hattı kırınca muhtemelen tutuşmuş olmalı ki evi aradı :52:
Evde kimse yoktu allahtan ben açtım. Şaşırdım tabi .
O telefonu açıcaksın dedi.
Kırdım hattımı artık seninle konuşmak istemiyorum bunu istemiyormuydun sende dedim.
Ben nasıl o hattı kırarmışım şimdi daha mı iyi olacakmış böyle bişey kazanamazmışım.
Artık kazanmak istemiyorum dedim
İyi tamam dedi tamam dedim kapattı.
1 saat sonra yine aradı gerçekten hattı kırmışmıyım .
Evet dedim evet kırdım.
O böyle olsun istemiyormuş , o beni sevdiğini , bensizliğin zor olduğunu inkar etmiyormuş.
Ama şimdi barışsak yine aynısı olurmuş , bana güveni inancı yokmuş .
Bende dedim ki aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun yeterrrrrrrr. Barışmayalım diye kırdım hattı işte dedim. :33:
Bana gelicem bugün yanına dedi. Tamam dedim gel. Ayarladık işte.
Saat 7 de herzaman ki yerde buluştuk 1 saat oturduk konuştuk.
Bana çok haklı sebepler sundu ben konuşamıyorum ki gözlerim dolup duruyor. Ama geçen gün hiç konuşamamıştık bugün enine boyuna konuştuk. Dedim tamam haklısın ama bunlardan biter mi bana sen olsan dururmuydun dedi.
1.5 aydır yalvarıyorum sana dedim. Ben bana yalvar istemiyorum ki dedi. Ben eskisi gibi olalım istiyorum dedim. Beni 1 sene boyunca çok hırpaladın dedi. :31:
Peki tamam ozaman dedim resti çektim . Kalkalım geç kalıcam dedim. Tamam dedi.
Yağmur yağıyordu durağa giderken elimi tuttu sonra bana sarıldı :69: İçimden noluyoruz dedim hihihihihi :32:
Kulağına yeni bir sayfa açalım dedim :16: o da bana roman yapıcaz artık dedi lütfeeeen dedim tamam açalım dedi. :16: :16:
Sonrada son sayfaya kim bilir ne yazıcan çok merak ediyorum dedi.
Bende seni seviyorum yazıcam dedim sarıldım o da sarıldı. :16: :69:
Şuan barıştık :69:
Baştan sona okudum canım.
Ama şu kırmızı satırlarda cok sevindim senin adına :)
Çok mutlu olursunuz inşallah

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum şuan o kadar mutluyumki sanki biz barıştık gibi oldum acayip sevindim :)
Hep mutlu olun bundan sonra seni üzgün görmek istemiyorum olurmu yeterince çektin acını zaten...
Mutluluklar...

Ay sağol tuğçem yaaaaa :38:
Bende artık acı çekmek istemiyorum.
Dua et benim için.

Sana mesaj atıyordum kutum doluymuş kaldı öyle mesaj at bugün olanları

Düzelir mi diyorsun canım ya .
Alırım sonuna kadar alttan alıcam.
İzinsiz adım atmıcam , kavgaya mehil hiç vermiyeceğim.
Soğuk davranırsa üstüne gitmeyeyim değil mi ?
Bende inanıyorum bir süre sonra eski aşık adamı bulucam

Gitme canım biraz rahat bırak zaten geri döner sana merak etme.
1 aya gene eski haline döner merak etme
Biz atlattık çok şükür çok uğraştım senin gibi
Şuan ilk günki gibiyiz :16:

ahhhh çok mutlu oldum çok biliyordum seni sevdiğini yazdıklarına bayıldım.inşallah bundan sonra hiç aranız bozulmaz.hep böyle olursunuz.mutlu olun hep canımmm:)

ahhhh çok mutlu oldum çok biliyordum seni sevdiğini yazdıklarına bayıldım.inşallah bundan sonra hiç aranız bozulmaz.hep böyle olursunuz.mutlu olun hep canımmm:)

Amin canım yaa dua edin yoluna iyice girsin herşey.
Sapasağlam değiliz hala
Korkularım var ama aşacağız Allah izin verirse :nazar:

Canım o hep benim üzerime düşüyordu ben çok düşmüyordum şimdi yerleri değiştik. Tamam düzelmiş gibi gözüküyoruz ama benim ki senin ki gibi değil sanırım ben bu ara küsersem kesin yolu gösterir nasıl eriticem buzları tam olarak bilemiyorum. Bak sevgisinden bir gram şüphem yok ama o kadar yordum ki bensizliği bile göze alabildi. Korkuyorum o yüzden :31:
Benimkinin sigarası yoktur , içkili ortama asla girmez ağzına sürmez. Kız arkadaşı desen bir tane bilmem. Bana hep seni bir annenin çocuğunu sevdiği gibi seviyorum derdi. Duyguları safdı kendisi o kadar temiz ki. Hayatım da gördüğüm en düzgün insan. Kaybetmek asla istemiyorum.

canım bu kadar olur gerçekten benim sevgilimde aynı bu özelliklere sahip şu zamandaki erkeklerden çok çok farklı o sebeple onu kaybetmemek uğruna türlü uğraşlar verdim ya..
benimkide hiç ama hiç kolay olmadı o kadar inatçı bir insan ki 2 ay boyunca telefonlarıma mesajlarıma cevap vermedi düşün yani :53: eğer hatanı anladığını ona davranışlarınla gösterirsen asla sorun kalmayacak buna eminim vee şuna bizzat şahit oldum bu tür ayrılıkların sonrasında ilişki çok daha sağlamlaşıyor canım biliyomusun yani o beni bende onu çok severdim evet ama şu son yaşananlardan sonra daha bi aşık olduk sanki birbirimize daha bi kuvvetlendi aramızdaki bu bağ hatta bunu böyle yaşayan tek ben değilim örneğini çok duydum bence sizde öyle olacaksınız ama lütfen çok hassas davranmaya özen göster canım evet o bi süre sonra sana yine bağlanacak ama işte o bağlanma sürecinde herşeyi iyi kontrol etmelisin onun yapmandan hoşlanmadığı herşeyi terket mesela ve en önemlisi güven sorunu onu aşmak için herşeyini söyle yani o sormadan sen söyle bu onların çok hoşuna gidiyor mesela çarşıya mı çıkacaksın bi msj at '''bitanem ben çarşıya çıkıyorum haberin olsun istedim, seni seviyorumm'''' de gönder bu gibi ufak şeyler emin ol ilişkinizi sağlamlaştırıyor ve güven sorununu zamanla ortadan kaldırıyor.

Son düzenleme:
canım bu kadar olur gerçekten benim sevgilimde aynı bu özelliklere sahip şu zamandaki erkeklerden çok çok farklı o sebeple onu kaybetmemek uğruna türlü uğraşlar verdim ya..
benimkide hiç ama hiç kolay olmadı o kadar inatçı bir insan ki 2 ay boyunca telefonlarıma mesajlarıma cevap vermedi düşün yani :53: eğer hatanı anladığını ona davranışlarınla gösterirsen asla sorun kalmayacak buna eminim vee şuna bizzat şahit oldum bu tür ayrılıkların sonrasında ilişki çok daha sağlamlaşıyor canım biliyomusun yani o beni bende onu çok severdim evet ama şu son yaşananlardan sonra daha bi aşık olduk sanki birbirimize daha bi kuvvetlendi aramızdaki bu bağ hatta bunu böyle yaşayan tek ben değilim örneğini çok duydum bence sizde öyle olacaksınız ama lütfen çok hassas davranmaya özen göster canım evet o bi süre sonra sana yine bağlanacak ama işte o bağlanma sürecinde herşeyi iyi kontrol etmelisin onun yapmandan hoşlanmadığı herşeyi terket mesela ve en önemlisi güven sorunu onu aşmak için herşeyini söyle yani o sormadan sen söyle bu onların çok hoşuna gidiyor mesela çarşıya mı çıkacaksın bi msj at '''bitanem ben çarşıya çıkıyorum haberin olsun istedim, seni seviyorumm'''' de gönder bu gibi ufak şeyler emin ol ilişkinizi sağlamlaştırıyor ve güven sorununu zamanla ortadan kaldırıyor.

Ah canım bilmem bi kere şu arkadaşımla buluşcam dediğini benle kurulu bir hayatı vardı.
Hayatının merkezi değil ta kendisiydim resmen.
Şuan yine de şaşırıyorum bu hallerine.
Çünkü o kadar soğuk ki , garantisi yok sanki hiç birşeyin.
İnşallah bizde eskisi gibi oluruz. Birbirimize öncekinden daha aşık devam ederiz yolumuza.
Bakalım hayırlısını diliyorum
Rabbim inşallah herşeyin yoluna girmesini sağlar.
Korkularımı geri de bırakırım :14:

Ah canım bilmem bi kere şu arkadaşımla buluşcam dediğini benle kurulu bir hayatı vardı.
Hayatının merkezi değil ta kendisiydim resmen.
Şuan yine de şaşırıyorum bu hallerine.
Çünkü o kadar soğuk ki , garantisi yok sanki hiç birşeyin.
İnşallah bizde eskisi gibi oluruz. Birbirimize öncekinden daha aşık devam ederiz yolumuza.
Bakalım hayırlısını diliyorum
Rabbim inşallah herşeyin yoluna girmesini sağlar.
Korkularımı geri de bırakırım :14:

canım sen çok karamsar bakıyosun ama olaylara bunu yapmamalısın öncelikle :19: mesela artık ben eminim beni sevmiyor diyodun sürekli bak yine birliktesiniz :34: korkularını çok iyi anlıyorum şuanki düşünceni türlü türlü şeyler geliyo aklına bunları bende yaşadım zaten yaşamış biri olarak böyle konuşuyorum canım benim sen dikkatli davran benim sevgilimde şuanda öyle ben merkezli değil tamamen beni yaşatıyor hayatında karakterleri hemen hemen aynı çok benzettim onların istedikleri sadece kafalarında soru işareti kalmaması ve bunun için bizim yanlışlarımızı bize bu şekillerde gösteriyorlar tıpkı bir musibet bin nasihatten iyidir gibi sözle düzelmeyeceğimizi biliyolar böyle ayrılıklarla bizi adam ediyolar kendi aklıllarınca:1:

Son düzenleme:
canım sen çok karamsar bakıyosun ama olaylara bunu yapmamalısın öncelikle :19: mesela artık ben eminim beni sevmiyor diyodun sürekli bak yine birliktesiniz :34: korkularını çok iyi anlıyorum şuanki düşünceni türlü türlü şeyler geliyo aklına bunları bende yaşadım zaten yaşamış biri olarak böyle konuşuyorum canım benim sen dikkatli davran benim sevgilimde şuanda öyle ben merkezli değil tamamen beni yaşatıyor hayatında karakterleri hemen hemen aynı çok benzettim onların istedikleri sadece kafalarında soru işareti kalmaması ve bunun için bizim yanlışlarımızı bize bu şekillerde gösteriyorlar tıpkı bir musibet bin nasihatten iyidir gibi sözle düzelmeyeceğimizi biliyolar böyle ayrılıklarla bizi adam ediyolar kendi aklıllarınca:1:

Canım karamsarım barıştık ama bana artık hiç bişey için müsemma göstermeyecek bunu da açık açık söyledi en ufak hatamda bitirmesinden korkuyorum.
Onu kaybetmekten çok korkuyorum .
Bana sağuk davransa bile bişey demeyeyim bir süre değil mii ?

bundan sonrası gelir artık canım dua etcem bol bol şimdiden başlıyorum. Rabbim ayırmasın sizi;) sende bana dua at canım:(

Amiiiin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun :29:

ben belki başkasına aşık olmuşsundur dedim bana saçmalama neden başkasına aşık olayım ben sana aşığım dedi.
özledin mi dedim özledim dedi sana hiç özlemedim demedim ki ben dedi.
Zaten dün buluştuk bana aldattınn tarzı ithamda bulunmadı.
Ayrılmayı sen istedin dedi ben sana onca şey oldu hiç bitti dedim mi dedi ?
Ki o hiç demedi bana .
Bana dedi ki sen onca laf söylemesen ben zaten barışırdım seninle. Ama hiç susmadın hakaret edip durdun . Ağzımdan kötü bişey çıktı mı hiç dedi.
Onca şey yaptın sineye çektim 1 senedir hergün bitti diyorsun dedi.
Ben biraz üzgün duruyordum durma öyle canım sıkılıyor dedi.
O hala eskisi gibi aşk dolu bakıyor bana onu hırpalamamdan korkuyor artık .
Söylediklerine hak veriyorum etek giyme dedi inatlaştım sanane dedim , 2 numarayı sil dedi gene defola kadar vardırdım olayı.
Ya kızlar çok bezdirdim o bana yapsaydı ben çoktan yol al demiştim .

Akşam uyumuş sabah attığı mesajı aynen yazıyorum.
'' ben sana dizimin dibinde otur bundan sonra demiştim hani böyle bir iki günük ayrılıkta bundan önce hatırladın mı tamam dedin olucam ama olmadın sonra o msne msni eklediğinde gene aynı hiç üzmeyecektin gene sonuç hüsran oldu bunlar yakın zamandakiler sonra söz verip yapmadığın onca şey var hatırlayamadığımda dahil. Yani yapmıyorsun yapmak istemiyorsun deli oluyorum zaten bikere bişey yaptın mı aklımdan çıkaramıyorum hep içim içimi yiyor dert oluyor sonrasını sen biliyorsun ne saç kalıyor ne sağlığım ben yoruldum bunlardan artık sabrım yok gücüm yok askerde böyle yaparsan kesin ölüm gelir daha araba kullanamıyorum triplerinle silah nasıl tutucam''

bende dedim ki kapatalım herşeyi yeni bir sayfa açalım bende çok yoruldum artık.

Işteydi bana hep cücüğüm derdi o

cücüğüm işim var yoğunum yazdı

:1:

neden ayrılmıstınız yazar mısın???????

Back
X