- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Bencede caımm kesinlikle üstesinden geliceksiniz.Bence şuan olumsuz birşey yok sana güvenmek istedği konusunda kendine göre haklı.Sende boş yere trip falan yapma canım.Önce güvensin ilişkiniz eski haline gelsin ara sıra yaparsın sonra
Eskisi gibi olur mu diyorsun
Diyorum gidiceksin zaten 1 ay kaldı iyi değerlen o zaman diyor.
Dedim ki 2 aydır uğraşıyorum senin güvenmeye niyetin yok sen eskisi gibi sevmedikten sonra ne değişecek ki güvensen ne olacak.
O zaman bir şiir yazdı yukardakini işte
gece güneş doğmaz affett
suss yıldızları seyret
bir yol bulunur elbet
gitmee biraz sabrett
Bende daha fazla gitmedim üstüne
Şimdi alışık değilim ya şu hallerine bana kötü olacakmış gibi geliyor.
Ama mesela aklıma teyzemin oğlu geldi kız arkadaşını çok seviyordu ama bir ara o kadar bunaltmış ki kız bunu kızın canına okudu mesajlarına cevap vermiyordu verse de kısacık ters bişey yazıyordu. Biz teyzemin kızınla kızıyorduk ona neden öyle yapıyorsun yazık değil mi sevmiyorsan ayrıl. O da diyordu ki yok çok seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. Kıza da göreceksiniz ama ettiği eziyeti kız bırakma diye yalvarıyor yavrum benim. Sinir olmuştum teyzemin oğluna. Neymiş taktiğini değişmiş kız bunun canına okuyormuş öbürtürlü
aynen canımm bu erkekler böyleeeBizden çok tatik yapıyorlar aslındaaa.Ama ben inanıyorum normale dönücek erkek arkadaşınn.Şuanda bir sorununuz yok zaten buda güzell halen tartışmıyorsunuz.Güzel güzel sözler söylüyorsunuz birbirinize daha ne olsunnn
nasıl yanii??
Şöyle oluyor ;nasıl yanii??

Şöyle oluyor ;
Bıktım tavırlarından , dengesiz hallerinden , en ufak bişey söylediğimde eskiyi açmasından bıktım usandım.
Ne istiyorsun benden be adam , istemiyorsan , sevmiyorsan defol git .
Ya böyle soğuk davranırsan olmaz diyorum.
Zaten benim bir gram umudum yok diyor.
Ya yoruldum yoruldum ben artık pes ettim.
Ya başlarım böyle ilişkiye ya.
Ölüsünü de dirisini de istemiyorum bundan sonra.
Ya çok sevdim , belki beraber olduğumuz süre sevildim de belki hala da çok seviyorum ama günah bana ya günah .
Kızlar ben 69 kiloydum ben 2 ayda 10 kilo verdim biliyor musunuz ? Şuan 59 kiloyum.
Ben bu sene ingilizce kursuna başlamıştım erasmus sınavına girecektim kursa gidemedim yataktan çıkmadığım için.
1200 tl verdim ben .
Ortalamam 3.00 dan 2.27 ye düştü.
Ben onun sayesinde sınava giremiycem bu sene.
Ne için onun bitmez intikamı için mi ?
Ben düzelmezmişim , sırf varya buket biraz daha sürünsün köpek olsun diye.
Ben sesimi hiç bişeye çıkarmadım be çıkarmadım.
Şuan sinirlerim inanılmaz bozuk.
Bitirmek mi istiyorsun diyorum uykum var yatıcam deyip msni kapatıyor.
Ne istiyor bu adam benden ya ne istiyor.
Nasıl bir hırs nasıl bir kin bu ya.
Bana yaptığım her hatayı açıyor.
Bir gram umudun yok mu olmasın , ne ararsa açacağım , ne mesajlarına cevap vereceğim.
Nalet olsun aşkıda sevgiside.
Kendi de ...
Tamam canına okudum ağlattım , sızlattım ama yeter ya yeter.
Yeter..
Bide bana bu şarkıyı atmıştı az önce msnde
Anıl Durmuş - Yazık Diyemem ki
Nasıl da başlamıştık ne ümitlerle
Buldum sandım ilk defa aşkı sende..
Gülüşünle gülerdim gözyaşınla ağlar
Hani bu aşk sürecekti mahşere kadar..
Neden böyle değiştin
Beni kimlere değiştin
Yazık diyemem ki geçen günlere
Mutluydum seninle
Unutmaya gücüm yetmez
Öleceğim derdinle...
Yalan diyemem ki geçen günlere
Mutluydum seninle
Unutmaya gücüm yetmez
Öleceğim derdinle...
bu erkeklerin derdi ne? ne istiolar yeter yaaa hakktten ii demişsin bırak doğru yolu bulsun bakalımmm yeter çektiklerimiz kızlar.bizimle bu kadar çekiyorlar madem güvenmiolar kendiileriyle kalsınlar(((
Derdi beni daha fazla köpek konumuna düşermek.
Ben ona yapmışım ya , üzmüşüm ya ..
aynsını benimkide yapıodu bende yazdım yazdım gönderdim üstüne hattımı kapattırdım yeter dedim napıorum ben ama şuan onsuzda yapamıyorum ya yokmudur bu çıkmazın bi çözümü napcaz biz? burnumuzu onlar sürttürceğine neden orta yolda buluşamıyoruz. intikam almasınlar artık((
aynsını benimkide yapıodu bende yazdım yazdım gönderdim üstüne hattımı kapattırdım yeter dedim napıorum ben ama şuan onsuzda yapamıyorum ya yokmudur bu çıkmazın bi çözümü napcaz biz? burnumuzu onlar sürttürceğine neden orta yolda buluşamıyoruz. intikam almasınlar artık((
sonunda isyan ettin dimi canım
ama iyide ettin biliyomusun gerçekten giden senden gidiyor belki seni düzeltmek adına (aklınca) bunları yapıyor ama böylece mutluluğu yakalayacağını mı zannediyor bu adam
bende seni gerçekten sevdiğine inanıyorum hepte inandım ama gerçekten yeter yani
kendini biraz geriye çekmen yani geriye çekmekten kastım olmuyorsa zorlamanın manası yok yeter çok yıprandım tarzı konuşmaların onu yola getirir belki
ayrıca ararsa açma mesajda atma çok abarttı artık
Beni bulursa intikam alır bu saatten sonra. Bak çok da güzel onsuz yapacağım.
Onsuzlukta çok kötü bu durumda çok kötü...
Bende şuanda onsuzluğun acısını çekiyorum
Neden mutlu olamıyoruz kızlar bi türlü...
kesin karar verme canım o şimdi dayanamıyor filan demiştir kesin benimki öle demiş o dayanamaz demiş üstüne hattımı kırdım:) bence bu saatten sonra bişeyler yapmalı artık senin için. kızlar napıcaz biz şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?