- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
canım bu senin için çok güzel bir fırsat çok sevindim biraz düşünüp yazacağım kendi fikirlerimi
Canım fırsat mı değil mi bilemiyorum benim zorumla geliyor , hevesli değil vazgeçmese bari :S
canım bak iyi düşün eğer seni gerçekten tamamen silip bitirmiş olsa kılını kıpırdatıpta gelir mi oralara ya hu
seni baya yalvartmış gıcıklık yapmış yani yoksa aklında gelme fikri olmasaydı imkanı yok ne yaparsan yap gelmezdi
işte bu sebeple bu çok güzel bir fırsat ona seni sevdiren ne kadar güzel şey varsa ona hatırlat yanındayken bence gelecek
Canım onu tanıyorum eğer gelirse umursamaz bir tavır takınacak ve bana beni dinlediğini ne istediğimi soracak.
Ben geçmişi açmalımıyım , ne demeliyim , ağlamaktan korkuyorum.
Ağlarsam eğer yalan söylediğim için ağladığımı düşünecek.
Ama 1 aydır o kadar yıprandım ki kendimi tutamıyorum.
Kendimi savunmalımıyım yoksa bende onun gibi nasılsa suçlu değilim istediğini düşün tavrınımı takınmalıyım
Direk konuya girme canım..önce biraz sessizliği tercih et..olabildiğince yumuşak ol ve hanımlığını koru..Karşısına bitmiş,tükenmiş gibi çıkma.Daha güçlü ol.Ne ezdir kendini ne de onun üstüne git..Biizm bir kavgamızda benim zorumla yanıma gelmişti çok zorla hemde ama yumuşamıştı..
Bu gelişme gayet iyi.Bu durumu iyi değerlendirmeye bak.Yüzüne karşı Allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut diye oku ve üfle :) Valla bak çok işe yarıyor
Canım sence ilk karşıladığım zaman sarılayım mı ?
Zaten bir aydır yalvar yakarım.
Ezildim zaten
Ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum , hep burnum havadaydı önceden
Bizimde çok sorunlarımız oldu uzaklıktan dolayı.Geçen hafta telafi etmek için geldi yanıma ama ben bitirme kararı aldım.
Laçkalaşmadan bitmeli derim.Hakkında hayırlısı
Bana kalsa sarılma derim ama yine de sen bilirsin canım.Dua et Rabbim nasıl davranman gerekiyorsa sana ona göre yön versin inşallah..
Canım biz uzakta değiliz ben istanbulda oturuyorum burada okuyorum ama her hafta sonu istanbuldayım görüşüyorduk.
Haklısın öyle bitirilmeli ama bitsin istemiyorum
Bitmesini istemediğimiz için bazen kendimizden çok tavizler veriyoruz.Bazen doğru kişinin sadece o olduğuna inandığımız için peşlerinden sürükleniyoruz.Kaçıyorlar kaçtıkça da bize daha cazip geliyorlar..Ne diyim canım Allah gönlündekileri hayırlara çevirerek nasip eylesin..Umarım yarın güzel haberlerini alırız.
Bırak gitsin canım ya.Şimdi tuttun diyelim ama kaybettiysen elbet bir gün gidecek.
Bi kapı kapanır diğeri açılır unutma
Canım en azından benim hatalarım yüzünden gitmesin istiyorum.
Sence yarın nasıl davranmalıyım ?
içinden geldiği gibi davran cnm.. bende 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettim hatalıydım sus dedi yemin ederim senle bi kaç gün görüşmek istimiyorum dedi ve facede karşılaştık içimden gelenleri söledim affet dedim affettim dedi ama aşkım demedi hala soğuk ve eminim yarın benle görüşmeyecek..içinden geldiği gibi davran cnm ben yaptım pişman olmadım
Neyse sorun onu anlatıp çözemlisiniz canım.Herşeyi etraflıca konuşun,hata sendeyse biraz daha ılımlı davranmalısın.Baktın çözülmüyor eyvallah deyip herkes kendi yoluna bakmalı bence
sana herşeyi söyledim bitanem artık dicek bişey bulamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?