Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Kızlaaaaaaaaaaaaaar önceki konumu ve olayları biliyor büyük bir kısmınız.
Ben bugün allem ettim kallem ettim onu sakaryaya gelmeye ikna ettim.
Çok zor oldu bu iyi bişey değil gibi aslında , gelmek istemiyorum aslında ya iyice midem bulandı dedi :(
Ben de ona şu bir aydır bana o kadar kötü şeyler söyledin ki yaşananları bile dikkate almadan. Senden sadece sınavlarım başlamadan gelmeni rica ediyorum. Son kez görmek istiyorum, Yoksa beni istemeyeni isteyecek değilim. Son bir rica diyelim dedim.
O da tamam dedi ama vazgeçer mi bilmiyorum :14:

Yarın nasıl davranmam gerekiyor , onu geri kazanmak istiyorum , ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin. :31:
Bide dua edin inşallah gelsin :14:

Canım fırsat mı değil mi bilemiyorum benim zorumla geliyor , hevesli değil vazgeçmese bari :S

canım bak iyi düşün eğer seni gerçekten tamamen silip bitirmiş olsa kılını kıpırdatıpta gelir mi oralara ya hu:34:
seni baya yalvartmış gıcıklık yapmış yani yoksa aklında gelme fikri olmasaydı imkanı yok ne yaparsan yap gelmezdi
işte bu sebeple bu çok güzel bir fırsat ona seni sevdiren ne kadar güzel şey varsa ona hatırlat yanındayken bence gelecek :34:

canım bak iyi düşün eğer seni gerçekten tamamen silip bitirmiş olsa kılını kıpırdatıpta gelir mi oralara ya hu:34:
seni baya yalvartmış gıcıklık yapmış yani yoksa aklında gelme fikri olmasaydı imkanı yok ne yaparsan yap gelmezdi
işte bu sebeple bu çok güzel bir fırsat ona seni sevdiren ne kadar güzel şey varsa ona hatırlat yanındayken bence gelecek :34:

Canım onu tanıyorum eğer gelirse umursamaz bir tavır takınacak ve bana beni dinlediğini ne istediğimi soracak.
Ben geçmişi açmalımıyım , ne demeliyim , ağlamaktan korkuyorum.
Ağlarsam eğer yalan söylediğim için ağladığımı düşünecek.
Ama 1 aydır o kadar yıprandım ki kendimi tutamıyorum.
Kendimi savunmalımıyım yoksa bende onun gibi nasılsa suçlu değilim istediğini düşün tavrınımı takınmalıyım

Canım onu tanıyorum eğer gelirse umursamaz bir tavır takınacak ve bana beni dinlediğini ne istediğimi soracak.
Ben geçmişi açmalımıyım , ne demeliyim , ağlamaktan korkuyorum.
Ağlarsam eğer yalan söylediğim için ağladığımı düşünecek.
Ama 1 aydır o kadar yıprandım ki kendimi tutamıyorum.
Kendimi savunmalımıyım yoksa bende onun gibi nasılsa suçlu değilim istediğini düşün tavrınımı takınmalıyım

Direk konuya girme canım..önce biraz sessizliği tercih et..olabildiğince yumuşak ol ve hanımlığını koru..Karşısına bitmiş,tükenmiş gibi çıkma.Daha güçlü ol.Ne ezdir kendini ne de onun üstüne git..Biizm bir kavgamızda benim zorumla yanıma gelmişti çok zorla hemde ama yumuşamıştı..

Bu gelişme gayet iyi.Bu durumu iyi değerlendirmeye bak.Yüzüne karşı Allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut diye oku ve üfle :) Valla bak çok işe yarıyor

Direk konuya girme canım..önce biraz sessizliği tercih et..olabildiğince yumuşak ol ve hanımlığını koru..Karşısına bitmiş,tükenmiş gibi çıkma.Daha güçlü ol.Ne ezdir kendini ne de onun üstüne git..Biizm bir kavgamızda benim zorumla yanıma gelmişti çok zorla hemde ama yumuşamıştı..

Bu gelişme gayet iyi.Bu durumu iyi değerlendirmeye bak.Yüzüne karşı Allahümme ya vedud ağzını bağla dilini tut diye oku ve üfle :) Valla bak çok işe yarıyor

Canım sence ilk karşıladığım zaman sarılayım mı ?
Zaten bir aydır yalvar yakarım.
Ezildim zaten :(
Ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum , hep burnum havadaydı önceden

Bizimde çok sorunlarımız oldu uzaklıktan dolayı.Geçen hafta telafi etmek için geldi yanıma ama ben bitirme kararı aldım.
Laçkalaşmadan bitmeli derim.Hakkında hayırlısı:16:

Bizimde çok sorunlarımız oldu uzaklıktan dolayı.Geçen hafta telafi etmek için geldi yanıma ama ben bitirme kararı aldım.
Laçkalaşmadan bitmeli derim.Hakkında hayırlısı:16:

Canım biz uzakta değiliz ben istanbulda oturuyorum burada okuyorum ama her hafta sonu istanbuldayım görüşüyorduk.
Haklısın öyle bitirilmeli ama bitsin istemiyorum
:(

Canım biz uzakta değiliz ben istanbulda oturuyorum burada okuyorum ama her hafta sonu istanbuldayım görüşüyorduk.
Haklısın öyle bitirilmeli ama bitsin istemiyorum
:(

Bitmesini istemediğimiz için bazen kendimizden çok tavizler veriyoruz.Bazen doğru kişinin sadece o olduğuna inandığımız için peşlerinden sürükleniyoruz.Kaçıyorlar kaçtıkça da bize daha cazip geliyorlar..Ne diyim canım Allah gönlündekileri hayırlara çevirerek nasip eylesin..Umarım yarın güzel haberlerini alırız.

Bitmesini istemediğimiz için bazen kendimizden çok tavizler veriyoruz.Bazen doğru kişinin sadece o olduğuna inandığımız için peşlerinden sürükleniyoruz.Kaçıyorlar kaçtıkça da bize daha cazip geliyorlar..Ne diyim canım Allah gönlündekileri hayırlara çevirerek nasip eylesin..Umarım yarın güzel haberlerini alırız.

Çok haklısın canım sürüklenip gidiyoruz..
Bu süre zarfında kendimden o kadar taviz verdim ki ama sanırım hakettim de..
Aklım başıma geldi ama giden çoooooktan gitti.
Geri gelir mi gelmez mi muamma.
Amin inşallahh

Son düzenleyen: Moderatör:
içinden geldiği gibi davran cnm.. bende 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettim hatalıydım sus dedi yemin ederim senle bi kaç gün görüşmek istimiyorum dedi ve facede karşılaştık içimden gelenleri söledim affet dedim affettim dedi ama aşkım demedi hala soğuk ve eminim yarın benle görüşmeyecek..içinden geldiği gibi davran cnm ben yaptım pişman olmadım

Canım en azından benim hatalarım yüzünden gitmesin istiyorum.
Sence yarın nasıl davranmalıyım ?

Neyse sorun onu anlatıp çözemlisiniz canım.Herşeyi etraflıca konuşun,hata sendeyse biraz daha ılımlı davranmalısın.Baktın çözülmüyor eyvallah deyip herkes kendi yoluna bakmalı bence

içinden geldiği gibi davran cnm.. bende 3 saat önce erkek arkadaşımla kavga ettim hatalıydım sus dedi yemin ederim senle bi kaç gün görüşmek istimiyorum dedi ve facede karşılaştık içimden gelenleri söledim affet dedim affettim dedi ama aşkım demedi hala soğuk ve eminim yarın benle görüşmeyecek..içinden geldiği gibi davran cnm ben yaptım pişman olmadım

Ah canım keşke bizim de o kadar basit olsaydı herşey :(

Neyse sorun onu anlatıp çözemlisiniz canım.Herşeyi etraflıca konuşun,hata sendeyse biraz daha ılımlı davranmalısın.Baktın çözülmüyor eyvallah deyip herkes kendi yoluna bakmalı bence

Hala aynıysa yapacak pek bişeyim yok zaten aynen dediğin gibi yapacağım.

Back
X