Onu görmeyi 1 dk ile kaçırmam peki

Azıcık cesur olun ya. Neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Sorsak herkes kadın erkek eşitliğini savunur. Erkekler nasıl açılıyorlarsa kadınlar da açılabilirler. Yaptığınız ayıp bir şey değil. Bak mesaja eklediğim kişiye ben açıldım, sevgilisi varmış sözde facebook'dan bakınca görmemiştim. Sonra kız arkadaşından ayrılmış olacak ki bana kendisi yazdı.Ha artık ben istemiyorum, soğudum ama pişman değilim.
Ne kadar saçma bi red mesajı 😮😥

2274907

Görmek istemişsiniz.... görememişsiniz sizi anlıyorum... bi daha şansınız olmaz belki,siz içinizdekini söyleyin gitsin. Dünyanın sonu değil. Sevgi,hoşlantı,beğeni kötü bişey değil. Hem ne kaybedersin ki? İçinde seni yiyip bitirmesinden daha kötü. Bişey kaybettirmez. Tepkisini bilmiyorum ama kötü davranmaz umarım. Seven kalbi kırmak kötüdür.

Ya ne tarafa geberecekseniz geberin de konumdan uzak durun lütfen. Zaten üzgünüm bu tarz hareketler yapınca elinize ne geçiyor.
Manevi olarak geberirken insan nereye doğru gebereceğini tayin edemiyo canım ya mecburen üstüne çullanacam:KK53:
Bu platoniklik bu melankoli bu obsesiflik... nasıl yaşıyosunuz böyle ya

1 dk görsen nolucak ki? bu kadar dramatize etmeye gerek yok , ekle sosyal medyadan bir harekete geç uzaktan izleme.ya da karşılaşınca git bir merhaba de.

Mune Mune konumu kapatabilir misiniz lütfen
YARDIMCI olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Back
X