- Konu Sahibi karbeyaz00
Ozguveni ona ben.nasil kazandirabilirim ki ? Bunu.psikologlar yapiyor heralde ancak.. Birde karsinizda aglayan erkek gormek istermisiniz ? Bnm hayalimdeki erkek dimdik durabilen ailesine muhtac olmayan biriydi hep.. Onu da ole sandim basta ama degil. Ben liseden beri calistigim icin kendi parami rahatca harciyorum o oyle degil.pekala 22 yasindayiz ikimizde ailesinin durumu da iyi degilse calisabilir dimi is yok diyip duruyor arti bedensel is yapanlari kucumsuyor brosur dagitmak igrencmis mesela ona gore. Akliyla is yapicakmis yazar olcakmis hayalleri de o zaten ..
özgüveni psikologlardan ziyade sevdiğimiz insanlar kazandırabilir ona değerli olduğunu hissettirerek kendine güveninin gelmesini sağlayabilirsiniz pekala. kendi istediği meslek dışında çalışmak herkesin özellikle de özgüveni olmayan biri için pek mümkün değil mesela bende bu tip mesleklerde çalışamam küçümsemek ya da iğrençliğinden değil o kendi istediği mesleği yapmayı istiyor başka bir meslekte kendini düşünemiyor ona saygı duymalı ve destek olmalısınız aksi takdirde sizden soğuyacaktır