Sagolun. Icimi rahatlatan sey o zaten. O suan cok mutlu. Yasasaydi kan kaybindan bobrek yetmezligi cekcekti. Kurtuldu aslında aci cekmekten.Çok üzüldüm melek oldu o da
Evet bazi insanlar icin cok sacma gelebiliyor boyle duygular. Ama insanlar onlarla neler yasiyoruz neler paylasiyoruz bilmiyolar ondan belkide oyle dusunuyolar. Insan perisan oluyo ama iyi ki girmis hayatima. Cok guzel gunlerimiz gecti onunla. Cok sagolun umarim dediginiz gibi olurBaşınız sağ olsun, kimileri bu durumu önemsemese de onlar bizlerden daha masum oldukları için onları daha çok seviyorum. Sırf ölürse perişan olurum diye sahiplenmeye de korkuyorum ama. Umarım üzüntünüz git gide azalır, onunla ilgili güzel anılar sizi mutlu eder.
Hemde nasil bi bosluk. Biz hep iyi baktik ona,gozumuzden sakindik. Ama bi yerden geliyo iste. Umarim simdi cok daha mutludur. Allah size yasatmasin insallah.Çok üzüldüm
hem kedim hem kopegim var
gerçekten büyük boşluk
Dogru soyluyosunuz. Ama suan kopek gormeye dayanamiyorum inanirmisiniz. Hareketler benziyo ya bi tuaf oluyorum. Daha cok taze tabi bu aci. Yasasaydi dun ona mama alcaktik. Onu alip sokaklara koyayim. Dediginiz gibi ilac olur belki.Cok cok uzuldum
Ben de yillar once 13 yasindaki kopegimi kaybettim, hala gozlerim onu ariyor, resimlerine baktikca icim aciyor... sokaktaki canlara verin sevginizi, ilginizi, en iyi ilac bu simdilik...
Daha yazcak o kadar sey var ki aslinda. O kadar cok simarikligi :) mesela tüy döktüğü zamanlarda hergun 2 kere ev supururdum. Keske suan olsada her dakka ev supursem.Çok duygulandım ne kadar içli yazmışsınız
O daha kotuymus. Bide insan kucukken daha cok etkilenirÇok üzüldüm canım çocukken bizim köpeğimizi de komşu şikayetiyle zabıta öldürmüştü de depresyona girmiştik kardeşlerimle hiç unutamam
Evet bende aynisini düşünüyorum. Aci cekmeden öldü en azından. Yasasaydi bu olaydan sonra kan kaybindan dolayı böbrek yetmezliği cekcekti. Daha cok aci cekcekti. Zor gunler beklicekti onu da bizide. Cok sagolun ..Çok üzüldüm gerçekten melek oldu artık o üzülmeyin en azından hasta olup acı çekmeden gözlerinizin önünde yavaş yavaş erimeden ölmüş o kadar çok hayvanimi arkadaşımı kaybettimki sizi cok iyi anlıyorum
Cok tesekkur ederim . Sizin acinizda cok tazeymis. Sizede bol sabirlar. Umarim geçer bu acilar.Canım seni çok iyi anlıyorum, biz de benzer bir acı yaşadık geçen ay. Onlar evin bir parçası oluyorlar, aileden biri, hatta birçok insandan daha yakın, daha dost... Çok, çok üzüldüm, acını paylaşıyorum melisaycım, sabırlar diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?