onu kaybettik,artik hayatimizda yok..

Ayni duygulari sizde yasamissiniz. Kopuslerimizde ayni hareketleri yapiyolarmis hemen hemen. Bizde dusunuyoruz yeni bi kopek ama insan cok kararsiz kaliyo. Bi tarafim daha cok taze oldugundan galiba ona ihanet gibi hissediyo. Ama sizin yaziniz bi nebze rahatlatti beni. Belki kiyaslarim diye düşündüm. Acaba onu mu ararim baskasinda diye dusundum. Sevemezsem ustune dedim. Ama iyi ki paylastiniz bunu benimle. Acim hafifledigi zaman saglam kafayla dusuncem. Cok sagolun duygularinizi paylaştığınız icin.

okudum ağlarken melek olmuş kızınız. kardeş gibi evlat gibi ah sevmeyen anlamaz ki. kendim yaşamış gibi üzüldüm. benimde en çok korktuğum şey tavuk kemikleri.Allah tüm meleklerimizi korusun..

Çok uzuldum bende çocukken çok sevdiğim bir kedim var di adı kartopu araba ezmisti günlerce aglamistim ama yanlış anlama allah başka dert vermesin 5 ay önce babam vefat etti acisi tarif bile edilemez çok uzulmemeye calis ama annem derki evden kedi gitse yeri belli olur bir omur (((

Bende hayvan sevmeyen birinin insan sevebilcegini dusunmuyorum. Onlara zarar verenlere deginmiyorum bile. Biz onu cok sevdik ama oda bizi cok sevdi. Disarda gezerken 2 dakka gormesin hemen panik icinde bizi aradi. Artik hayvanliktan cikip insan olmustu resmen. Evde saklanbac oynuyoduk mesela. Yada spor yaparken gelip ustumuze yatiyodu yapmayalim diye :) o yok ama cok guzel anilar birakti bizde. Simdi de cok mutludur umarim..

Benimde en cok istedigim sey cocugum olursa onunla buyumesiydi. Insan hic dusunmuyo ki bigun olmicaklarini. Siz kedinizle bebeginizle cok guzel gunler gecirirsiniz insallah :)

Candostunuz. Adina uzuldum inanin..

Cok sagolun. Kimseye anlatamadiklarimi burda sizlerle paylastim. Sizlerde ortak oldunuz bana. Paylasmak rahat rahat anlatmak bi nebze rahatlatti beni.

Başınız sağ olsun
Gözyaşlarıma hakim olamadım.
Allah razi olsun duygularima ortak oldugunuz icin .. sizin gibi insanlar iyi ki var.

okudum ağlarken melek olmuş kızınız. kardeş gibi evlat gibi ah sevmeyen anlamaz ki. kendim yaşamış gibi üzüldüm. benimde en çok korktuğum şey tavuk kemikleri.Allah tüm meleklerimizi korusun..
Aminn . Cogu insan bilmiyo tavuk kemiklerini onlarda iyilik icin koyuyolar ama boyle seyler oluyo iste. Ne kadar yedirmemeye calissakta cazip geliyo onlara kacirip yiyolar bi yerde. Bizimkinin sebebi belli degil gerci ama veteriner kesin konustu kemik diye. Kanamasi cok oldugu icin durdurup sonra bakcaklardi neyin sebep olduguna ama maalesef kan kaybindan dolayi gelemedi kendine. Otopsi yapabiliriz dediler onuda biz istemedik.

Tabikide benimde suan en buyuk duam bu zaten. Allah daha buyuk bi dert,kayip vermesin. Sizinde basiniz sagolsun. Babanizin mekanı cennet olsun. Kartopuda cok mutludur insallah gittigi yerde.

tekrar başınız sağ olsun.umarım gittiği yerde çok mutludur meleğiniz..

Hayvanlara dokunup sevemeyen biriyim ama uzaktan sıkıştırasım gelir hele köpekleri bebek gibi tavırlarını korkarım mahalledeki köpeklerden ama hep yemek koyarım kemik batıyor diye duydum hiç koymuyorum.çok üzüldüm o sizin parcanız umarım acısı hafifler cok zordur anlıyorum sizi insan baglanıp sevdimi içi yanar.

Okadar ağladımki suan yazInı okurken. Benimde bi kızım var 5 yaşında şuan benim için ailemden birinden farkı yok..
Geçen sene felç geçirdi 1 ay yürüyemedi kortizon tedavisiyle iyileşti
Şuan pıtır pıtır koşuyo çok şükür
Allahım bana onun yokluğunu göstermesin
İnan yaşamayan bilemez
Başkaları için bi köpek sonucunda belki
Ama besleyen Büyüten ne demek o daha iyi anlar
Başın sagolsun canım cok cok üzüldüm gercekten

Amin canim insallah uzun sure yaninizda olur . Benim kizimda eger bu durumdan kurtulsaydi kan kaybindan dolayi bobrek yetmezligi yasicakti. Nasil oldugunu bilmiyorum ama cok zor olcagini biliyorum. Hem onlar icin hem bizler icin.

Bir kaç cümle okudum gözlerim doldu, devam edemedim.
Benim de 8 yaşında bir kedim var.
Ona bakarak sadece yaşadıklarınızı düşündüm de içim cız etti.
Teselli cümlelerim yok, inanın çok üzüldüm.
Yerini dolduramaz mutlak ama belki yeni bir minik yeni bir dost olur hayatınızda.

Hemde nasil bi bosluk. Biz hep iyi baktik ona,gozumuzden sakindik. Ama bi yerden geliyo iste. Umarim simdi cok daha mutludur. Allah size yasatmasin insallah.
Yasamasak keşke
gecenin bu saatinde sahur hazırlıyorum ama baktım o da acikmis...Ramazanda hepimizin düzeni değişti. Kendi yemeğimden önce onunkini hazırladım..
kedimiz kızımın kucağında uyumuş kalmış, onunda yemeğini hazırladım nihayet sıra bize geldi :)
Gerçekten çok üzücü Allah sabır versin...sabah ilk uyandigimda bile aklıma gelen onlar

Dokunup sevemiyosunuz ama ne guzel yinede dusunuyosunuz o canlari. Bazi insanlar dokunamayinca onemsemiyolarda onlari. Cok iyi yapiyosunuz koymayarak. Sokaktakiler daha dayanikli oluyolar ama nolcagi belli mi olur ? Bizde hayvan sahibi olmadan once koyardik bilmedigimiz icin. Ama sonradan bilincleniyo insan. Siz evde beslemediginiz halde bu kadar dusuncelisiniz.

Daha uzun yillar kosar umarim :) ne siz ne de o bidaha yasamaz o zor gunleri. Ben burda da cikar diye dusunmustum acikcasi aman kopek canim onlari dusunene kadar sunlari dusunun diyen birileri ama yanildim. Baskasinin acisina saygiliyiz demek ki cok sukur.

Oyy çok üzüldüm basınız sağ olsun benimde oğlum 4 yaşında yazdıklarınızı okurken hep oğlumu düşündüm. Allah çooook uzun ömür versin yavruma.
Çok içten yazmışsınız acınızı hissedebiliyorum...

Keske.. insanin gozu surekli onlarda oluyo. Suyu mu bitti acikti mi diye. Cocuk gibi oluyolar artık. Kafasini bi yere vursa insanin cani yaniyo. Onlar pata kute girisiyolar tabi onlara bisey olmuyo ama insanin cani aciyo iste :) iyi sahurlar sizede. Simdiden orucunuz kabul olsun.

Pişmanlık yaşamıyor insan emin olun.Çünkü onun üstüne sevmiceksiniz,onu ayrı seviceksiniz yeni geleni ayrı. :)

okuyamadım tamamını. kızım 9 yasında ve aklım cıkıyo bı gun ayrılıcaz dusuncesıyle .
yaslılık belırtılerı de basladı kuzumun .
tesellı olsun dıye soyleyebılecek hıcbır sozum yok aslında .
nasılda apansızca hayat parcamız oluyo bı anda .
melek onlar senın gıbı benım gıbı bırcoklarımız gıbılerının melegı .
bı sure yanıbasımızda bı sure sonrada hep omuzlarımızda .
Rabbım yardımcınız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…