- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
13 yaşında köpek mi aa :O o kadar yaşıyorlar mı ?Cok cok uzuldum
Ben de yillar once 13 yasindaki kopegimi kaybettim, hala gozlerim onu ariyor, resimlerine baktikca icim aciyor... sokaktaki canlara verin sevginizi, ilginizi, en iyi ilac bu simdilik...
13 yaşında köpek mi aa :O o kadar yaşıyorlar mı ?
Oyy başınız sağolsun çok çok üzüldüm canımIyi bir bakimla 15 i deviriyor hatta bazi irklar 20 li yaslari goruyorlar. Bildigim dunyanin en yasli kopegi 30 un uzerindeydi.
Benim kopegim de 13 yasinda gayet saglikliydi tuyleri disleri yerindeydi sadece hantallasmisti biraz. Kemik kanserinden kaybettik.
Oyy başınız sağolsun çok çok üzüldüm canımVay be demek o kadar yaşayabiliyorlar .. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hanımefendi :)
Ahh o düşüncedeki insanları varyaa... Hayvanlar olmasa dünya bomboş olurdu .. Konu sahibine de çok üzüldüm yaaRica ederim ne demek. Ben tesekkur ederim, genellikle insanlar anlamiyor bunun acisini. Onlarin gozunde alti ustu bir hayvan cunku...
Tabikide unuturmuyuz hic. Bizim kizimizim bisuru sokaktan arkadasi vardi. Az paylasmadi onlarla yemeklerini :) yada onlara koydugumuz yemegi az yemeye calismadi :) Allah sizin gibi insanlardan razi olsun. O canlari dusunen iyi insanlar var iyi ki.çok üzüldüm...
benımde suan annem evde ıstemıyor hep evım olunca kedım kopegım olacak dıyerek yasadım derken eve alamadıgım ıcın sokak hayvanları ıle ılgılenen derneklerle tanıstım sımdı barınaklarda sokaklarda dagıtıyorum sevgımı evım olunca kaybetme korkusundan dolayı alabılırmıyım bılmıyorum.. dernekte baglanıp da kaybettıgım hasta yaslı terkedılmıs yada kazalı cok can oldu..
sokak hayvanları sevgıle ılgıye ac beklıyor bızı... onları da unutmayın..
Cok sagolun fikir icinde paylastiklariniz icinde. Bunu yapcam kesin. Onlar buyudukce bizim acimiz azalir insalah.yazının tamamını okuyamadım.
5 yıl önce kızım Leydi'yi uyutmak zorunda kalmıştık. bizim kızımız 21 yaşındaydı, kanser bütün vücudunu sarmıştı, acı çekmesin diye uyuttuk.
şimdi Ege Orman Vakfında Leydi için dikilmiş tam 4 adet ağaç var, ben kızımı kaybettim ama Leydi giderken 4 tane yeşil can bıraktı arkasında.
size de tavsiye ederim bu yöntemi, insanın biraz olsun içini rahatlatıyor, onun ölmediğini bir şekilde bu dünyada yaşadığını düşünmenize yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?