- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi forestfruitcake
ayrıl
Evliymiş zaten sadece kullanılırsın üzülürsün
Evliymiş zaten sadece kullanılırsın üzülürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi, nedir derdin? Evli sevgilinin bir gün senden sıkılıp gideceğinden korkmuyorsun inşallah.Sürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
Emin misin?Benim kimseye bir zararım olmadı su zamana kadar
Siz neden böyle iğrenç bir ilişkinin parçası olmayı tercih ediyorsunuz peki?Size zararı olmayan ve tanımadıgınız birine ne kadar kolay beddua edebiliyorsunuz. Benim kimseye bir zararım olmadı su zamana kadar. Onun benden önce de iliskisi olmus ben burda yuva yıkan bir insan konumunda değilim. Yuvası yıkılırsa bu onun yuzunden olur
Nerden biliyorsun? Karısına da bi sorsaydın keşke yav, belki daha dün seviştiler, nerden biliyon he?Benimle ilgisi yok aslında coktan bitmis bi evlilik. Oyalama ihtimalini ben de dusundum ama belli bi sure verdim o gune kadar hala sadece lafta kalıyorsa bir daha muhattap olmayacagım
Deme öyle şeyler ya adam karısıyla ayrı odalarda yatıyor bir kereNerden biliyorsun? Karısına da bi sorsaydın keşke yav, belki daha dün seviştiler, nerden biliyon he?
Profil resmimi boşuna değiştirmedim.Deme öyle şeyler ya adam karısıyla ayrı odalarda yatıyor bir kere![]()
Bütün aldatan erkeklerin ilk yalanı . Biz zaten mutsuzuz. Bosanicaz. Sen olmasan da bosanicam zaten. Hatta seninle görüşürken ayri yattığını falan söyler. İsterse beni banlasinlar yine. Tutamıyorum kendimi. Aldatan bütün erkekler şerefsiz. En adı şerefsizdir. Başkasının kocasıyla beraber olan kadın hasiyetsiz ar namus bilmez edepsizin tekidir. Dilerim fake ol. Ben sinirlendiğimle kalayım. Hatta şöyle diyorum. Kimse evlenirsn evlen inşallah kocan seni aldatır. Çünkü bunu hak ediyorsun. Mutsuz olan varsa boşanır. Sonra istedigiyle evlenir. Ama evlilik kağıt üstünde dahi devam ediyorsa kimsenin yeni bı ilişki yaşamaya hakkı yoktur.Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdım
gun icinde cok fazla mesajlasıyoruz, mesaj attıgımda hemen dönüyor falan. Çok fazla bir iletişimleri olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum çünkü ben yanımda biri varken telefonuma bakmam pekNerden biliyorsun? Karısına da bi sorsaydın keşke yav, belki daha dün seviştiler, nerden biliyon he?
konuyu bu kadar kişiselliştirmenize gerek yokBütün aldatan erkeklerin ilk yalanı . Biz zaten mutsuzuz. Bosanicaz. Sen olmasan da bosanicam zaten. Hatta seninle görüşürken ayri yattığını falan söyler. İsterse beni banlasinlar yine. Tutamıyorum kendimi. Aldatan bütün erkekler şerefsiz. En adı şerefsizdir. Başkasının kocasıyla beraber olan kadın hasiyetsiz ar namus bilmez edepsizin tekidir. Dilerim fake ol. Ben sinirlendiğimle kalayım. Hatta şöyle diyorum. Kimse evlenirsn evlen inşallah kocan seni aldatır. Çünkü bunu hak ediyorsun. Mutsuz olan varsa boşanır. Sonra istedigiyle evlenir. Ama evlilik kağıt üstünde dahi devam ediyorsa kimsenin yeni bı ilişki yaşamaya hakkı yoktur.![]()
Hehe bizim karşıda bı adam var. İki çocuğun var. Adam yaz kış eve geldiği an balkonda sandalye tepesine tünüyor. Telefonla tık tık tık. Saatlerce. Gerçekte merak ediyorum. Acaba sevgilisi falan mı var diye. Bı adam işten gelir gelmez neden balkon da rahatsız bı sandalye üstünde saatlerce telefonla oynar.gun icinde cok fazla mesajlasıyoruz, mesaj attıgımda hemen dönüyor falan. Çok fazla bir iletişimleri olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum çünkü ben yanımda biri varken telefonuma bakmam pek
Sana bişey diyeyim mi, bak ben de işkillendim şimdi.gun icinde cok fazla mesajlasıyoruz, mesaj attıgımda hemen dönüyor falan. Çok fazla bir iletişimleri olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum çünkü ben yanımda biri varken telefonuma bakmam pek
Konu bence kisisel. Hatta böyle aklaksiz insanlar nasıl bu kadar utanmadan her yerde her şeyi konuşabiliyor hayret ediyorum. Hadi git ailene şimdi anlat. Deki ben elli yaşında evli bı adamın sevgilisiyim. Bakalım sırtını sivazlicak mi ailen. Sonra gel burda olanları anlat. Merak ederiz biz.konuyu bu kadar kişiselliştirmenize gerek yok
Belki evlilik iyi gidiyor. Neden amcanın ağzından çıkan her lafa inanıyorsun? Kötü bile gitse sen ortaya bir şekilde çıkınca ihale sana kalacak, kimse yoğurdum ekşi demeyecek.Tabi ki vicdan yapıyorum ama evliliginin kotu gitmesi benimle ilgili degil ki
Napıyorsunuz peki pişti mi oynuyorsunuz beraber?evli adamın sevgilisiysen metressin zaten.Metres degilim. Ev falan tutmadı parasını da yemiyorum
Benimle ilgisi yok aslında coktan bitmis bi evlilik. Oyalama ihtimalini ben de dusundum ama belli bi sure verdim o gune kadar hala sadece lafta kalıyorsa bir daha muhattap olmayacagım
Neyini yiyorsun?Metres degilim. Ev falan tutmadı parasını da yemiyorum
Ayrıca evli olduğunu bildiği halde kendisi ile görüşen kadınlara da iyi gözle bakan erkek görmedim ben henüz. Eski eşim internetten aldattığı kadınlar için onlarla evlenseydin dediğimde ama onlar yollu, hiçbiri senin gibi olamaz ama onlar şeref... gibi yakıştırmalar yapmıştı. Evli olduğunu bilenler ve açık saçık resim atanlar için demişti özellikle. Kendisi de çok şerefliymiş gibi.Karısını sevmiyor,
ayrı odalarda yatıyorlar,
adam boşanmak istiyor ama karısı bırakmıyor,
evlilik çoktan bitmiş,
Eve gittiğinde eşiyle hiç konuşmadan tv filan izliyor...
Şimdi gelelim gerçeklere:
Adam siz varsınız diye vicdan yapıp karısına hiç olmadığı kadar kibar davranıyor,
Yatak ilişkileri tam gaz devam ediyor
Boşanma lafı evde geçmemiştir bile,
Akşamları çekirdek çıtlayıp, çay içiyor, gülüp eğleniyorlar.
Şunu bilin ki boşanan çiftler yüzde 90 kadın boşanmak istediği için boşanır. Hatta çoğu zaman kadın boşanmak istese bile boşanamaz.
Erkekler boşanmaktan korkan varlıklardır. Karılarını sevmeseler bile vazgeçemezler.
Ikıncı kadın eşten daha genç, daha güzel, daha eğitimli bile olsa hiç bir zaman eş kadar kıymetli olamaz.
Çünkü erkekler karısını sahiplenir, bu yüzdendir ki karısını defalarca aldatmış adamlar bile karısı boşanma lafını ettiğinde ayaklarına kapanır.
Neden kendinize baska bir kadının sahip olduğu hayatın artıklarını layık görüyorsunuz?
Bu adam sizinle evlenmeyecek, o nedenle itiyorum diye dert etmek yerine, bu bataklıktan nasıl kurtulurum diye düşünün.