Onu kendimden itiyorum

3 yıllık ilişkimi bitirmeyi uzun süredir düşünüyordum zaten, bir anda olup bitmedi her şey. Bu arada üniversitede okuduğum bölüm kitap okumak ve makale yazmak üzerine zaten ama teşekkür ederim tavsiyeniz için:d Akademik anlamda da kendimi gelistiriyorum ve gelistirmeye devam edeceğim, ama bunun özel hayatımla bir ilgisi yok. Bir insanın bir anı bir anını tutmaz, hayatı boyunca bir sürü dönemden geçer ve her dönemde karar alma mekanizmamız aynı şekilde çalışmayabilir. Özel hayatımızla ilgili karar verirken işin içine psikolojik ve duygusal etkenler de girer ve bu yüzden her zaman doğru kararı doğru zamanda veremeyebiliriz. Ama bazen bu yanlış kararlar bir şeyler öğretir ve bu da gelişme aşamasına dahildir zaten. Hatamın farkındayım ve bitirecegim.
Bak arkadaşım yazdıklarını yapıyor olabilirsin tabi ki ama bir seyin ya oluru vardır ya olmazı burda bir sürü insan size biseyler yazıyoo kimi sinirleniyor kimi iyiliğiniz için hepsi ama sonuçta birbirmizi tanımıyorz limse o yüzden kimseye kasıtlı birsey yazmıyor bak ne güzel anlattın ya kendini geliştirdiğini demekki zekan var zekanı kullan 50 yaşında bir insan senin o hayatına sana ayak uydurabilir mi uydursa diyelim ailen izin verir mi verse bile yada izinsiz pldu diyelim o insan senim enerjine ayak uyduramaz o yaşiycanı yaşamış herşeyden doymuş şu seninle yaşadığı sadece gençliğinde özlediği heycanlar inan başka bisey değil insanlar sana anlatmaya çalısıyolar ama önemli olan senin anlaman senin bunu kendine layık görmemen madem bu kadar aktif bir kızsın etrafına dön bi bak neler yaşayan yaşıtların arkadaşların vardır eğer bi adamı yanıma alıp koluma takıp işte bu benim sevgilim diye gururla yanımda taşıyamiycaksam o adam niye benim hayatımda olsun genç kızsınız bir gün karşınıza iyi bir insan çıkar bu yaşadıklarınıza çok pişman olursunuz hele yanınızda sevdiğiniz varken o 50 yaşındaki adamla bir yerde karşılaşsanız çok utanır ve kendinizde bilee nefret edebilirsiniz aklınızı başınıza alın ve onu beklemeden bitirin yazıp ikna etmeye çalışıyosa da kolayı var numaranızo değiştirin bu kadar basit

Ayrıca evli olduğunu bildiği halde kendisi ile görüşen kadınlara da iyi gözle bakan erkek görmedim ben henüz. Eski eşim internetten aldattığı kadınlar için onlarla evlenseydin dediğimde ama onlar yollu, hiçbiri senin gibi olamaz ama onlar şeref... gibi yakıştırmalar yapmıştı. Evli olduğunu bilenler ve açık saçık resim atanlar için demişti özellikle. Kendisi de çok şerefliymiş gibi.
Duygusal aldatmalarda oluyor 2.kadın ile evlenme durumu. Eğer 2.den de namus konularında eminse evleniyor. Çoğunlukla karıları boşanırsa mecbur boşanıyorlar zaten, karısı ses etmiyorsa hiç rahatlarını bozmak zorunda kalmıyorlar. Erkek kafası. Fazla kadın göz çıkarmaz. Toplum tarafından dışlanmıyorlar da, en iyimiz ammaaan ne halt ederse kendilerine diyoruz. Paşazadelerdeki rahat kimsede yok. Olan kadına oluyor. Maalesef.

Hımm daha önce de böyle söylemiştin.
Hala aynı yerdesin. 50 yaşındaki adamın oyuncağı olmuşsun sen ayrılıyorsun o seni kandırıyor. İnsan aklıyla bu kadar alay edilmesine neden izin verir anlamadım..
Cok fazla yalan soyluyor bunu anlayabiliyorum. Belki soyledigi her şey yalan.. Görüşmeyelim dedim

Bence bir bosluktasiniz ve bunu ulasmasi aslinda imkansiz olan biri ile dolduruyorsunuz. Bunu zamanla sizde göreceksiniz. Ama gün gelir sevdiginiz adamla evlenip yuva kursaniz bu yaptiklarinizdan feci sekilde utanacaksiniz. Esinizin duymamasina dua edeceksiniz. Acaba bu 50 yasindaki amca buna deger mi sence. Önce biraz iliskin bittikten sonra kendinle kalsaydin biraz belki bu hataya düsmeyecektin
Kesinlikle değmez. Evet yaptığım en saçma hata ilişkiden ilişkiye atlamak oldu..

Bak arkadaşım yazdıklarını yapıyor olabilirsin tabi ki ama bir seyin ya oluru vardır ya olmazı burda bir sürü insan size biseyler yazıyoo kimi sinirleniyor kimi iyiliğiniz için hepsi ama sonuçta birbirmizi tanımıyorz limse o yüzden kimseye kasıtlı birsey yazmıyor bak ne güzel anlattın ya kendini geliştirdiğini demekki zekan var zekanı kullan 50 yaşında bir insan senin o hayatına sana ayak uydurabilir mi uydursa diyelim ailen izin verir mi verse bile yada izinsiz pldu diyelim o insan senim enerjine ayak uyduramaz o yaşiycanı yaşamış herşeyden doymuş şu seninle yaşadığı sadece gençliğinde özlediği heycanlar inan başka bisey değil insanlar sana anlatmaya çalısıyolar ama önemli olan senin anlaman senin bunu kendine layık görmemen madem bu kadar aktif bir kızsın etrafına dön bi bak neler yaşayan yaşıtların arkadaşların vardır eğer bi adamı yanıma alıp koluma takıp işte bu benim sevgilim diye gururla yanımda taşıyamiycaksam o adam niye benim hayatımda olsun genç kızsınız bir gün karşınıza iyi bir insan çıkar bu yaşadıklarınıza çok pişman olursunuz hele yanınızda sevdiğiniz varken o 50 yaşındaki adamla bir yerde karşılaşsanız çok utanır ve kendinizde bilee nefret edebilirsiniz aklınızı başınıza alın ve onu beklemeden bitirin yazıp ikna etmeye çalışıyosa da kolayı var numaranızo değiştirin bu kadar basit
Haklısınız. Yanımda karısı aradı son görüşmemizde onunla konustu. Igrenc hissettim. Gorusmeyelim dedim bidaha

Haklısınız. Yanımda karısı aradı son görüşmemizde onunla konustu. Igrenc hissettim. Gorusmeyelim dedim bidaha
Sana bu kadar kendini iğrenç hissettiren bi insanla kendin için görüşmemen gerekiyooo emin ol söylediklerinin hepsi yalan evinde gayet iyilerdir karısıyla olan sana olur bncee yarın öbürgün karşına yaşıtın olgun sebi seven seninde sevdiğin biri çıkar çok pişman olursn bu yaşadıklarına en iysi görüşmemen o senin sevgilin bile değil hayat arkadaşın hiç olamaz

23 yaşında bir genç kızın 50 yaşındaki adamla işi ne ya
Bi kendinize gelin
Sizde hiç mi akıl yok
Bu kadar mı çaresizsiniz
Çevrenizde mis gibi kendi yaşınıza uygun yakışıklı adamlar varken amcayla işin ne
Göz zevkiniz de mi yok
Gerçekten komik ya

Sana bu kadar kendini iğrenç hissettiren bi insanla kendin için görüşmemen gerekiyooo emin ol söylediklerinin hepsi yalan evinde gayet iyilerdir karısıyla olan sana olur bncee yarın öbürgün karşına yaşıtın olgun sebi seven seninde sevdiğin biri çıkar çok pişman olursn bu yaşadıklarına en iysi görüşmemen o senin sevgilin bile değil hayat arkadaşın hiç olamaz
Doğru soyluyorsunuz.. Bitirdim bu sefer ya. Yanımda karısıyla konusması son noktaydı artık

Back
X