- 26 Aralık 2020
- 457
- 304
- 53
- Konu Sahibi forestfruitcake
Bak arkadaşım yazdıklarını yapıyor olabilirsin tabi ki ama bir seyin ya oluru vardır ya olmazı burda bir sürü insan size biseyler yazıyoo kimi sinirleniyor kimi iyiliğiniz için hepsi ama sonuçta birbirmizi tanımıyorz limse o yüzden kimseye kasıtlı birsey yazmıyor bak ne güzel anlattın ya kendini geliştirdiğini demekki zekan var zekanı kullan 50 yaşında bir insan senin o hayatına sana ayak uydurabilir mi uydursa diyelim ailen izin verir mi verse bile yada izinsiz pldu diyelim o insan senim enerjine ayak uyduramaz o yaşiycanı yaşamış herşeyden doymuş şu seninle yaşadığı sadece gençliğinde özlediği heycanlar inan başka bisey değil insanlar sana anlatmaya çalısıyolar ama önemli olan senin anlaman senin bunu kendine layık görmemen madem bu kadar aktif bir kızsın etrafına dön bi bak neler yaşayan yaşıtların arkadaşların vardır eğer bi adamı yanıma alıp koluma takıp işte bu benim sevgilim diye gururla yanımda taşıyamiycaksam o adam niye benim hayatımda olsun genç kızsınız bir gün karşınıza iyi bir insan çıkar bu yaşadıklarınıza çok pişman olursunuz hele yanınızda sevdiğiniz varken o 50 yaşındaki adamla bir yerde karşılaşsanız çok utanır ve kendinizde bilee nefret edebilirsiniz aklınızı başınıza alın ve onu beklemeden bitirin yazıp ikna etmeye çalışıyosa da kolayı var numaranızo değiştirin bu kadar basit3 yıllık ilişkimi bitirmeyi uzun süredir düşünüyordum zaten, bir anda olup bitmedi her şey. Bu arada üniversitede okuduğum bölüm kitap okumak ve makale yazmak üzerine zaten ama teşekkür ederim tavsiyeniz için:d Akademik anlamda da kendimi gelistiriyorum ve gelistirmeye devam edeceğim, ama bunun özel hayatımla bir ilgisi yok. Bir insanın bir anı bir anını tutmaz, hayatı boyunca bir sürü dönemden geçer ve her dönemde karar alma mekanizmamız aynı şekilde çalışmayabilir. Özel hayatımızla ilgili karar verirken işin içine psikolojik ve duygusal etkenler de girer ve bu yüzden her zaman doğru kararı doğru zamanda veremeyebiliriz. Ama bazen bu yanlış kararlar bir şeyler öğretir ve bu da gelişme aşamasına dahildir zaten. Hatamın farkındayım ve bitirecegim.