- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Biliyorum, tesekkur ederim mesajınız icin. Kendimi hice saydım bir kac aydır. Surekli dediginiz seyler aklıma geliyor fakat tamamen kopmak yerine sacma sapan histerik kavgalar ediyorum. Cidden yardım alacagım..Bence siz kendinize yönelin gelecek planı yapın içinde aşk da olan. İdealinizdeki aşk ve erkek bu değildir kesinlikle. Hatta idealinizde olmak istediğiniz insan bu olamazsınız. Bu adamın karısıyla sık veya az seviştiğini hepimiz biliyoruz. Size cinsel hastalık bulaştırma olasılığı çok yüksek. Tam anlamıyla size gelecek veremiycek bı adam için bari hastalık kapıp kendinizi riske atmayın. Velev ki karısından şuan boşandı diyelim.(ki bosansa çoktan bosanirdi) Maksimum 20 yıl sonra elden ayaktan kesilicek yine sevgi açlığı cekiceksiniz. Gidin bı hayvan sahiplenin hayatınız daha huzurlu olur ayol ben çok üzülüyorum hemcinslerimi bu kadar saf görünce. Karısına da ayrı üzülüyorum zaten. Kadınlar birbirini mahvediyor kendilerini mahvediyor siz istemediginiz sürece sizi kimse kandiramaz. İçinizde bı yerde zaten kandırıldığınizi biliyosunuz o kavgalar boşa degil. O adam ölene kadar bı posta da sizi aldaticak ve şuan aldatiyordur da