• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kendime ayarlasam diyen sevgili..

Ceylinim olay aynen şu

O mesajı arkadaşına atacakti ama sevgilisine attı

Çünkü geç yazıyordu diğer taraftan da diğer arkadaşına yazıyordu hatlar karıştı ve yediği haltin farkına vardi şaka yaptım dedi

Yani katmerli gerizekalilar bile böyle şaka yapmiyor

Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;

+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....

Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
Yas kac 15 falan mi ?

Bu iste baska bir is var. Eski sevgilinin ablasinin fotosuna neden bakiyor? Hadi bakti diyelim telefona neden indirmis? Hadi indirmiste neden gondermis? Bu basit bir saka meselesi degil. Kuzeniniz boyle karaktersiz biriyle devam etmesin bence.

Demi .
Hani bakar belki meraktan tamam da indirmesi onu göndermesi sacmalik.
Ya bosbogazlilik yaptı içindekileri döktü ya da gerizekalica bir şaka yaptı..
Bu iste baska bir is var. Eski sevgilinin ablasinin fotosuna neden bakiyor? Hadi bakti diyelim telefona neden indirmis? Hadi indirmiste neden gondermis? Bu basit bir saka meselesi degil. Kuzeniniz boyle karaktersiz biriyle devam etmesin bence.

Bence o da bilmiyor. Ayrilicam daha konusmayacagim diyordu şimdi de son kez arasam içindekileri doksem mi diyor . Ya sakaysa boşuna yazık etmiş olacak iliskimize diyor... Vallahi bilmiyorum
Her ihtimalde de guvenilirligini kaybetmis biri.

Kuzeniniz ne yapmayi dusunuyor?

ne demek telefonunu vermiyo ya, valla ben her türlü alırdım o teli. bak kuzenin görüşsün telini çaktrmadan alsın lavoboya falan gitsin yüzde yüz içinden bişe çıkcak yani

Resmen arkadasina atacagina kuzeninize atmis salak. Sevgilisi varken bu muhabbeti yapması ayri dert eski sevgilisinin ablasina göz dikmesi ayri dert yarin bi gun kuzeninizle ayrilirlarsa size de goz dikmeyeceginin garantisi yok. Ve sapık gibi kizin numarasini bulup takip etmesi apayri bi dert.

Bu ilişkinin nesine yazık edecek kuzenin Allah aşkına, anladığım kadarıyla kuzenin devam etmek istiyor bu adam ne yaparsa yapsın kabullenecek bi hali var sanki, yazdıklarından bunu anlıyorum.

Aman gözünü seveyim kuzeninin kullanamadığı mantığı sen devreye sok da kıza yazık olmasın.

Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;

+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....

Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
Herşey o anda biterdi :KK62:

Back
X