- Konu Sahibi cansuyumsen
-
forumda kaç kere yazdım bilmiyorum ama bildiğim tek şey var
KAÇAN KOVALANIR!!!
kendini biraz geri çek bakalım emin ol bu sefer o ilgilenecektir seninle.
her dakika tepesinde olursan ne kıymetini bilir nede yokluğunun ne demek olduğunu.
ufak süprizler yapmak istiyorsan elbette yap :)
kızlar sevdiğim insana benim oldukça hatalarım oldu.ama şimdi bunların hiç birini yapmıyorum.oda bana aşırı ilgisiz.onu kendime bağlamak ve mutlu olmasını sağlamak adına minik süprizler güzel davranışlar sergilemek istiyorum.lütfen bana yardım edin ne yapmalıyımmmmmmmmm?:enbuyukkk:
bayanssulusmile
eğer hataların olduysa kaçan kovalanır değil
hem suçlu hem güçlü de diyebilir sevgilin..
pişmanlıklar hatalar telafi edildiğinde bi anlam taşır
kesinlikle sana katılıyorum canım peki onu tekrar kendime bağlama için nasıl şeyler yapabilirim?
ben nedense hatalarının olduğunu okumamışım pardon
hatalarını elbette telafi et ama hataların büyük müydü ki sana karşı ilgisi azaldı
Birisini kendinize bağlayamazsınız....
Ne canım bu böyle halat bulun da sağlam olsun!
Adam sizi seviyorsa bağlanır zaten...
Sizin yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur..
Zorla kendinizi nasıl sevdireceksiniz?
canım beni sevdiğini biliyorum ama davranışları çok garip yani bi ikilem söz konusu bende bu yüzden tavrımı koyamıyorum net bişey sölemioarkadaş çevresinden nasıl soyutlayabilirim bunu.onlar olmasa herşey farklı olacaktı.bunuda yaşadım çünkü ne zaman bu çevreye girdi bizim ilişkimiz iyice kötüleşti ((((
kacan kovalanır dogru ama bu sevıyor anlamında da gelmz.erkeklerı az cok tanıorm artık baglamak asık etmek fln yok böyle taktıkler..bakıorm gecmıs ılıskılerıme kım uzerıme dustuyse pesımde kostuysa herseyıme katlandıysa suan bende gr degerı yok.ama nerde mantıgıma ters dusms zamanında ıse yaramaz cok da umursamams adam cok da degerlı olur benım ıcın...bence ugrasma seven adam gelır ugrastıranı da yolla gtsın deger verenle olacaksın bu dunyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?