Onu kendime nasıl bağlayabilirim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
6 yıl önce lisedeyken tanıştık onunla. 6 yıldır birbirimizi tanıyoruz ama devamlı bir ilişkimiz olmadı. Ayrılıklarla geçen koskoca 6 yıl... En başından beri ipleri ona vermiştim her konuda daha çok çabalayan bendim. Normal olarak hiçbir şekilde sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Ayrıldım ve bu sefer gerçekten bitti dediğim zamanlarda yeniden benimle iletişime geçti. Yüzyüze görüşüp konuşmak istediğini söyledi. Kendimi biraz naza çekip sonra kabul ettim. Öncekinden farklıydı konuşmaları uzun uzun pişmanlığını dile getirdi. Beni ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Tabii ki sadece lafta olabilir diye tamamen inanmadım zamana bıraktım. Eskisi kadar ilgilenmemeye çalışıyorum. Artık bu ilişki için o emek harcasın istiyorum. İlgisi eskiye nazaran daha fazla ama devamlılık bekliyorum gerçekten inanabilmek için. Bu süreçte bana önerebileceğiniz şeyler var mı? Yeniden yıpranmak istemiyorum. Bir de beni ailesiyle tanıştırması ne zaman uygun olur? Ne kadar süre sonra aile meselesini dile getirmeliyim? Ya da ondan mı bir adım beklemeliyim?

sizi ailesiyle tanıştırmak isteyen biri zaten tanıştırır. bu o kadar da büyük bir adım korkutucu ya da önemli bir aşama değil iki insan arasındaki ilişki için. bunu sürekli söyleyip yapmıyorsa iki şeyi düşünmelisiniz. 1) siz aileyle tanışma meselesini bir fetiş haline getirdiğiniz için sizdeki bu zayıflığa mı oynuyor? 2) aileyle tanışmak sizin için gerçekte ne ifade ediyor?
birinin sizi ailesiyle tanıştırması ilişkinizin sağlamlaşması anlamına gelmiyor. bunu bunca büyük bir mesele haline getirmeyin. 6 yıl insan ömrü düşünüldüğünde bir arpa boyu yol gidememek için uzun bir süre. ya yaşınızın küçüklüğünden kaynaklanıyor bir yere gidememeniz ya da gerçekten gidememesinden kaynaklanıyor. sizin bir şey dile getirmeniz gerekmiyor. bırakın sizi kendi ailesiyle ne zaman tanıştıracağına kendi karar versin. böyle meseleler için erkeklerin ağzına bakmayalım. bir beklentimiz olmasın. güçlü ve iradeli olalım biraz.

Şu an 22 yaşındayım çok fazla şey yaşadım tecrübe edindim ama işte tek taraflı bir çabayla yürümedi sağlıklı bir ilişkimiz olmadı. Yazdıklarınızda çok haklısınız beni ailesiyle tanıştırınca her şey mükemmel olacakmış gibi düşünüyorum. Bundan sonra gerçekten dediğiniz gibi güçlü bir kişi olmak istiyorum. Kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç olmadan yaşamak istemiyorum

hayatta ne yaşadınız bilmiyorum ama inanın her zaman daha fazlasını yaşamış insanlar oluyor. o yüzden kendi kendinize ben çok şey yaşadım demeyin. 22 yaş erkeklerin sevgisini dert etmek için çok erken bir yaş. eğitiminize, kariyerinize odaklanın. bir erkeği önceliğiniz yapmayın.
sevilmek, değer görmek güzel histir. ama olmayınca olmuyor. insan en büyük hataları sizin yaşlarınızda yapıyor. hiç değmeyecek insanlar için gözünü karartıyor, kendini bazen aşağılık bile hissediyor o insanın sevgisi karşısında. ama yaş aldıkça anlıyorsunuz. bazı şeyler aslında gerçekten birbirini seven insanlar için kolay aşılıyor. benim kısmetimde, kaderimde, geleceğimde (artık hangisine inanıyorsanız) bu yokmuş deyin. daha çok gençsiniz. karşınıza çok fırsat çıkar.

Hem o emek harcasın diyorsun,hem de ailesiyle tanıştırmasını istemeyi düşünüyorsun...Kendini fazla kaptırmamanı öneririm.Seninle ciddi düşünen erkek etrafında pervane olur.Daha 22 yaş çok genç.Aramızda 3 yaş var ve ben kendime yeterince olgunlaştım diyemiyorum,hala insanları tanımaya ilişkileri çözmeye çalışıyorum.Bence biraz rahatla,kaderini hiçbir zaman bir erkeğe bırakma,aşık olsan bile gitmeyi bilecek kadar güçlü ol.Karşındaki erkeğe karşı ileri adım atma,bırak,seviyorsa zaten nolursa olsun gocunmadan senin yanında durmasını bilir.

Zzor Bi durum ilgiyi kesmem iyi olmuş. Ama aile tanışması evliliğe ilk adımdır. Adam maddi manevi evliliğe hazır birimi. Değilse hiç zorlama
. Evliliğe hazırsa biraz bekle yine tık olmazsa zamanına ve sana yazık

5 ay önce size barıştığımızı beni ailesiyle tanıştıracağını söylemişti. Üzerinden cok geçmeden yani 1 2 hafta sonra tanıştırdı beni ailesiyle. Benim ailemden yalnızca teyzem biliyordu annem ayrı olduğumuzu sanıyordu. Babası anneme söylemem gerektiğini sonrasında tanışma söz nişan gibi şeyler söyledi. Anneme bir iki ay sonra söyledim. Bana babasının anneme söyleyip söylemediğimi sorduğunu söylüyordu. Sonra aile tanışması olsun diye ısrar etti. 2 3 hafta önce annesi ve bir komşusuyla bize geldiler. Ben üniversiteyi bu yıl bitirdim seneye kpssye gireceğim annem annesine 1 yıl nişanlı kalırlar kabul edersiniz dedi. Kadın eşiyle konuşacağını söyledi. Ben zaten tanışmaya gittiğimde de söylemiştim bunu. Ama sonra ses seda gelmedi benden uzaklaştı sıkıntılarım var deyip. Ama her gün müzikli araba storys, kuzenlerle gezmeler... buluşalım dediğimde reddetmeye başladı ben de 3 gün önce konuşup bitirdim bana sen bilirsin dedi. Aile tanınmasından önce aramiz iyiydi acaba ailesi mi istemedi onu düşünüyorum...

Çok kararsız bir insan var karşınizda o nedenle tek taraflı olmuyor yürümesi zor aile olayima

Aile olayina emn olmadan girneyin
Ailesiyle tanıştırınca işler ciddiye gidiyor, değişmiş diye düşünmüştüm ama sonra böyle olunca bi afalladım. Belki kendisini evliliğe hazır hissetmiyordu o zaman neden beni ailesiyle tanıştırdı? Son zamanlardaki sıkıntım var deyişleri de ayrılmak için bahanelerdi ama ben demesem ayrılmayacak böyle uzatacaktı.

Ailelerle tanıştırcam demesinin ardında ciddiyet arama. Erkeklerin aile ile tanıştırması bağlayıcı değil. Bugün seni tanıştırır yarın Ayşe 'yi.

Ailelerle tanıştırcam demesinin ardında ciddiyet arama. Erkeklerin aile ile tanıştırması bağlayıcı değil. Bugün seni tanıştırır yarın Ayşe 'yi.
Ilk defa böyle bir sey başıma geldiği için ciddi olduğuna inanmıştım. Peki ama o zaman neden tanistirirlar ki? Ailesi demez mi bu ne her önüne geleni getiriyorsun diye

Ilk defa böyle bir sey başıma geldiği için ciddi olduğuna inanmıştım. Peki ama o zaman neden tanistirirlar ki? Ailesi demez mi bu ne her önüne geleni getiriyorsun diye
Dememe ihtimali var. Çiçek çikolata ile kapına dayanamadıkça ailesi ile, güvenme.

Dememe ihtimali var. Çiçek çikolata ile kapına dayanamadıkça ailesi ile, güvenme.
Doğrudur haklısınız. Ama birlikteyken ne zaman aileler tanışacak babam sorup duruyor ben de istiyorum falan diyordu. Sıkıştırıp duruyordu beni belki de babasının yüzünden. Anneler tanıştıktan sonra annesi ne aradı ne haber gönderdi büyük ihtimal istemediler. Bir hazırlık yapmıştık bir özenmiştik nasip değilmiş. En çok zoruma giden açık açık ayrılmak istiyorum demeyip benden sıkıntılarım var deyip uzaklaşması oldu.

Böyle tipler genelde içten pazarlıkli oluyor samimi değiller uzak durun zaman kaybı eger aklında siz olsaydınız sadece size bunu gösterirdi

O sıkıntılar bi sana, bir daha yeterince severse birini, sıkıntı mıkıntı kalmaz.

Böyle tipler genelde içten pazarlıkli oluyor samimi değiller uzak durun zaman kaybı eger aklında siz olsaydınız sadece size bunu gösterirdi
Gelecek vaatleri ediyordu bana hepsi yalanmış bilemedim salak gibi inandım. Söz nişan diyerek başımın etini yiyen insan o tanışmadan sonra gitti, yerine ben aramazsam aramayan, buluşalım dediğimde reddeden bir insan geldi. 2 3 hafta anca götürdük yani sinyalleri alınca baktım ayrılacağı yok ben bitirdim. Onun da işine geldi zaten. En son konuşmamızda bana doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı hep sustu arada bi güldü, ofladı. Kuruntu yapıyormuşum güya. Bir sey dediğimde ya sen iyi misin diyordu hep sanki ortada sorun yok ben uyduruyorum.

Aynısı bende de vardi ikilemdeydi o ayrıldı sonunda bi de baktim nisanlanmis meğer onunla da görüşüyormus o kız kapalı ve akrabası olduğu için onu seçmiş kurtulduguma seviniyorum

Aynısı bende de vardi ikilemdeydi o ayrıldı sonunda bi de baktim nisanlanmis meğer onunla da görüşüyormus o kız kapalı ve akrabası olduğu için onu seçmiş kurtulduguma seviniyorum
Kesin ailesinin de uygun gördüğü biri olduğu için seçmiştir. Biz kızlar genellikle erkekler için ailemizi karşımıza aliriz ama erkekler ailesi yok desin çoğu hemen kestirip atar. Ailesi kimi uygun görüyorsa onunla olur ve genellikle sizinki gibi ya aileden ya da memleketten biri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…