Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri önü kısa arkası uzun biraz kabarık abiye arıyorum

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar nişanım için biraz değişik cici bici bişey olsun istiyorum pekte resim bulamadım nette giyenleriniz vardır muhakkak
bana resim ekleyebilirmisiniz

Son düzenleme:
Konu icerik nedeniyle Söz,Nisan,Kina Elbise Modelleri basligina tasinmistir.

canım kardesımde benım nısanımda gıymek ıcın bu tarz elbıse dusunuyordu once carsıdakı magazaları dolastık bı cok model buldu daha sonra moda evlerıyle konusunca bu kararından vazgectı cunku herkes bu sene o cok moda o yuzden bı dugune gıdınce 3 5 kısının ustunde gorebılırsınız dedıler. bence sende bunu goz onunde bulundur. senden baska bı kısıde daha böle bı model olursa belkı uzulebılırsın

aşkın göksu da bu tarz önü kısa arkası uzun kuyruklu beyaz ve lila renginde çok cici bir elbiseyi kardeşim benim düğümüm için beğendi fiyatı 500TL. Bir çok mağza gezdik aklı halen o elbisede vaktiniz olduğunda bence gidip görün derim bakırköyde 2 dükkanı var....

sağolun kızlar yorumlar için
pek sanmıyorum ya düğünümde o tarz bişey giyiceklerini en azından benim çevremdekiler burası ilçe olduğu için
giyselerde abiye giyerler heralde benim aradığım model aslında hani bana herşey yakışırda bi kız giymişti onun kırmızısı veya pembesi olabilir öyle kabarık kat kat biraz daha bile kabarık olabilir bursada bakıcaz bakalım inşallah bulurum aradığım gibi nettede resim bulamadım

bursada mağazası varsa bakarım muhakkak ama İstanbula yolum düşer mi bilmiyorum :26:

bursada mağazası varsa bakarım muhakkak ama İstanbula yolum düşer mi bilmiyorum :26:

tatlım suandaa bursada hemen hemen butun magazalarda moda evlerınde ve kapalı carsıda bu tarz elbıseler var ben bı ay once falan baya dolastım cok yerde var modeller

çok sevindim valla ,çok sağol canım
ben bulurumda fazla bulamam diye düşünmüştüm
nasıldılar tatlım böyle fırfırlı kabarık modeller varmıydı tüllü falan yoksa geneli tualet tarzı mıydı merak ettim
Bide bursada hangi firmaları önerirsiniz arkadaşlar biz kapalı çarşıya bakıcaz ama caddelerdede görüyorum birsürü gelinlikçi hoşuma giden modellerde oluyo

canım tarakçılar, halit, sevim, arda gıbı butıklere bakabılırsın.bıde bı yer daha var gusel elbıseler olan ama adını hatırlamıyorum tarıf edeyım setbasına gıderken cetın magazasının yanında...buralara bak muhtemelen begendıgın bısı olur

CANIM senin aradığın elbiseden ben de arıyorum.Hani şu yetenek sizsiniz programında küçük bir kız vardı ya'jutem jutem'diye şarkı sözleri olan yabancı şarkı söyleyen kız.İşte ben de kırmızı onun ki gibi bir elbise istiyorum kınam için.Bulursan bana da söyle.

tamam canım söylerim tabi
inşallah bulabilirsem
merak ettim şimdi nette ararsam bulurmuyum ki izlememiştim

evet gördüm canım aynen onun gibi bişey arıyorum işte yalnız etek kısmı tülden ve birazda taş işlemeli parıldak olsa süper olur

evet gördüm canım aynen onun gibi bişey arıyorum işte yalnız etek kısmı tülden ve birazda taş işlemeli parıldak olsa süper olur

canım bence hayalındekı gıbı bı elbıseyı tamanalamıyla bulman zor... dıktırmeyı denesen herseyını ıstedıgın gıbı yaptırabılırsın

Bu kadar bulabildim :)

canım bence hayalındekı gıbı bı elbıseyı tamanalamıyla bulman zor... dıktırmeyı denesen herseyını ıstedıgın gıbı yaptırabılırsın

inşallah bulurum diktirmeyi bende düşündüm canım ama güvenicen sağlam terzi bulman lazım bende biraz takıntılıyım biyerinde ufacıkta olsa istemediğim bişey olsun takarım :93:

ben de önü kısa arkası kuyruklu bir elbise arıyorum! kabarık modeller daha çok var sanki (istanbuldayım) ben istiyorum ki ya önü sadece tülle kabartılmış olsun, ya da tamamen düz ve hatta dar olsun... bakalım bulabilcek miyim. bu arada senin istediğin gibi değil ama hafiften kabarık etekli saten bir modeli bakırköy'de 180 liraya gördüm. onun dışında gördüğüm modeller genellikle tafta ve 400-500 civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…