onu nasıl etkilerim

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
Merhaba kızlar arkadasım var yakın bir arkadasız birbirimizle lanlı lunlu cok rahat konusıyoruz ama 3senedir arkadasız ama bu sene bende garip birşeyler oldu etkileniyorum.ondan bu gün artık lanlı lunlu konusmayalım dedim nie dedi bir kıza yakısmıyor kımseye demicem.dedim bana söyle sadece bişe olmaz aramızda dedi düşünün napıcam ben

bence bır msj la basla ıse ona ona olan ılgınle ılgılı kucuk bır msj at aklına soru ısaretı bırakacak cınsten dırek askı ılan etme ama en azından aklına gır bır sevgılısı hoslandıgı bırı yoksa tabı eger varsa caban yersız ve uzucu olur hayırlısı olsun cnm

Bakımlı mısın bilmiyorum ama kendine normalden biraz daha bakımlı ol güzel doğal bir makyaj havali fönlü bir saç şık bir giyimin olsun mutlaka. Çünkü herkes öncelikle dış görünüşe bakar. Yok mok deseler de. Sonraki etken doğal olmalısın. Çünkü bir insan en çok yanında rahat ettiği kişiden vazgecemez yanında mutlu olur. Doğallıktan kasıt en yakın arkadaşının yanında nasıl rahatsan nasıl sacmayalabiliyosan öyle. Şıkır şıkır ol. Yanında alımlı bir kız olduğunun farkına varsın tabi bunları yapman için bulusmak iste. Ve gece sabaha kadar bol kahkahali konusmalar da çok etkili. Yani önceliğin dış görünüşünle içinin güzelliğini bir arada göstermen olsun. Her yönden etkile daha sonra güzel sohbetlerle pekistir. Küçük taktikler yap bunlardan sonra kiskandirma olaylari falan derken baktın olmuyo bakma bence:/

Küçük mesajlarla başlayıp diğer arkadaşlarımın dediği gibi devam etmelisin ki...önce kendine güven:))

Cok sagol peki hergun mesaj atan bn olmak istemıyrm 3 5 gn atmayaym o atıyor zaten ama arkadasca yani.ötesi yok onda bundan eminim atsam mı her gun her gün??

Cok sagol peki hergun mesaj atan bn olmak istemıyrm 3 5 gn atmayaym o atıyor zaten ama arkadasca yani.ötesi yok onda bundan eminim atsam mı her gun her gün??

Her gün her gün olmaz bence güzel bi bulusmayla onun aklına gir bulusmadan olmadiysa başka şeyler dene. Arkadasligina fazla alıştır. Aklına girdiysen de kendini agirdan al unutma kaçan kovalanır. Baktın anlamıyo itiraf et

Şu an için aklına girmiş değilim ama görüşmek kolay aynı bölümdeniz birçok dersimiz ortak pazartesi görüşcez okul.açılcak zaten onun yaşadığı şehre gitcez gezmeye sonrada bize yemeğe gideriz dedi bende olmaz dedim hani sonuçta ailesi ne der filan die oda nolcak seni bir daha görcekler mi sanki dedi arkadaslarımda git annesinin yanında hanım hanımcık ol annesi bile aklına seni sokabilir diyorlar ama nr bileyim ailesi sonuçta... Aklında kötü birşey gecmediğinden eminim oğrenci evinede kaçkez gittim oturuyoruz gırgır şamata eğleniyoruz ama ailesinin evi olunca iş değişiyor işte:) yordum senide kusra bakma:)

Yok önemli değil aile işini bilemiyorum ama dedigim gibi ilk görüşte aşk olmadiysa onu etkilemen lazım her yönden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…