onu nasıl etkileyebilirim

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
318
slm kızlar iyi akşamlar öncelikle benim gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni var benim dersime gelmiyor ancak ben ondan çok etkileniyorum sarışın birisi onu gördüğüm zaman içimden birşey akıyor sanki onu nasıl etkileyebilirim önerilerinize ihtiyacım yaşı da benden büyük bu arada lütfen yardımcı olun teşekkürler

hocan bekar mı :) Öncelikle ondan etüt iste birebir , beraber çalışırken onun gözlerine bak arada bi kalemi tutarken elin onun ellerine deysin bi erkek bundan etkilenebilir. ve saçma sapan hareketler yapma olgun ol arada bi gülümse :) ve sohbet ederken sevgili konusunu açabilrsin mesela şakaya vurarak ee hocam ne zmn evlenmeyi düşünüosnuz gibi. :)

sanırım evli parmağında alyans gördüm

hocan bekar mı :) Öncelikle ondan etüt iste birebir , beraber çalışırken onun gözlerine bak arada bi kalemi tutarken elin onun ellerine deysin bi erkek bundan etkilenebilir. ve saçma sapan hareketler yapma olgun ol arada bi gülümse :) ve sohbet ederken sevgili konusunu açabilrsin mesela şakaya vurarak ee hocam ne zmn evlenmeyi düşünüosnuz gibi. :)

ondan etüt isteyemem çünkü dersime gelmiyor merhaba demişliğim bile yok kendisine

Parmağında alyansı varsa elbette evli veya nişanlıdır.Bir şeyler vardır yani.
O yüzden canım sen adım felan atmadan hiç bir şekilde onu unutmalısın.
Uygun bir durum değil çünkü.
Yaşın kaç bilmiyorum ama aranızda bir şey geçmeyen birisi sonuçta.
Karşılıklı aşkı yaşayabileceğin birisi elbet çıkar karşına uygun zamanda

Alyans varsa parmağında hiçbişekilde etkileme yoluna girme aklından çıkar kesinlikle doğru bir düşünce değil.

Parmaginda alyansi gordukten sonra bile burda onu nasil etkileyebilirim diye konu aciyorsun ya.. :53:
Allah bencil insanlarin serrinden korusun hepimizi! :53:

bo$una yorma kendini bakmaz sana ba$kasi varsa
alyans (sahibi )olan parmaklara etkilemek için dokunupda kendini reezil etme sakin

Sanirim evli mi ? Bu nasil bir sey yaa.. Parmaginda yuzuk oæan bir adamimi etkilemeyi dusunuyorsun.. ?Sana diyecek birsey bulamiyorum !!!

empati yaparak yorum yapacaktım taki alyansı var diyene kadar sok oldum silkelen kendine gel derim. Bunun adı her ne ise sen ister ask de hoşlantı de sen kendini o adamın eşi yerine koy ve senin sevdiğin insana böyle duygular böyle etkileme planları yapılıor ne yapardın ne kadar üzülürdün değil mi hiç hoş değil ! üzülen sen olursun sen olma derim cnm

yaşın küçük sandım, en fazla 14-15 falan, ondan ilk yüzümde tebessüm oldu, çünkü ben de yaşadım çok platonik dershane olsun okulda olsun, yakışıklı bir hoca gelir dershaneye ve bütün ergenlerin dibi düşer, salak salak aval aval adama bakar dururduk :9::9::9::9: hey Allahım ya, çocukluk işte :1::1:

ama hakkımda sayfanda Lisans okuduğun yazıyor yani sen 20 li yaşların üstündesin, pes diyorum, evli barklı adama aklın başın yerindeyken neden yan gözle bakarsın anlayamadım, platonik ergen çağlarını çoktan geçmen lazımdı.

ya şimdi o adamdan etkilenmiyorum nasıl birşey bu ya yalnızlık başıma vurduğu için mi böyleyim acaba bir gün etkilendiğim kişiden ertesi günü etkilenmiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Back
X