onu nasil pisman ettirebilirim

kapalikutu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
95
1
6
35
İzmir
3 yillik birlikteligim bitti.evlenme planlari yaptigim insan bitti deyip gitti.benim hatalarim coktu.ikimizde cok baskin karakterleriz.o cok inatci ve egosu hep tavan.(aslan erkegi)bugune kadar arada sirada kavga ediyorduk tabii ama hep barisiyorduk.benim hatam o tamam konuyu kapatalim dedikce ben o konuyu cozmekten yana oldum.bana gore hali altina kaldirmaktansa onu yok etmek daha saglikli diye dusunurdum.ama malesef degilmis.yine bu sekildeki bi tartismadan sonra bitti dedi.ben aradim msj attim ozur diledim ama tavrini degistiremedim.onun da beni cok sevdigini adimgibi biliyorum.bu karari mantigiyla aldi cunku gelecekten yasiycamiz sorunlardan korkuyodu.son bir yildir isten dolayi ayri sehirlerdeyiz.ne gorebiliyorum ne haber alabiliyorum.ortak cevremiz cok az.onlarda hep evli barkli ciddi tipler.cok samimi olmadigimiz icin onlara da soramiyorum nasil diye.ben onu canimdan cok seviyorum hala canimi cok yakti.o da bunu hissetsin istiyorum.simdi bu saatten sonra ben nasil davransam ise yarar ya da yarar mi

o demese sen bitti diyecektn değil mi cunku bu tür ilişkilerde bu sona sürüklüyor yaşananlar çiftleri, ikisininde canına tak edıyor biri tetiği çekiyor. simdiyse sen kabullenemiyorsun onun senden vazgecmesini...

Konu kapanmış bence...
Hiç üzerine gitme artık

onun için bittiyse
senin içinde bitsin
madem o seni bu kadar kolay bitirdi sende onu bitir
arama sorma
ne hali varsa görsün

Pişman olursa ne olacak peki? Yani umduğun nedir?

Ne senin üzüntün azalır, ne geçen zaman geri gelir. Üstelik bazı sorunlardan dolayı bitmiş ilişki. Hani aldatsa, kandırsa, şiddet içeren tavırları olsa vs onun da çekmesini istemeni anlarım biraz ama biten ilişkinin acısıyla hareket etmek kimseye fayda getirmez. Hatalardan ders alıp geçirdiğiniz güzel günleri kar sayabilirsen en sağduyulu tavrı göstermiş olursun.

amaç ne geri kazanmak mı, intikam almak mı? anlattıklarına göre hani yeniden olur mu gibi geldi bana. üzerine baya zaman geçmiş ve farklı şehirlerdesiniz. aynı kitabı ki sorunlu bir sıkıcı bir kitabı yeniden okumak çabuk sıkar ve yorar ikinizi de. hem de severken ayrıldıysa mantığı tamamen kabul etmiştir sensizliği. intikam olayına da gelince sana şu andan sonra pozitif bir katkısı olmayan bir şey sadece sana zarar verir. bence uzaklaşmaya çalış içinde bu insandan.

sorunları çözeceksiniz tabi ki çözmezseniz yine hortlar gelir önünüze, he kısa süreli bi ilişki düşünüyosanız kapatın konuyu anı yaşayın ama uzun yıllar sürecek bi ilişkide çözülmeyen hangi sorun size mutluluk getirir? sadece günü kurtarırsınız.

soruna gelince senin ne kadar mutlu olduğunu görürse o kadar pişman olur

Bitti deyip bir daha donmemisse vardir bir planı bence kendini harap etme onun pişman olmasını beklemek kendine yapacagin en büyük haksızlık olur. Onun pişman etmek için atacagin adımlarda senin daha sonradan çok üzülmene sebep olur. Kafana takmamaya çalış gez toz eglen her acı zamanla geçer bunu unutma.zaten erkek arkadaşının içinde bir sevgi bağı varsa er geç sana döner kesin seviyor diye de iddali olma erkekler bazen sağ gösterir sol vurur. Ayrıca kendini de suçlama ayrılık sonrası insan bir dönem o psikolojiye giriyor galiba ben hataliyim diye benimde başıma geldi çünkü. Ama sular durulunca daha mantikli düşünürsün yaptığın şey bir hata değil sorunların üstünü kapatmaktansa yok etmek daha mantıklı. Benim eski erkek arkadaşımda öyleydi tamam tartismayalm die haklida da olsa haksizda olsa kapatirdi konuyu ama beş yıl sonunda kötü bir bitiş yaptık. Şimdi çok iyiyim çok şükür Allah herkesin yolunu açık etsin mutlu olsun oda ve bende.

yani ben de hiç sevmiyorum bir konuyu konuşurken ya da tartışırken irdeleyip kurcalamayı..

kapatalım bu konuyu demişse sevgiliniz kapatın gitsin..yani her konu da kurcalanıp açıklığa kavuşturulacak değil ya..

rahat bırakmanız lazımdı..

yani gelecek olan hayattan da korkmuş olabilir..

neden akışına bırakmayı denemiyorsunuz ki..sonrada nasıl yaparım da intikam alırım..ya da nasıl olur da tekrar barışırım diye düşünüp duruyorsunuz..

bir daha barışsanız da yine konuları irdelemeyeceğiniz başını şişirmeyeceğiniz ne malum...

yaşadığınız olaylardan biraz ders almalısınız...bir daha aynı hataları yapmamak için..

Son düzenleme:
Aradan o kadar zaman geçmiş farklı şehirlerdeyken o dediğiniz nasıl olucak :44: Erkek milleti sevse gelirdi.. Bitti dediyse bitmiştir.. Sen artık bu saatten sonra başka birine bak.. Onu kafandan çıkar at.. Sürekli onu düşünürsen kendine acı çektirmiş olursun. En doğrusu onu unutman canım

sessiz kal..ikiniz için de yalnız kalıp düşünmek için bir fırsat olur. uzunca bir zaman sensiz yapabiliyor ve geri dönmek için adım atmıyorsa zaten o insan senin için doğru kişi değildir..

Aradan 1 yıl geçtiyse biraz zor gibi belkide kendine başka bir hayat kurmaya başlamıştır bile :44:
Eğer onu hala seviyorum ve yenide başlamak istiyorum deseydiniz .bir mesaj atıp basit bir " Nasılsın " diye sorabilrsin derdim
Ama sen hala Onu nasıl pişman ettireceğinden bahsediyorsun.Yani ayrılıkta seni çok değiştirmemiş gibi ..Eger onu pişman ettirip
sonra bırkıp gideceksen hiç uğraşma zamanına yazık yoluna devam et yeni sayfalar aç.. Yok seviyorum vazgeçemiyorum diyorsanda biraz kendini ve düşünce yapını değiştirmeye çalış ozaman ..
Hakkınızda hayırlıısı...

yanlış anlaşılmışım galiba.biz bir senedir sadece ayrı şehirlerdeydik iş dolayısıyla.ama gene beraberdik.ayrılalı daha on iki gün oldu

aradan çok zaman geçmediyse yani 2 ayı geçmediyse hatanın biraz da sizde oldugunu sylemişssinz arayıp

kavga ederek ayrılmayalım istedim diye başlayarak kesinlikle ağlamadan, yalvarmadan kesinlikle suçlamadan ayrılığın sizin içinde mantıklı olduğunu ayrı şehirlerde olmanızın sizi zorladığını görüşememenin yıprattgnı anlatark kişiye değil ilşkiye karşı sorunlarınızı açıklayp.. sevginin yeterli olduğu yerde bu sorunlarının aşılabileceginı ama sızın basaramadgnzı söyleyip güzel dileklerinzle kapatın..

bu konuşma onu da düşünmeye sevk edebiilir sizin ne kadar güçlü ve mantıkla ayakta durduğunuzu görüp işte şimdi o da benden vazgeçiyor diyebilir ve bunun ardından bir çaba içine girerse bi adım daha atarsınız..

ama eğer tepkisiz kalırsa ve umursamazsa... kendinize yeni bir sayfa açmanın vakti gelmiştir.

aslında sadece ayrılalı on iki gün oldu.derdim intikam falan değil zaten.su an çok kötu oldugum için belki de onun da canı yansın istiyorum. ben hata yapıyorum arada sırada yukarda anlattıgım gıbı.ama kendımı ve degıstırebılcegım yanlarımı da bılıyordum.onun için böyle bi konudan bıtmıs olması daha da canımı yakıyor.yanı bence duzeltebılırdık

sorunun ne olduğunu ikinizde çzömüşsünüz aslında.
bir ipte iki cambaz oynamaz.
bunu ilk anlayan erkek arkadaşınız olmuş hepsi bu.
sizde böyle düşündüğünüze göre tekrar barışmanın bi yararı var mı?

onun da bana ve kişiliğime cok ters gelen tarafları var.ama ben hıcbır zaman sımdı bıle bu nedenlerden dolayı ayrılmayı dusunmedım bıle.o da bazı zamanlar benı cok uzdu ama ben hepsını unuttum onu öyle kabul ettım.böyle anlatınca sankı sureklı kavgalı gıbı bı ilişki gbi duruyor ama bız yanyanayken özellıkle hıc kavga etmezdık.çok güzel zaman gecırıyorduk.nasıl tum bunları unutup.kendını bana bu kadar kapatabılıyor,bunu nasıl basarıyor anlayamıyorum

samimi olarak birşey söyleyeceğim eğer yanlış anlmassan canım; karşılıklı hatalardan değil de benim yaşadıgım başka idi aileler üzerin bi konudan dolayı saçma sapan bi yerde bitti üzüldüm falan vs karşıdakide baskılara dayanamayıp bitirdi ama bizmde dünya kadar sorunumuz vardı.. sonra ben hiç düşünmedim pişman ettirmek falan, intikam beni üzdü o da üzülsün.. neden yapayım ki sen kendine yeni bir şanş vermedikçe aklında intikam pişma ettirme düşüncesi oldukça yeni bir hayat mutlu bi hayat illa evllik vs demiyorum, mutlu bi hayat kendinle kendi başına mennun oldugun bi hayatda olabilir, ben bunu yapmamda epey zaman aldı.. şiömdi 4 yıldır evliyim ve evladım var her sabah oğlumu görüp şükrediyorum.. evet eşimlede dört dörtlük değiliz süper değiliz ama kendime ayna tutup hatalarımı farkedip güzelleştirmeye çalışıyorum mutluluğumu.. en güzel ceza affetmek umrumda da değil evlendimi bekar mı? sözlü mü nişanlımı, her sabah güzel yavruma bakarak şükrediyorum, şu an karşımda görsem herkes gibi biri benim için bi değer taşımaz olumlu olumsuz.. kendi cezalandırma canım, affederek karşıdakini cezalandır, kendini ödüllendir!!!

o demese sen bitti diyecektn değil mi cunku bu tür ilişkilerde bu sona sürüklüyor yaşananlar çiftleri, ikisininde canına tak edıyor biri tetiği çekiyor. simdiyse sen kabullenemiyorsun onun senden vazgecmesini...

işte en acısı da bu ya. ben 3 yıldır onun da bır suru bana ters gelen yanı olmasına ragmen ayrılmayı hıc dusunmedım.dusunmezdım de.o da bunu adı gıbı bılıyor.en buyuk aptallıgım ona bugune kadar almadıgı kadar cok sevgı verdım durdum.hep pohpohladım.diyorum ya zaten burcu aslan kendını cok önemseyen hep ilgi bekleyen biri.ben de hep oyle davrandım.bu kadar cabamın sonucu bu mu olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…