- Konu Sahibi kapalikutu
-
kızlar bişey sorcam bu konuda bilgisi olan var mı? şimdi benım facebook yok.yani nasıl oluyor bılmıyorum da gercek ismimle degılde ne bıleyım baska bı ısımle yanı böyle ısımde degılde nıckname gıbı bı isimle facebook hesabı acılır mı.yanı öyle bişe var mı
seni anlıyorum canım yazık ediyor kendini seven bir insanı kaybediyor.erkekler ciddi bir ilişkiden sonra sanırım özgürlük istiyor.ama kendini kandırıyor.bence seni unutmak için macera arıyor.3yılmı cıktınız uzun bir süre 3 yılsa.yazık olur.k kuzum sakın öyle kötü seyler yazma.güzelce konus bence.cocuk degilsiniz 2 nizde calısıyosunuz.olgunsunuz.konusarak halledin ama tartısmadan istersen msj at konusmaya bak sonra onu sorarsın aranız iyi olunca bence
yaptigi seyin eminim ne kadar basitce oldugunu sabah ickinin etkisi gecince eminim o da farkedicek de.beni su konuyla ilgili en cok uzen onun yuzunden ayrildigimiz birini takip etmesi.onceden sadece bikac kez aratmisti.ben de gormus ve ayrilmistim.simdi aratmayi da gectim takip ediyor.kizi 4kisi takip ediyor biri de o.hem de benim onu takip ettigini kuzenimin facesinden gorcegimi bile bile
canım bişey diyemiyorum inan kaybetme korkusu yasamıyo demekki her içtiğinde baskasınamı saracak.hiç hosuma gitmedi.ne yalan diyim.bekle bence sadece.bişi yapma.belkide senin bitirmen için öyle bişey yapmıstır ki göresin.olan sana olyo.o içip keyfine bakıyo.kendine yazık etme.omerak etsin seni.suan düsüncelerim degişti bu hareketlerinden dolayı insallah dogru yolu görür
yanlış anlaşılmışım galiba.biz bir senedir sadece ayrı şehirlerdeydik iş dolayısıyla.ama gene beraberdik.ayrılalı daha on iki gün oldu
hımm yani bu durumda benım umut ettıgım gıbı bıse yok mu.ben ne bıleyım karar verdı ama hala emın mı degıl ne bıleyım en azından esyalarımı vermeyı dusunmuyo flan gıbı umutlanmıstım.bı de bu arada ben ondan habersız yanı onayını almadan bırını gönderseydım eşyaları almaya cok kızardı hem de cok.onun ıcın onu tanıdıgım ıcın ben de ne bıleyım umutlanmıstım
canım zaman zaman tartısıyoduk her ılıskı de oldugu gıbı ama o hersey hep cok guzel olsun hıc kavga olmasın dıyen bı adamdı.ıkımız de hala bırbrımızı cok sevıyoruz.33 yasında ve bu zamana kadar hep yalnız kendı kurallarıyla yasamıs hayatına gıren yanı cıddı anlamda gıren aılesıyle tanısan ılk ınsan benım.hep sıradan deger vermedıgı gelıp gecıcı seyler yasamıstı ta kı benle beraberlıgıne kadar.çok mutluyduk.benı gercekten sevdıgını yurekten bılıyorum.bıraz kıslıklerımız farklı.yanı o da ben de cok keskın yapılardayız.mesela bı konuda tartısınca o hep susardı ben tam tersıne hep konusurdum o da buna sınır olurdu.gene boyle bı konu olmustu ıste.o da bu sefer sen hıc degısmıycen dıyıp bıtırdı.yanı gelecekte de bırbırımızı cok sevsek de böyle sorunlar yasıycamızdan korktu.o kadar aradım msj attım.ama hep kararlı davrandı.napcamı bılmıyorum artık.kımseyle konusmuyor.haber de alamıyorum.delircem sessizlikten
onun da bana ve kişiliğime cok ters gelen tarafları var.ama ben hıcbır zaman sımdı bıle bu nedenlerden dolayı ayrılmayı dusunmedım bıle.o da bazı zamanlar benı cok uzdu ama ben hepsını unuttum onu öyle kabul ettım.böyle anlatınca sankı sureklı kavgalı gıbı bı ilişki gbi duruyor ama bız yanyanayken özellıkle hıc kavga etmezdık.çok güzel zaman gecırıyorduk.nasıl tum bunları unutup.kendını bana bu kadar kapatabılıyor,bunu nasıl basarıyor anlayamıyorum
aramız tekrar düzelir mi düşüncesinden ziyade sizin onu pişman etmeye çalışmanız sizin egonuzun da kabarık olduğunu gösteriyor gibi...ayrılık kararını mantığıyla aldığını söylemişsiniz.. zaten kararlar mantıklı düşünerek alınmalı ki doğru sonuca götürsün değil mi! yoksa herşeye rağmen seviyoruz o yeter diyerek devam etmeye çalışmak her 2 tarafa da haksızlık bence.. yapılan kavgalar sizin sona yaklaştığınızı haber vermiş zaten.. bence bundan sonrasını zamana bırakın..3 yillik birlikteligim bitti.evlenme planlari yaptigim insan bitti deyip gitti.benim hatalarim coktu.ikimizde cok baskin karakterleriz.o cok inatci ve egosu hep tavan.(aslan erkegi)bugune kadar arada sirada kavga ediyorduk tabii ama hep barisiyorduk.benim hatam o tamam konuyu kapatalim dedikce ben o konuyu cozmekten yana oldum.bana gore hali altina kaldirmaktansa onu yok etmek daha saglikli diye dusunurdum.ama malesef degilmis.yine bu sekildeki bi tartismadan sonra bitti dedi.ben aradim msj attim ozur diledim ama tavrini degistiremedim.onun da beni cok sevdigini adimgibi biliyorum.bu karari mantigiyla aldi cunku gelecekten yasiycamiz sorunlardan korkuyodu.son bir yildir isten dolayi ayri sehirlerdeyiz.ne gorebiliyorum ne haber alabiliyorum.ortak cevremiz cok az.onlarda hep evli barkli ciddi tipler.cok samimi olmadigimiz icin onlara da soramiyorum nasil diye.ben onu canimdan cok seviyorum hala canimi cok yakti.o da bunu hissetsin istiyorum.simdi bu saatten sonra ben nasil davransam ise yarar ya da yarar mi
aslinda sadece kendini kanitlamaya calisiyor hala.ben sen olmasam da baskalarinin dikkatini cekebilirim falan.bana tam tersi buyuk bi iyilik bile yapti.onun bu sekilde boslukta ve sacmasapan davrandigini gordum birkere daha.bir kere daha diyorum cunku dedim ya daha onceden de ayni seyi yapmisti diye.iste o aksam da biz cok fena kavga etmistik ve o gene boyle cok alkollu ve kendini bilmez halde kendini bukadar basitlestirmisti.yalniz kalinca kendini klasik erkekce durtulerle kanitlamaya calisiyor.aslan burcunun tum ozellilkerini tasiyan birisi.ben hep doldurdum sisirdim egosunu.zaten bayilir ovulmeye.simdi arasin dursun bakalim o basit kizlar mi vercek ona bukadar sevgiyi degeri ilgiyi
bencede canım zamana bırak.böyle yaparak kendini düsürür.33 yasında adam daha aklı fikri hovarda.sanki 19 luk genc.2 yıl sonra bi bakmıs kimse yok cevresinde yasıtlarının cocukları var.böyle seylerle ugrasması bile tavrını gösteriyo bence.evlenince her kavganızda baskasınamı gidecek yani bide böyle düsün.içmeside güzel degil.zaman bırak canım o arasın bence...ama bukez gercekten ciddi ise arasın artık oyalanacak vaktin olmamalı...
ya tam kabul edıyorum ben de bu durumu.sonra yeni bir şey oluyor.bız aynı sehırde yasarken ben ısten dolayı buraya gelınce kendı esyalarımı ama baya bı eşya yanı böyle baska bı sehre tasınamıycak kadar cok onda bırakmıstım.bı odası bos dıye.gecen mesaj attım senı rahatsız etmesın yuk olmasın bı arkadasımı gönderıp aldırıyım dıye uygun olunca bana msj at dıye.sonucta benden ayrılmıssa nıye esyalarım ona yuk olsun kı.ama gene sessız kaldı.madem bu kadar kararlı nıye tamam demıyo.hem ben de artık umut falan beslemem.bilerek mi yapıyo sızce
3 yillik birlikteligim bitti.evlenme planlari yaptigim insan bitti deyip gitti.benim hatalarim coktu.ikimizde cok baskin karakterleriz.o cok inatci ve egosu hep tavan.(aslan erkegi)bugune kadar arada sirada kavga ediyorduk tabii ama hep barisiyorduk.benim hatam o tamam konuyu kapatalim dedikce ben o konuyu cozmekten yana oldum.bana gore hali altina kaldirmaktansa onu yok etmek daha saglikli diye dusunurdum.ama malesef degilmis.yine bu sekildeki bi tartismadan sonra bitti dedi.ben aradim msj attim ozur diledim ama tavrini degistiremedim.onun da beni cok sevdigini adimgibi biliyorum.bu karari mantigiyla aldi cunku gelecekten yasiycamiz sorunlardan korkuyodu.son bir yildir isten dolayi ayri sehirlerdeyiz.ne gorebiliyorum ne haber alabiliyorum.ortak cevremiz cok az.onlarda hep evli barkli ciddi tipler.cok samimi olmadigimiz icin onlara da soramiyorum nasil diye.ben onu canimdan cok seviyorum hala canimi cok yakti.o da bunu hissetsin istiyorum.simdi bu saatten sonra ben nasil davransam ise yarar ya da yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?