onu nasil pisman ettirebilirim

evet acabilirsin canım baska bir isim ve mail adresi ile acabilirsin

yaptigi seyin eminim ne kadar basitce oldugunu sabah ickinin etkisi gecince eminim o da farkedicek de.beni su konuyla ilgili en cok uzen onun yuzunden ayrildigimiz birini takip etmesi.onceden sadece bikac kez aratmisti.ben de gormus ve ayrilmistim.simdi aratmayi da gectim takip ediyor.kizi 4kisi takip ediyor biri de o.hem de benim onu takip ettigini kuzenimin facesinden gorcegimi bile bile

canım bişey diyemiyorum inan kaybetme korkusu yasamıyo demekki her içtiğinde baskasınamı saracak.hiç hosuma gitmedi.ne yalan diyim.bekle bence sadece.bişi yapma.belkide senin bitirmen için öyle bişey yapmıstır ki göresin.olan sana olyo.o içip keyfine bakıyo.kendine yazık etme.omerak etsin seni.suan düsüncelerim degişti bu hareketlerinden dolayı insallah dogru yolu görür

aslinda sadece kendini kanitlamaya calisiyor hala.ben sen olmasam da baskalarinin dikkatini cekebilirim falan.bana tam tersi buyuk bi iyilik bile yapti.onun bu sekilde boslukta ve sacmasapan davrandigini gordum birkere daha.bir kere daha diyorum cunku dedim ya daha onceden de ayni seyi yapmisti diye.iste o aksam da biz cok fena kavga etmistik ve o gene boyle cok alkollu ve kendini bilmez halde kendini bukadar basitlestirmisti.yalniz kalinca kendini klasik erkekce durtulerle kanitlamaya calisiyor.aslan burcunun tum ozellilkerini tasiyan birisi.ben hep doldurdum sisirdim egosunu.zaten bayilir ovulmeye.simdi arasin dursun bakalim o basit kizlar mi vercek ona bukadar sevgiyi degeri ilgiyi

kapali kutu bosver canim bir erkek icin degermi bu kadar kendini yipratmaya sevse zaten emin ol doner bizde esimle sevgiliyken ayrilip barisirdik en son 4 ay kimse kimseyi aramadi bende yeni aska yelken acacakdim komsunun oglu kucuklugumden beri beni seviyormus evlilik bile teklif etmisti 1 gun muddet istemisti allahin sevgili kuluymuski bir gun oncesinden msj atti yeniden duygularimi altust etti tam 1 hafta yalvarttim maksadim evlendigimizde ayni hatalari yapmasin bu kadar cabuk vazgecmesin icindi hem baksana daha sevgiliyken elin kizlarini takipediyorsa icip icip evlenince daha cooookkk sorunlar yasayacaksiniz emin ol o zamanda baska kollarda arar bu teselliyi :26:hic uzulme tatlim bosver

yanlış anlaşılmışım galiba.biz bir senedir sadece ayrı şehirlerdeydik iş dolayısıyla.ama gene beraberdik.ayrılalı daha on iki gün oldu

Evet yanlış anlamışım.. 12 gün oldu ise biraz zamana ihtiyaç var demektir. Bir süre akışına bırakın arayıp sormayın. Daha sonra o aramazsa arayıp bi konuşalımmı dersin onunda bazı şeyleri tartmasına izin ver ama mesafeler malesef ilişkileri yıpratıyor.Bir kişiyi yanında hissetmek başka uzaktan konuşmak başka ...Aradığınızda sakince ve ağırbaşlı olarak konuşun bence olmuyor isede fazla üsteleyip yalvarmayın ...

sana çok kırılmış belli bu kırgınlıkla önüne bakıyor aldıgı kararın arkasında. sen ıllakı esyalarımı alcam dıosan da msjında işte su arkadasım su gun su saatte gelecek esyalarımı almaya habern olsn tarzı msj atman bence daha dgru. ıletısıme geçmek ıstemedıgınden böyle yapıyor.

İlk mesajını okuduğuma herşey bitmiş, sen intikam almak istiyorsun gibi anlamıştım. Şimdi görüyorum ki öyle değilmiş.

Ben de herşeyi konuşarak çözmek taraftarıydım. Sevgilim bazen "Hayatım herşeyi konuşmak zorunda mıyız? Bırakalım bazı konular kendiliğinden kapansın." derdi. Erkekler hoşlanmıyor uzun uzun konuşmalardan, her sorunu irdelemekten. Ben de baktım ki o kadar üzerine konuştuğum sözde sorunları iki hafta geçmeden unutuyorum, o kadar uğraştığımıza değmiyor, ufak tefek şeyleri unutmayı öğrendim. Böylesi çok daha iyi oldu.

Ben olsam bir mesaj atıp, kendisine son olarak söylemek istediğim şeyler olduğunu, geçirdiğimiz güzel günlerin hatrına bana biraz zaman ayırmasını istediğimi, eğer bu mesajıma dönmezse kendisini bir daha rahatsız etmeyeceğimi söylerdim. Artık yalvarmaktan sıkıldığını düşünürse seni kaybetmekle kaybetmemek arasında bir seçim yapar. Büyük ihtimalle arar ama aramazsa da artık yapacak pek bir şey kalmamıştır maalesef (

bak sen diyorsun ben ''bunlara rağmen'' ayrılmayı düşünmedim.
aslında düşünmen lazımdı,
zira evlilik bambaşka birşey...
bekarken ayrıl barış tatlı oluyor,katlanılabileceği düşünülüyor,
ama evlilik demek sorumluluk demek ve onca sıkıntı arasında senin ayrılmayı düşünmediğin nedenler çığ oluyor.
muhtemelen erkek arkadaşında bunu düşünmüştür,yani ''evlendikten sonra ne oluruz'' u.
emin ol o ayrılmasa,ilerleyen zamanlarda ki özellikle nişanlılık,düğün arifesi zamanında sen düşünecektin bunu.
burda bunun yığınla konusu var emin ol.
o yüzden bence hiç arayıp sorma.
belki böylesi daha hayırlıdır.

aramız tekrar düzelir mi düşüncesinden ziyade sizin onu pişman etmeye çalışmanız sizin egonuzun da kabarık olduğunu gösteriyor gibi...ayrılık kararını mantığıyla aldığını söylemişsiniz.. zaten kararlar mantıklı düşünerek alınmalı ki doğru sonuca götürsün değil mi! yoksa herşeye rağmen seviyoruz o yeter diyerek devam etmeye çalışmak her 2 tarafa da haksızlık bence.. yapılan kavgalar sizin sona yaklaştığınızı haber vermiş zaten.. bence bundan sonrasını zamana bırakın..

bencede canım zamana bırak.böyle yaparak kendini düsürür.33 yasında adam daha aklı fikri hovarda.sanki 19 luk genc.2 yıl sonra bi bakmıs kimse yok cevresinde yasıtlarının cocukları var.böyle seylerle ugrasması bile tavrını gösteriyo bence.evlenince her kavganızda baskasınamı gidecek yani bide böyle düsün.içmeside güzel degil.zaman bırak canım o arasın bence...ama bukez gercekten ciddi ise arasın artık oyalanacak vaktin olmamalı...

aynen doru soyluyorsun arkadasim , bu yasa gelmis bir erkek hayirlisiyla evlenmeyi dusunur uc senedir onu seven biri varken nasil boyle yalniclar yapar icerek , ondan adam zor olur bu gidisle kizcaza uzuluyorum okadar sevmis saymis onu insan seven kisinin kiymetini anlamassa, 33 deyil 40 da olacak ...

Canim adam ince ruhlu biri degil demek ki..
umurunda degil hicbirsey.. Adam ince dusunceli biri olsa zaten sana cevap verir, seni merakta birakmazdi..
Kacarak kendini birsey saniyor demek ki.. Havalara giriyor, gizemli olacagini dusunuyor..
Korkak iste!!
Halbuki soylesin sana bitti! diye.. Bu kadar zor geliyor demek ki.. Adam dedigin, delikanli dedigini boyle yapmaz...
bir nokta koyar..
Belkide her halti yiyip, tekrar sana donecek ya kapiyi tam kapamak istemiyor da olabilir.. Kim bilir ?

onun seni sevdiğinden "EMİNSEN" son bir adım at derim. bi çılgınlık yapıp evine git konuş hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…