onu nasil pisman ettirebilirim

inatcı yani.benim sevgilimde inatcı.dediğin gibi, sevsede inadından vazgecmez.bence sen irtibatı koparma.seni unutmasın.kavga nedeni ne özel degilse

inatcı yani.benim sevgilimde inatcı.dediğin gibi, sevsede inadından vazgecmez.bence sen irtibatı koparma.seni unutmasın.kavga nedeni ne özel degilse

canım zaman zaman tartısıyoduk her ılıskı de oldugu gıbı ama o hersey hep cok guzel olsun hıc kavga olmasın dıyen bı adamdı.ıkımız de hala bırbrımızı cok sevıyoruz.33 yasında ve bu zamana kadar hep yalnız kendı kurallarıyla yasamıs hayatına gıren yanı cıddı anlamda gıren aılesıyle tanısan ılk ınsan benım.hep sıradan deger vermedıgı gelıp gecıcı seyler yasamıstı ta kı benle beraberlıgıne kadar.çok mutluyduk.benı gercekten sevdıgını yurekten bılıyorum.bıraz kıslıklerımız farklı.yanı o da ben de cok keskın yapılardayız.mesela bı konuda tartısınca o hep susardı ben tam tersıne hep konusurdum o da buna sınır olurdu.gene boyle bı konu olmustu ıste.o da bu sefer sen hıc degısmıycen dıyıp bıtırdı.yanı gelecekte de bırbırımızı cok sevsek de böyle sorunlar yasıycamızdan korktu.o kadar aradım msj attım.ama hep kararlı davrandı.napcamı bılmıyorum artık.kımseyle konusmuyor.haber de alamıyorum.delircem sessizlikten

ne guzel keske benım de böyle olsa.pekı canım o arkadasında kım ayrılmıstı yanı ıkısı de mı ıstedı yoksa cocuk mu ayrılmıstı

cocuk ayrıldı bi neden yokken.kız baya üzüldü ama sevmekten vazgecmedi .bu yaz evlendiler hemde 1 ayda hersey oldu.faceden yazmıs cocuk öyle barıstılar.insallah olur olmayacak sey yok sen vazgecme askından bence.benimkide bi hafta önce beni bıraktı ben kahroldum ölyom sandım inan anlatamam delirmek üzereydim aradım ben yapamam sensiz olmaz dedim olamaz dedim.sen söyle napayım dedim alısırsın dedi.alısamam yok imkansız dedim.barıstık beni denemek için ayrılmıs ama benimkide tamam bitsin deseymişim bırakacakmıs ben asla vazgecmedim hayır sensiz olamam dedim.Allaha şükür Elhamdülillah 3 gün sonrada evlenme teklif etti yüzük taktı eger tamam bitsin deseymişim bırakcakmıs.insallah sizde barısırsınız cok sevyom de bence sevgini bilsin...ne kadar cok sevdiğini ben gurur yapamıyom.Allah kimseyi sevdiğinin yokluguyla sınamasın cok zor

canım bız de 3 yıl ıcınde bu dedıgın gıbı ayrılıkları yasadık barıstık ama senın de dedıgın gıbı en fazla 3-4 gun surerdı.bu sefer oyle degıl bılıyorum ve herseyı yaptım aradım msj attım maıl attım ama hıcbırıne donmedı.ınan aradıgında o telefnun acılmaması bıle senı mahvetmeye yetıyor.Allahım kımseye yasatmasın.gunde elli defa konustugum adam telefonlarımı acmıyor bıle.artık elımden ne gelır bılmıyorum.aynı sehırde olsaydık gıderdım yanına ama malesef onu da yapamıyorum

kim tam anlamıyla birbirinin aynısı ki.kadınlar daha cok konusur herzaman erkeklerden.ama en güzeli susmakmıs sinirlenince geri cekilmekmiş o sakin olana dek.bunuda bayanlar yapması gerek işte bizler daha cok alttan almalıyız...bide uzaklıkta kavga nedeni.uzaklıkta neden olyo yanında olsan böyle olmaz.benimkide seninki gibi.ben olsam vazgecmezdim sevdigimden...ayrıl unut diyemiyorum daha bihafta önce ben yasadım ne cektim Allah yasatmasın bidaha...

yanı haklısın kendı kendıme dusunuyorum dıyorum kı bu adamın kötu olan bır suru yanı yok muydu vardı dıye pekı sen neden ondan vazgecemedın dıye.o zaman tum ınancım yıkılıyo ıste ona ve sevgısıne.bu kadar kolaysa bız neden yapamıyoruz kı

Allah Allah cevap niye vermiyoki:26: Allah yardımcın olsun insallah barısırsın kuzum

cnm aynı sorunu 3-4 ay oncesınde erkek arkadasımla yasadık 15 gun ayrı kaldık sora aradım vs vs barıstık ama çok çektirdi bu sure ıcınde.. erkek arkadasın senın deısmeyecegını dusunuor ,bu sorunlarınızın hep olacagını dusunuyor o yuzden zor da olsa senı sılmeye calısıo.( erkek arkadasm bole demıstı o zaman ıcın)

benım sorum sana sen msj attıgında falan cvp verıyor mu?

evet canım senle aynı durummus.yok ben msj falan attıgımda dönmuyor onun da nedenı gene benım cunku ne zaman böyle bı kararın ardından konussak dayanamadık barıstık.şimdi kararlı ya onun ıcın hıc ıletısıme gecmemeye calısıyo.siz de nasıl oldu peki.yanı 3-4 ay sonra sen aramısın ya o zamana kadar senın msjlarına falan cevap vermısmıydı

Allah Allah cevap niye vermiyoki:26: Allah yardımcın olsun insallah barısırsın kuzum

cevap vermıyor cunku daha once hep boyle ayrıldık desek sonrasında mutlaka ıletısıme gecınce yanı bırbırımızın sesını duyunca konusunca dayanamayıp barıstık hep.şimdi de cevap verırse dırencı kırılcak dıye korkuyo ya da bılınclı olarak ıstemıyo

cnm ben 15 gun sora aradım cvp verıyodu her msjıma falan ama cok soğuktu ve barışma lafı geçtiğinde sürekli istemediğini söylüyodu hatta bı gece senı sevıyorum ama ayrılmalıyz dıe ağlamaklı olmuştu ama ertesi gün tkrar msj attığımda cvp verıodu ama asla barışmak ıstemedı.ben işte bida olmıcak artık şöyle böyle deyip kandırmıştım ama çok çekmiştim cnm. şimdi barıştık ama aynısı bida olmuyor mu oluyor bida. bende o da çok baskınız kimse alttan almıyor kavgalar ortada kalıyor aynı sızın gibi.ben sureklı tartıssakta çözme taraftarıyım öyle ya da böyle o ise tmm kapatalım kavga etmeyelim tartışmak istemiyorm dıyen taraf. aynı yanı ılıskımız senınle canm

canım pes etme benimkide cok inatcı kac kez bıraktı beni.ben hiç pesini bırakmadım.her seferinde sevdigimi dedim.bide cok dua et kuzum.sunları oku

SEVGİLİYLE BARISMAK İÇİN:

200 YA VEDUD C.C

1286 YA GAFFUR C.C

114 YA CAMİ C.C

canım barıssak ben herseyın daha farklı olcagından adım gıbı emınım.evet belkı bıraz gec anlıyorum hatamı ama ona da anlatmaya calıstım ben eger onu kaybedıyorsam bır daha o hatayı asla yapmıyorum.ama o buna ınanmadı korktu.

canım ben de çevirgel duası diye birşey duydum.var mı bi fikrin bu duayla ilgili.bazı yorumlar işe yarıyor bazısı da kötü diyor

canım ben sana birşey sormak istiyorum.şimdi biz aynı sehırde kalırken ben evden ayrılmak zorunda kalınca tum eşyamı onun bos bı odası vardı oraya bıraktım ilerde şimdi yaşadıgım yere alırım dıye yanı tasıması cok zor dıye.nasıl olsa beraberdık ya ılerde beraber yasıycamız evde zaten olur dıye hıc almayı dusunmemıstım.şimdi böyle olunca yanı o ayrılınca ben de aradan on ıkı gun gectı.ona msj attım.biliyorum sen bana asla esyalarını al demezsın ama benım sana bunu soylemem gerekırdı dıye.yanı onu rahatsız etmesın dıye.sonucta adam kararını vermıs gıbı duruyo.bos bı odasını işgal edıyodu esyalarım.sagolsun bugune kadar yer actı sakladı.ama artık sonucta o böyle bıse dıyemez dıye ben teklıf ettım.senı rahatsız emek ıstemem dedım esyalarımın da senı rahatsız etmesını yuk olmasını ıstemıyorum cok sagol bugune kadar yer actıgın ıcın dedım.uygun oldugun bı anı bana bıldırısen bı arkadasımı gönderıp alcam dedım.mesajı okudu bılıyorum cunku gördum faceten attım.ama gene sessız kaldı.neden bu kadar kararlıysa madem bu msja tamam demıyo.

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa zamanda barışırsınız. bu arada yasını merak ettm

3 yıllık bi ilişki diyosun kaç yıllık evlilikler bile bitiyo
O bitirmiş, sende önüne bak artık

bence artık daha fazla ödün verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…