- Konu Sahibi kapalikutu
-
canım ben sana birşey sormak istiyorum.şimdi biz aynı sehırde kalırken ben evden ayrılmak zorunda kalınca tum eşyamı onun bos bı odası vardı oraya bıraktım ilerde şimdi yaşadıgım yere alırım dıye yanı tasıması cok zor dıye.nasıl olsa beraberdık ya ılerde beraber yasıycamız evde zaten olur dıye hıc almayı dusunmemıstım.şimdi böyle olunca yanı o ayrılınca ben de aradan on ıkı gun gectı.ona msj attım.biliyorum sen bana asla esyalarını al demezsın ama benım sana bunu soylemem gerekırdı dıye.yanı onu rahatsız etmesın dıye.sonucta adam kararını vermıs gıbı duruyo.bos bı odasını işgal edıyodu esyalarım.sagolsun bugune kadar yer actı sakladı.ama artık sonucta o böyle bıse dıyemez dıye ben teklıf ettım.senı rahatsız emek ıstemem dedım esyalarımın da senı rahatsız etmesını yuk olmasını ıstemıyorum cok sagol bugune kadar yer actıgın ıcın dedım.uygun oldugun bı anı bana bıldırısen bı arkadasımı gönderıp alcam dedım.mesajı okudu bılıyorum cunku gördum faceten attım.ama gene sessız kaldı.neden bu kadar kararlıysa madem bu msja tamam demıyo.
cnm işte o msj atarsa sende atıcaksın sonra o sonra sen uzatmak ıstemıyo tahmın ediyorum ama sen bı arkadaşını göndersen eşyalarını almaya bence ızın verır . smdı erkek arkadaşımı koyuorum senın sevgılının yerıne o oyle yapardı mesela.
canim , Allah yardimciniz olsun insallah barisirsiniz , madem seviyorsun ara canim hic cekinme o kizmis gitmis diye sen ara , birkac kere ara eyer cevap vermesse biraz sende sessiz kal bekle bakalim o ne yapacak belkide seni aramadi diye sesini ozler bakarsin o seni arar .
kural:arama bekle...yoksa değersiz olursun..çok da sevme,kalbinle değil k.ç.nla sev,daha rahat edersin..
amin canım.aradım hem de uc gun ustuste.mesaj attım sureklı.nerdeyse yalvardım.ama yok olmuyor.artık yapcak bıse yok.bir haftadır da sessız kaldım.gene bıse degısmedı.artık dayanamadım onun kararında bu kadar emın oldugunu dusundugum ıcın benım onda bı oda dolusu esyam vardı.ev degıstırmıstım bırakcagım yer yoktu ona bırakmıstım.mesaj attım bugune kadar evını actın cok sagol ama artık esyalarımın da sana yuk olmasını ıstemıyorum dıye.sonucta o bana asla esyaların gel al demez.benım demem gerekırdı.ama buna da cevap vermedı.madem bu kadar emın ve kararlı o zaman neden tamam demıyor.
canım ben de çevirgel duası diye birşey duydum.var mı bi fikrin bu duayla ilgili.bazı yorumlar işe yarıyor bazısı da kötü diyor
amin canım.aradım hem de uc gun ustuste.mesaj attım sureklı.nerdeyse yalvardım.ama yok olmuyor.artık yapcak bıse yok.bir haftadır da sessız kaldım.gene bıse degısmedı.artık dayanamadım onun kararında bu kadar emın oldugunu dusundugum ıcın benım onda bı oda dolusu esyam vardı.ev degıstırmıstım bırakcagım yer yoktu ona bırakmıstım.mesaj attım bugune kadar evını actın cok sagol ama artık esyalarımın da sana yuk olmasını ıstemıyorum dıye.sonucta o bana asla esyaların gel al demez.benım demem gerekırdı.ama buna da cevap vermedı.madem bu kadar emın ve kararlı o zaman neden tamam demıyor.
bak canim madem o hic bisey demiyor ses cikarmiyor belliki seni biraz fazla yalvartmak istiyor , annasilan biraz fazla kirilmis ama esyalarin icinde bisey demiyorsa inanki sade cok kirginninden oturu sessiz kaliyor belliki o da seni seviyor hala , bu durumda sen acele etme esya falan konusunda biraz sende seslen
bak canim madem o hic bisey demiyor ses cikarmiyor belliki seni biraz fazla yalvartmak istiyor , annasilan biraz fazla kirilmis ama esyalarin icinde bisey demiyorsa inanki sade cok kirginninden oturu sessiz kaliyor belliki o da seni seviyor hala , bu durumda sen acele etme esya falan konusunda biraz sende seslen
nefret ediyorum kendımden.ilk banateklif ettiğinde ben olmaması için resmen yalvardım.benı naptı ettı ıkna ettı.şimdi ben deli gibi seviyorum onu.onsuz nefes alamıyorum.ama adamın masallahı var.neden bu kadar kolay alısıp teslım oluyoruz kı
Çünkü seninle hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyor canımüzgünüm ama böyle...
Yani umutlanma gel al demedi diye...çünkü bir kelime bile etse muhabbetin uzayacağını düşünüyor ve istemiyor..
sende onu artık bu kadar düşünmeyi bırak,yani yok kızar,eder vs..Evet bir arkadaşını gönder ve eşyalarını aldır,ama asla iletişime geçme..
İnan o kadar totosunu tavan yaptırmışsın ki yalvararak sana ne yaparsa yapsın senin orada duracağını bekliyor..
ayrıldığında yalvarmayacaktın..öğrendiğim tek bir şey varsa ilişkilerde ,ayrılık yaşandığında İLK ARAYAN KAYBEDER..
Canım madem hatalı olduğunu düşünüyosun haftasonu gitsen yanına olmaz mı?:44: bence umutsuzluğa düşme, sana neden tepki vermesin ki al git eşyanı diyebilirdi. Hakkında hayırlısı olsun canım, inş mutlu olursun
söyledıklerınde cok haklısın canım.adamın bugune kadar hayatında ona bu kadar deger veren kımse olmamısken ben cıkıp ona sevgı adına dunyaları verdım.işte zaten bu noktada aklım almıyor.hangı ınsan kendısıne bu kadar asık bu kadar deger veren bı ınsanı kaybetmek ısterkı?bi de demıssın ya hanı sen arkadasını gönder aldır esyaları dıye.ben onu cok ıyı tanıyorum haber vermeden boyle bıse yapsam ınan delirir.öyle bır yanı.onun ıcın aslında umutlanmıstım ben.yanı tamam deseydı benım ıcın hıc umut kalmıycaktı.senın dedıgın de dogru hanı muhabbetın uzayacagını bılıyo falan dıyon ya öyle bıle olsa benım kırılcamı falan dusunmez tamam derdı.yanı zamanında ıstedıgınde cok sert cevaplarla da canımı yakmıstı
Ama o zaman beraberdiniz..aradaki fark bu ayrılmamıştınız ve o laflar tartışma anında söylenmişti..şu anda adam tartışmıyor ki aklı sıra senden kurtulmaya çalışıyor..seni üzmek için söylemiyorum inan sadece gözlemlerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum..Arkadaşın arasın ve eşyalarını alsın..sen tamamen sessizliğe bürün ,ama içinden de gerçekten atmalısın onu en kısa zamanda..çünkü maalesef birşey bitti mi eskisi gibi olmuyor artık..bence önüne bakmalısın daha fazla kırılmak istemiyorsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?