Onu nasıl tekrar kazanacağım?

OnsuzOlmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
84
0
16
Ankara
uzun süredir birlikteyiz.. 1 buçuk yılı geçti. her halını herseyini bilirim. beraber cok güldükce cok tartıstıkda. gecen pazara kadar hersey iyidi. ebi o pazara kadar deli gibi seviyodu ama o pazar sabahı aşkla uyanıp akşamında bitirmek istedi..ama ne olduysa o gun olan oldu ve beni artık sevmedigini soyledi. bunu zaman zaman yapardı onun sinir sınırını aştıgımda genelde bu durumla hep karsılaşırdım o asla yalan soyleyen biri degildir. o an gercekten sınırlerının verdigi bişele beni unutur hep ve gercekten sevmez terketmek ister. ama ertesi gun evine gidip aksama kadar ugrasıtıgmda normale dondururdum. bu seferkinde basaramadım cunku uzun saatle boyunca dikkatını bana verebilecegi sekilde basbasa kalmadık. bir sürü dil doktum. yapma edip etme dedim agladım sızldım ozur diledim aama nafile beceremedım. pazardan salıya kadar uğraştım. ama olmadı yuzyuzeylen bile basaramadım. sonra ara ıstedi cunku ben ayrılıgı kabul etmedim. cunku onsuz yapamam. canım acıya acıya 18 ay boyunca 1 kere bıle ayrı kalmadııgm ınsanla 6 gun ara verme kararı aldık. bana dokunmadı bile bn zorla elini tuttum zorla öptüm cunku doyamadımç aglaya aglaya kabul ettim sonra o gn eve gldım ancak dun geceye kadar dayanabıldım cunku canım cok yanıyordu. mesaj attm cevp vermedi aradm acmadı ıkıncı aradgmda actı. hiçmi özlemedin dedim. hiç dedi.. yıkıldım cunku ben ona hayatımı verdim kız basıma neler yaptıgımı kımse bılemez beni bu kadar kolay nasıl sılecek aklım almıyor. ustelikkavganın cıkı ve sonu asla bunu gerektiren bişey degil. onu aldatmısım gibi davranıor yanı hiç bi zaman sadakatsizlik yapammış olmama ragmen. tek bir gun sevmekden vazgecmedim deli gibi aşıgım. her zaman yanında oldum onca soz verip tutmamasına ragmen hic birini bu sefer bile yuzune vurmadım. neyse telefonda sesim gitmiyor diye kapattık mesajlaştık. ben seni ıstemiyorm falan dedi artık. yanı salı gunu nasıl bıraktıysam aynen oyle kalmış. hıc dusunmedınmı dedm yok dedı. mutsuzda degılım dedı. ben bunu kahetmiyorum oda bılıyor. haketmıyorsun ama elimden birşey gelmiyor diyor. yanı anlamıyorm. zorla yalvar yakar kazanma sansı ıstedim. cunkuonsuz yapamam. kim nasıl anlar bilmiyorum. ama olmaz onsuz. kazanmam şart. sorularınızı güzeşce cevaplarım ne isterseniz sorun. yeterki bana nasıl kazanacagım hakkında biraz olsun yardım edin.. teşekkürler. aklınızda soru işareti kalmasın. herşeyi yazamadım cunku sormanız gereknleri siz sorun

bence onu tekrar kazanmak istiyosan sabırlı ol derim kesinlikle arama sorma ona onsuz yapabileceğini hissettir..demesi kolay diyeceksin ama başka şansın yok ne zamana kadar ona yalvaracaksın ne zamana kadar hep sen yapıcı onarıcı olacaksın belli bir zamandan sonra sıkılırsın hem. söz verip tutmamış sana hem seni sevmiyorum demek ne demek ne kadar sinirlensede bunu dememeli bir insan bence.. canım valla acı ama gerçek sen ipleri eline vermişsin..benimde 3 buçuk yıllık ilişkim var şuan ayrıyız ama hergun arıyo yetmio birde arkadaşlarını aratıyo bunu yapan insan ilk zamanlarda aynı seninki gibi biriydi.. buzamana kdar çektim ama 4 ay önce herşey bitirdim ve arayıp sormadım oda aramadı ama 2 hafta dayanabildi aradı birde pişkin pişkin neden aramıyosun diye sordu düşünebiliyor musun çünkü onun gözünde ezik biriydim gel dediğinde giden git dediğinde giden ama sıktım dişimi yemekten içmekten kesildim ama dayandım ve kazandım şimdi o peşimde pervane hatta yoğun ilgiden sıkıldım bile diyebilirm çok uzattım ama dayan onu geri istiyosan kesinlikle arama sorma ondan haber alma kaçan kovalanır biliyosun..

Üzerini düştünmü düzelmedigi gibi daha kötü oluyor rahat bırak :)

ara vermek ıyı olmuyor gibi.. ondan uzaklastıgımda sankı dahada benden soguyor. o dierleri gibi degil. herkes bunu soyluyor ama o onda ıse yaramıyor. başka bı yolu yokmu? tamam ben hatamı anladım cok kavga cıkardım am aartık ypmayacagım. ama kesinlikle ıstemedıgını sevmedıgını soyluyor.nve daha onca daha agırlarını yaptı ama hep 1 gunde gectı bu seferkı uzun surdu. arayıp sormayı kesmeden halletmek mumkun degılmı?

Bir konu daha açmışsınız, orada cevap gelmemiş, "arayıp sorma demeyin o zaman sorun daha da büyüyor" demişsiniz o halde ben farklı bir şey söyleyeyim...

"Geçen pazara kadar her şey iyiydi" diye başlamışsınız konunuza ama devamında öyle görünmüyor, bu sorun birden ortaya çıkmamış, birike birike bu günlere gelmişsiniz... Sadakatsiz olmadığınız halde onu aldatmışsınız gibi davranmış, anlatmadığınız kimbilir daha neler vardır, siz sıcaklık göstermeye çalıştıkça kimbilir türlü bahanelerle nasıl uzaklaşmaya çalışmıştır çünkü bunun tek sebebi var sizden ayrılmak istiyordu ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için ilişkinizi çekilmez hale getirip ayrılık kararının sizden gelmesini bekledi...

Baktı bu yöntem işe yaramıyor apaçık sevmediğini, istemediğini, özlemediğini söyledi... Siz onun bunu daha önce de yaptığını ama devam ettiğinizi söylüyorsunuz, peki neden devam ettniz, siz bitmesin diye yalvardığınız için... Aslında onun da sizi sevdiğini ama bunu inkar ettiğini düşünerek kendinizi kandırıyorsunuz... Sinirle sizi sevmediğini söylediğini düşünmek istiyorsunuz ama bu tartışmalardan sonra saaatlerce hatta günlerce dil döküp onu ikna etmişsiniz şimdiye dek... Bir insanı dil dökerek kendinizi sevmeye razı edemezsiniz, kısacası kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu kişi sizi sevmiyor artık...

Sizin durumunuzda yapılacak hiçbir şey yok... Arkadaşların önerdiği gibi arayıp sormazsanız aylar sonra o sizi arayacak hal hatır soracak, yoklayacak o kadar yani "kaçan kovalanır" taktiği de işe yaramaz, sizin ilişkiniz bitmiş...

"Kız başıma neler yaptım, ona hayatımı verdim beni böyle kolay silemez" demişsiniz, siler, kırk yıllık evli adamlar kendilerine bir ömür hatta çocuk veren kadınları siliyorlar, o da silebilir, sevgi bitebilir, ilişkiler sonlanabilir, her şey insanlar için...

Şu an yazdıklarımı anlayacak, sindirecek durumda değilsiniz, bunu kabullenmek istemeyeceksiniz, onsuz olamayacağınızı söyleyeceksiniz, sebepler sıralayacaksınız ama bu hiçbir şeyi değiştirmez... Bu forum onsuz olamayacağını söyledikleri erkekler için haftalarca aylarca hatta yıllarca gözyaşı dökmüş kimisi hala unutamamamış kimisi de karşılarına yeni çıkmış aşklarıyla eskisinden de mutlu olan kadınlarla dolu... Bu sadece sizin başınıza gelmiyor ve her acının belli bir süresi var, bunu da atlatacaksınız... Elbette bir süreci atlatmak için önce kabullenmek lazım... Bundan sonra onu tekrar beraber olmak için dil dökerek ikna etmeye ayıracağınız süreyi burada ilişkinizi bizlerle paylaşarak, acınızı, derdinizi anlatarak hafifleyerek geçirin çünkü ilişkiniz için yapılacak bir şey olmasa da hayatınızın geri kalanı için yapılacak çok şey var...

muhakkak haklısınız. aöa bana guvenın oncekiler gercfekten sınırdendi. kur'an a el basarak yemın bile etti gercek degillerdi diye.. bu gercek ama . bn ne yapacahımı bilmiyorum. onsuz yapamam

Ya sen niye bu adama yapışmış görüntüsünü veriyorsun ? Arayıp sormayı kesmezsen daha kötü olucak hiçbi erkek ayy aşkım bnm çok yıprandın sende çok yalvardın döneyim bari demez yani bunu bekliyosan unut , koy tavrını yerini bilsin herkez.

Neden israrla onsuz olmaz yapamam diyorsunuz?
Sevginizden mi yoksa baska bir sey mi var?

nasıl kesecegimi bilmiyorum gercekten kotuyum

onun peşinden koşarak yalvararak ağlayarak asla kazanamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. bunlar bi kadının güçsüzlüğünü muhtaçlığını gösterir. ve inan hiçbir erkek güçsüz kadın istemez. kazanılacak fethedilecek kadın ister. bi kere arama sorma. haklısın de ayrıl mümkün olduğunca az cümle kur ve bitir. ondan sonra da hiçbir şekilde arama sorma yok ol. nette vs görmesin ne yaptığını bilmesin hiçbir haber almasın senden. biraz merak etsin. bence bir ay kadar hiç haber almamalı. sonra da eğer görme imkanın varsa karşılaşma tarzında gidip görme değil karşılaşmayı denersin. orada da çok mutlu ve güçlü hayatına devam eden bi kadın görüntüsü vermelisin. o sana adım atsa özledim vs. dese bile kolay lokma olmamalısın. hee karşılaşmazsın da seni arar görüşelim der vs. hemen atlamıcaksın. kaçan kovalanır tatlım ya bu kadar basit aslında

yardım edin nolur diye açtığınız başlığa yazdıklarımı aynen kopyalıyorumemin ol canım sağlık olur..hayatta ne için yaşıyoruz ki Rabbim herşeyin sabrını verir diye düşünüyorum benim de eşim bir hafta kadar önce durduk yere ayrılmaya karar vermişti bende konu açtım ve arkadaşlar saolsun sende onun gibi yap arama onsuz da olabileceğini güçlü olduğunu göster demişlerdi bende aynen uyguladım ve eşim benim ondan vazgeçebileceğimi hissetti sonuç olarak benden vazgeçemeyeceğini anladı çok şükür..sen de onun sensizliği yaşamasına izin ver eğer arada başka biri yoksa bir süre sonra seni özleyecek ve değerini anlayacaktır maalesef bazen erkeklerin üzerine böyle durumlarda fazla düşünce ters tepebiliyor siz üzerine gittikçe kendilerini birşey sanıyorlar..hem zaten bu süreç sonunda size geri dönmüyorsa neden hala sizi istemeyen sevmeyen ilgilenmeyen biri için gözyaşı dökeceksiniz ki unutmayın eğer çok büyük hatalarınız yoksa kalbinizi ferah tutun, dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizinle olmamıştır biraz bu açıdan bakın ve rahatlayın unutmayın ki sizden daha değerli ne olabilir ki şu hayatta zaten sizi istemeyen biri ile zorlayarak ittire ittire zorla bişeyler olsun aman bitmesin diye olmak bir süre sonra sizi de bunaltacaktır..siz kendi kendinize de yetebilirsiniz hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun belki ayrılacaksınız ama Allah herşeyde bir hayır vermiştir belki evlendikten sonra çok tuhaf bir adam olacak ve durduk yere bırakıp gidecek ya da size eziyet edecek emin olun ne kadar tanırsanız tanıyın bunun bir garantisi yok..ben 2 yıl eşimi tanıdım ama hala her gün yeni bi özelliğini görüyor ve şaşkınlığa düşüyorum..hem belki ilerde başka birini daha çok seveceksiniz hayat bu ne olacağını bir tek Rabbim bilir siz ona sığının ve dua edin bol bol..ama keşke herşeyi biranda yaşayıp tüketmeseymişsiniz anladığım kadarı ile artık tüketecek birşey kalmayınca birbirinizi tüketmeye başlamışsınız..Allah yardımcınız olsun

zaman herseyin ilacidir. kendine zaman ver, elbet bu acilarda biticek.

birde bakmissin bi seneye baskasiyla evlenmissin, yada bakmissin onunla evlenmissin. yada o geri gelmis ama sen baskasiyla tanismissin ve onu sallamiyosun bile artik. bi bucuk sene olmus, ben 3 bucuk seneden sonra ayrildim, sorun sende degil sen mukemmelsin ama ben cok negatif dusunen bir insanim diyen bi adamla. bidaha arama hayatinda basarilar diyerek hayatimdan cikardim onu

onsuzda guzelmis hayat, 2 hafta cok fena gecti sonra toparlanmaya basladim, gulup egleniyodum, cok mutluydum ben, bi ay sonra bana yalvarip yakarip geri dondu, ben istemiyorum dedikce o ustume dustu, ama ben onu hala sevdigimden onun uzuntusunu daha fazla kaldiramadim, ve su an tekrar beraberiz, belkide yine ayrilik olucak, bilemiyorum, hayat cok garip, mutlulugunu hic bi zaman tamamiyle baskasinin ustunde kurma, onlar durup dururken gidince boyle cok uzuluyoruz sonra, kendin icin mutlu ol, senden degerlisi yok ki

tek umudum bu anlattııgın gibi olması. yoksa cekilecek gibi degilonsuzluk. hafifiyor evet gungectikcemutsuzluk. aamaözlemartıyor ben ona sarılmadanhiç bişyypmazdım hasret kaldım ellerine kollarına. allahıminşallah onu bana verir

onu vermesede insallah daha hayirlisini verir, emin ol cok guzel gunler seni bekliyor, onla yada onsuz :)

Erkek bi iliski uzmani soylemisti bunu tvde halada aklimdadir ; bir erkege sensiz yapabilirim ama seninlede olur msji verirseniz kapinizda kopek olur ama sensiz yapamam isigini hissederse bal gibide yapar demisti. Anlicagniz birakin gucsuzlugu,insanlar annesini babasini kolunu bacagini kaybediyo allah askina dusunurseniz kendinizde msj atmicak gucu bulursunuz,kaldiki bulamadnz birinin kolesi gibi seviorm dedi baristik sevmiorm dedi ayrildik diye diye oyuncagimi olucaksiniz omur boyu devam eder mutsuzlugunuz

Haksızlığa uğrayan sizsiniz ama hala yalvarıyorsunuz; ben de bunu anlayamıyorum.
Kızlar kendini bu kadar köle yapmamalı bir erkeğe.
Doğada bile böyledir bu; dişi erkeğini seçer. Seçilmez, seçer.
Sen biraz kölesi olmuşsun bu çocuğun
Aşk iki tarafın eşit biçimde birbirine değer vermesiyle gerçekleşir, kendinizi ezdirmeyin.
Ben olsam "Sen ne hakla beni böyle aşağılayabiliyorsun." ile başlayan upuzun cümlelerle içimi döker yol verirdim.
Tabi tercih sizin.

en son noldu acaba konu sahibi arkadaş iyi mi.. Ben de kötü bir ayrılıkta ölecek gibi olmuştum gecelerim gündüzlerim birbirine girdi öldüm dirildim gözümde yaş kalmadı, zayıf olmama rağmen kilo verdim ağzımdan vücuduma yemek girmedi, hepsi geçiyor, uzun sürüyor ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…