- Konu Sahibi OnsuzOlmaz
uzun süredir birlikteyiz.. 1 buçuk yılı geçti. her halını herseyini bilirim. beraber cok güldükce cok tartıstıkda. gecen pazara kadar hersey iyidi. ebi o pazara kadar deli gibi seviyodu ama o pazar sabahı aşkla uyanıp akşamında bitirmek istedi..ama ne olduysa o gun olan oldu ve beni artık sevmedigini soyledi. bunu zaman zaman yapardı onun sinir sınırını aştıgımda genelde bu durumla hep karsılaşırdım o asla yalan soyleyen biri degildir. o an gercekten sınırlerının verdigi bişele beni unutur hep ve gercekten sevmez terketmek ister. ama ertesi gun evine gidip aksama kadar ugrasıtıgmda normale dondururdum. bu seferkinde basaramadım cunku uzun saatle boyunca dikkatını bana verebilecegi sekilde basbasa kalmadık. bir sürü dil doktum. yapma edip etme dedim agladım sızldım ozur diledim aama nafile beceremedım. pazardan salıya kadar uğraştım. ama olmadı yuzyuzeylen bile basaramadım. sonra ara ıstedi cunku ben ayrılıgı kabul etmedim. cunku onsuz yapamam. canım acıya acıya 18 ay boyunca 1 kere bıle ayrı kalmadııgm ınsanla 6 gun ara verme kararı aldık. bana dokunmadı bile bn zorla elini tuttum zorla öptüm cunku doyamadımç aglaya aglaya kabul ettim sonra o gn eve gldım ancak dun geceye kadar dayanabıldım cunku canım cok yanıyordu. mesaj attm cevp vermedi aradm acmadı ıkıncı aradgmda actı. hiçmi özlemedin dedim. hiç dedi.. yıkıldım cunku ben ona hayatımı verdim kız basıma neler yaptıgımı kımse bılemez beni bu kadar kolay nasıl sılecek aklım almıyor. ustelikkavganın cıkı ve sonu asla bunu gerektiren bişey degil. onu aldatmısım gibi davranıor yanı hiç bi zaman sadakatsizlik yapammış olmama ragmen. tek bir gun sevmekden vazgecmedim deli gibi aşıgım. her zaman yanında oldum onca soz verip tutmamasına ragmen hic birini bu sefer bile yuzune vurmadım. neyse telefonda sesim gitmiyor diye kapattık mesajlaştık. ben seni ıstemiyorm falan dedi artık. yanı salı gunu nasıl bıraktıysam aynen oyle kalmış. hıc dusunmedınmı dedm yok dedı. mutsuzda degılım dedı. ben bunu kahetmiyorum oda bılıyor. haketmıyorsun ama elimden birşey gelmiyor diyor. yanı anlamıyorm. zorla yalvar yakar kazanma sansı ıstedim. cunkuonsuz yapamam. kim nasıl anlar bilmiyorum. ama olmaz onsuz. kazanmam şart. sorularınızı güzeşce cevaplarım ne isterseniz sorun. yeterki bana nasıl kazanacagım hakkında biraz olsun yardım edin.. teşekkürler. aklınızda soru işareti kalmasın. herşeyi yazamadım cunku sormanız gereknleri siz sorun