Ortak arkadaşım varmıs ona sordum o bnden huzur guven buluyormus Bn bulamıyorum ondan bana layık bırı asla degilSadece fotoğraflardan anladıysaniz bu kadar emin olmayın . Anlattığınıza göre düzgün bi tipe benzemiyo ona da bi kılıf bulmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak arkadaşım varmıs ona sordum o bnden huzur guven buluyormus Bn bulamıyorum ondan bana layık bırı asla degilSadece fotoğraflardan anladıysaniz bu kadar emin olmayın . Anlattığınıza göre düzgün bi tipe benzemiyo ona da bi kılıf bulmustur
Eski nişanlısına ayrıca geri dönme ihtimali falan da varsa üstüne üstelik, sizinle ortada görünmekte istememiştir.Aynen eski nısanlısın dan tehdit Almus bana zarar gelmesin diye dedı ama Bn hıc inanmadım arabada deyince niyet bozuk bellı
Eskı nısanlısı geri istemiyor onume altın tepsi koysalar istemem dedıEski nişanlısına ayrıca geri dönme ihtimali falan da varsa üstüne üstelik, sizinle ortada görünmekte istememiştir.
Niyeti cinsellik o besbelli.
Zaten hemen bitirdim bıdaha karsıma cıkma dedim oda rahatsız ettıgım için özür dilerim yazdı ve bıttı benı geri kazanmak için 40 takla attı şimdide umrumda degil boslugunu dolduracak bırını atıyor zaten babamı kaybettim kendı sorunlarım bıde işimi bu daha çok zorlastırdıBurda yazanların hepsi doğru söylemiş tek tek okudum da. Vakt i zamanında ben de böyle birini tanıdım. Size tavsiyem kesinlikle kaçın bu kişiden. Kolay kolay ayrılın demem, karışmam kimseye ama kesinlikle ayrılın. Adamın niyeti ciddi değil, ciddi olsa size o gözle bakmaz bu benim sevdiğim kadın, evleneceğim kadın der. Saf olmayın size iyi gözle bakmıyor, uzaklaşın
Belki de nişanlısından ayrılmadı gizli gizli kimsenin görmediği yerlerde buluşmak istedi abisi bahane gibi geldi bana .Arkadaslar bnm 4 yıl önce etkilendiğim bir cocuk vardı rastgele bir yerde karşılaşma oldu oda begendı sonra yolumuzu ayırdık. Yıllar sonra karsıma cıktı. Yenı nısan atmıs. Bana dedikı Bn seni unutamıyorum. Boslugun dolmuyor. İçimde kalan çok sey var dedı. Benimde kalmıstı cogu sey kaldı. Sans verdim. Tekrar cafede oturduk konustuk. Bikere sarılabilirmıyım dedı.sarıldı hatta eskı nısanlısının abisinden tehdit Almıs bir sure ortalarda gorusmemek için arabada goruselım dıyo bnde kabul etmedim. Sonra aradı benı ses tonu hıc hos degıldı bagıran bagıra bende gorusmeye geldın sımdı noldu da gelmiyorsun durum bellı takıntılısın senın bu huyunu sevmiyorum fln dedı o ses tonundan sonra ertesi gun hemen bitirdim bagırmaya hakkı yok bana bıde evlenmeyi düşünmüyorum dedı benle herseyı yasamak istiyormus laflara bak ya niyeti bozuk kesınlıkle ısrarla yazıp ozur dileyen oydu ona ikinci kez sans verdıgıme cok pısmanım
Daha çok erkek tanıyın (sadece cinsel anlamda değil) temkinli ve akıllı olursanız bilinen en ilkel ama etkili yöntem “çivi çiviyi söker” yöntemidir.Arkadaslar bnm 4 yıl önce etkilendiğim bir cocuk vardı rastgele bir yerde karşılaşma oldu oda begendı sonra yolumuzu ayırdık. Yıllar sonra karsıma cıktı. Yenı nısan atmıs. Bana dedikı Bn seni unutamıyorum. Boslugun dolmuyor. İçimde kalan çok sey var dedı. Benimde kalmıstı cogu sey kaldı. Sans verdim. Tekrar cafede oturduk konustuk. Bikere sarılabilirmıyım dedı.sarıldı hatta eskı nısanlısının abisinden tehdit Almıs bir sure ortalarda gorusmemek için arabada goruselım dıyo bnde kabul etmedim. Sonra aradı benı ses tonu hıc hos degıldı bagıran bagıra bende gorusmeye geldın sımdı noldu da gelmiyorsun durum bellı takıntılısın senın bu huyunu sevmiyorum fln dedı o ses tonundan sonra ertesi gun hemen bitirdim bagırmaya hakkı yok bana bıde evlenmeyi düşünmüyorum dedı benle herseyı yasamak istiyormus laflara bak ya niyeti bozuk kesınlıkle ısrarla yazıp ozur dileyen oydu ona ikinci kez sans verdıgıme cok pısmanım
Yok Ayrılmıs kızla ortak arkadaşım var ona sordum ayrılmıs abisinden korktugu ıcın gorunmek ıstemıyorBelki de nişanlısından ayrılmadı gizli gizli kimsenin görmediği yerlerde buluşmak istedi abisi bahane gibi geldi bana .
başka işlere yoğunlaş numarasını inşallah ezberlememişsindir öyleyse kolay unutursun . Numaranı değiş yoluna bak
Gizli yere gidince benimde basım belaya giriyor bırı gorse Bn ne dıcemYok Ayrılmıs kızla ortak arkadaşım var ona sordum ayrılmıs abisinden korktugu ıcın gorunmek ıstemıyor
Daha çok erkek tanıyın (sadece cinsel anlamda değil) temkinli ve akıllı olursanız bilinen en ilkel ama etkili yöntem “çivi çiviyi söker”
Adam sizi sevmiyo kullanmak istiyoOnce anlasırsak evleniriz deyıp sonra evlenmeyi düşünüyorum demesı sok oldum bıde nısan atmıs olaylar olmus gergin oldugu ıcın bana bagırıyor hakkı yok hıc
Bncede sevmiyor bu bagırarak konusması hıc hosuma gitmedi araba olayı olmasada saygısız oldugu için direk kestimAdam sizi sevmiyo kullanmak istiyo
Saglıklı dusunen bırı degılAdam sizi sevmiyo kullanmak istiyo
En iyisini yapmışsınız daha da bulaşmayınBncede sevmiyor bu bagırarak konusması hıc hosuma gitmedi araba olayı olmasada saygısız oldugu için direk kestim
En iyisini yapmışsınız daha da bulaşmayın
Zaten uzaklastım ısrar edip yalvaran oydu sımdı umrumda degilBurda yazanların hepsi doğru söylemiş tek tek okudum da. Vakt i zamanında ben de böyle birini tanıdım. Size tavsiyem kesinlikle kaçın bu kişiden. Kolay kolay ayrılın demem, karışmam kimseye ama kesinlikle ayrılın. Adamın niyeti ciddi değil, ciddi olsa size o gözle bakmaz bu benim sevdiğim kadın, evleneceğim kadın der. Saf olmayın size iyi gözle bakmıyor, uzaklaşın