Bugün sabahtan bu yana kızım bizi hic dinlemedi.ögrenciyim yurt disinda yasiyoruz sınav yakın zaten stresliyim ... Eşimde gerildi kızımdan. Her herzamanki gibi bana yüklendi :hayır de suna vs dedi sesini yukselterek. Örnek: ben mesela oynamasina izin verdiğim bisey icin o kızıyor ve bana niye verdin vs diye sert cıkıyor arada kalıyorum hep.. Evi o temizledi ve mutfak dagınıktı. Bana berbat bir ev kadınısın dedi cok kırıldım ama sustum.. cünkü Ev hep temiz olur.kızımla ıigilenir ,yemel yapar, ders calısirım sporda yapıyorum.. Herseyi yapıyorum... Nasıl derki.. Sonra dısarı cıktık dönerciden ben nugget box aldım patatesli..esim kendi yemğini yedi ve üstüne kızımın ona bıraktıgım patatesi elinden aldı.. Kızım aglayınca: Beyinsiz senden bisey olmaz dedi sinirle.
Bende kızdım cünkü 4yasındakı cocugun elinden hangi cocuk olsa alırsan yemegini yersen aglar. Sonra kestane almak istedik kizimla yolda hayır dedi.. kendimce herseyi kontrol altinda tuttugunu dusunerek gidip aldim Herseyi ona sordugumu baskı altında oldugumu hıssettim. . Arabaya bindik kestaneyi elinde unutmusum kızımın..araba kirlenecek diye Al sunu dedi cıkıstı. En son sinirlendim herseye mudahale edüyorsun vs diye.. Bütün günün gerginligi vardı. Kapa ceneni salak gibü sesler deyip bagırdı.. Hep yapar.... bende ılk kez bagırdım sen kapa sensın salak gibi hitamlarla.. Devam etti salak vs gerızekalı beyinsiz hibi hakaretlerle ustune Disini kırarım o gibi laflar Bende tokadı grcirdim. Oda bacagima vurdu.. Kızımın yanında bana bagırma diyorsun bana tokat attın dedı.. Cocugun yanında oyle degil böyle yapılır dedım. Görürsün sen bu ıyı olmadı dedı hala konusmuyoruz. Bıde oturum iznim icin kagıt gelmisti 5 yilimi doldurdum oturum alicam. onu bir hısımla doldurdu. Kimlik parasını koydu.. Ne anlama geliyorsa anlamadim. ama özür dilemeyecegim resmen beni sindirmeye calisiyor. haksizmiyim bilmiyorum ama kendimce hakliyim..kizimin yaninda surekli kizima verdigim yaptigim biseyi elestirmesi benim disiplinime etki ediyor. kizim beni dinlemiyor. bana ilerde saygi duymayacak babasina duyacak. bu durumdan biktim tavrim nasil olmali bilmiyorum. tokat icin pisman degilim onoktaya getirdi cok kez tattistigimizda sesini yukseltip kapa ceneni gibi sozlerle beni bastirdi ben daha sakin sessiz biriyimdir.. bugunde aynisini yapti ne demek istedigimi genel olarak srtesimi dusunmeyerek hakaretede ugrayinca dayanamayip tokat attim sen kimsin dedim.. birdaha bunu yaparsan senin kafani gözünü kirarim dedi.. bende kir ben otokati sana atiyorsam herseyi göze almisimdir dedim. pisman olmam. birdaha yuzume baska vs seyler dedi. bu duruma inanamiyorum hersey cok iyi giderken. o biraz problemli buyumus annesi cok serrt herseye bahane bulan kadin ayni onun gibi memnun etmek zor. her Zaman saygimi koruyamiyorum beni surekli yonetmeye calisiyor. en basiti ben sucuklu yumurta yemek istedim o peynirli benim sucuklu yumurta yemeeme karsi cikip zorla peynirliyi denettiriyor omlet sevmem acmi kalim. cok basit ornek